Shopping, fika och fotografering har denna fina onsdag bidragit med idag.
Hittade en döö snygg vinterjacka inne på hm som jag blev förälskad i men känns lite konstigt att köpa en varm jacka redan nu.. får hoppas den är kvar när kylan börjar dra över!
Efter vår lilla shoppingrunda gick vi till lé crossiant och tog varsin fika och njöt av varandras sällskap. Alltid mysigt med en stund med min besti.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla goa o glada!

idag har twistshake äntligen lanserat en ny kollektion, alltså sippycup fast i deras underbara pastellfärger!! rabattkod hittar ni på min Instagram som ger er 20% på ett helt köp men det bästa av allt är att den går att kombinera med deras utförsäljning av neonfärgerna som ger er hela 40%.
Hur bra lixom!!

Nu ska jag bege mig bort till förskolan och hämta min lilla älskling så vi kan hem och mysa innan det bär av till gymmet. ha en fortsatt härlig måndag. kram

Likes

Comments

Igår efter jobbet så mötte jag upp ida utanför sin lägga för att sedan ta bilen bort till pizzerian. När vi väl kommit hem till mig och pizzan va nere så fick det bli en "snabbfix" för min del då vi skulle va hos Sara vid sju (men jag erkänner vi kom bra försent).
väl hemma hos Sara hade hon dukat upp med massa snacks på bordet o musiken stod på högsta volym. När alla hande trillat in genom dörren så åkte shotsen fram. Jag o sara hade dagen innan köpt likör 43 som vi tänkte gjort rosa pantern med men det blev blåbärsputte istället men fy vad svårt jag har för shots med grädde..
väl ute dansade vi loss som aldrig förr på dansgolvet , det var en kväll med riktig nostalgi musik, en kväll helt i min smak!

Likes

Comments