Tänka sig att man numera är student på Linköpings universitet i Norrköping! Vem kunde ana det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 151 Readers

Likes

Comments

suger.

  • 178 Readers

Likes

Comments

Vi har kval till allsvenskan och motståndet fanns i Linköping. Så största delen av denna långfredag spenderades i bussen dit och tillbaka. K.U.L. Resultatet blev 2-2 och det länna ju okej inför returen. Nervös som fasen var jag på läktaren. Japp. Jag är åskådare nu för tiden. Tränar lite iallafall.

Livet rullar för övrigt på i vanlig ordning. Är sjukt förkyld och har halsont typ hela tiden. Det är fruktansvärt segt att det aldrig släpper. Främst är det träningen och mitt humör som påverkas negativt av detta. Har ju fruktansvärt kort stubin ibland och blir så irriterad hela tiden.

Men lycklig ändå.

  • 195 Readers

Likes

Comments

typiskt efter en influensa att man aldrig blir helt frisk. Känns det som. Det ena avlöser det andra känns det som. Livet är fan hårt nu.

Over n out

  • 198 Readers

Likes

Comments

Så har min vecka sett ut...kan inte kroppen bara bestämma sig. Varför ska den lura mig från dag till dag att den är fit for fight och sen ba "nä, jag skoja bara. mwhahahahha". Suck. Jaja. Nu är det helg och jag är bara lite förkyld. Fick sovit mellan 22.30 igår till 8.30 imorse. Ändå 10 timmars sömn. När hände det senast?

Har precis ätit frukost och det var gott. Mat är gott.

Okej jag åt inte allt detta utan papi stod för hälften, men jag hade nog kunnat trycka i mig allt. Matvrak, ja visst.

Jag ska faktiskt ta mig till gymmet idag. En liten förkylning ska fan inte stoppa mig. Så länge man inte har ont i halsen kan man faktiskt träna. Så det ska jag göra. Marklyft och knäböj blir det nog.

  • 211 Readers

Likes

Comments

Denna vecka började inte bra. Ingen jäkla dans på rosor helt enkelt. Och det är bara att acceptera att livet inte är så bra hela tiden. Man får ha dåliga dagar. Jag var halvsjuk i en vecka, och nu bröt det ut. Och i samband med massa annan skit i livet så blev det för mycket. Så nu är jag hemma och kurerar mig. Får hoppas jag är stark nog att jobba imorgon. Halsen är det som bråkar mest, och jag behöver att den är bra ifall jag ska cykla på jobbet. IBLAND önskar man att man inte hade ett fysiskt jobb alltså. Men bara ibland. Typ aldrig, men bara ibland.

Nu är det dags för frulle och lite mer Scandal. Tur är det att Olivia Pope, the president, b613, mellie, cy, OPA, jake och de andra tjommarna finns där. Ja, jag pratar som att jag är med i serien. Hallå eller, vem gör inte så?


Simma lugntLikes

Comments

Sitter just nu och ska börja på kvällen femte(eller sjätte, who cares?) avsnitt av denna underbara, politiska och dramatiska serien som kallar sig Scandal. Herregud, vilket passande namn. Den är sinnesjukt bra och jag kan verkligen rekommendera den. Och Kerry Washington gör rollen som Olivia Pope så sjuuuuukt bra, och snygg är hon också. Pluspoäng där.  • 219 Readers

Likes

Comments

tänk vad små saker man behöver för att må bra egentligen. Det behöver inte alltid vara så himla komplicerat. Helgen bestod av ett besök ner till Johanna i Helsingborg, dit hon har flytt för att bli lite klokare. Det är himla härligt med vänner man inte behöver träffa hela tiden, och ändå är man tajtare än någonsin varje gång man ses. Puss på den tjejen alltså.

Måndagen är avklarad förövrigt. Det är alltid den värsta dagen på jobbet pga fet reklam som ingen ändå läser. Dock måste jag säga att denna dagen var relativt smärtfri, trots att jag cyklade i regnet. 🚴🏾💨 Man känner sig som en riktigt warrior i regnet ⚔🛡.

Jag har faktiskt inga kloka ord att komma med nu. Livet leker helt enkelt.Peace. ✌🏾️

  • 253 Readers

Likes

Comments

Frulle bestående av ägg, smör och knäckebröd.
Mellis blev en varmkorv med bröd.
Lunch blev hamburgare med sötpotatis
Lite naturgodis och cappuccino där
Och sist men inte minst så avslutades dagens kostcirkel med fondue...

Ja. Mat är gott.

Likes

Comments

idag fick jag cykla på jobbet. I regn. Dock regnade det inte så mycket, men tillräckligt för att det skulle göra brevbäringen lite långsammare. Jag svor en del under turen, sa till mig själv att det suger. Sedan kom jag på mig själv. Vad gör jag? Varför klagar jag? Det blir faktiskt inte bättre av att jag klagar. Nu är du i den här situationen, oavsett om du gillar det eller inte. Dags för positiva tankar, sa jag till mig själv. Och där kom vändningen. Allt gick så mycket lättare och helt plötsligt så var jag färdig. Sen höll jag ett tal för mig själv. Sa att det är bättre att vara positiv, och se det från en annan vinkeln. Du får betalt för att röra på dig, du får vara aktiv och använda dig av din kropp. Det den är till för, att arbeta. Vilken lyx du har Frida. Slog mig själv för bröstet och sen cykla jag tillbaka till terminalen, gick in och mötte mina kollegor med ett leende.

Boom. SÅ gör man.

Resten av dagen gick bra. Då fick jag köra bil nere i Frillesås, alltid lika trevligt. Bönder är väldigt trevliga och framförallt hjälpsamma. Bland annat hjälper dom till när man kört ner i ett sunkigt hål på en sunkig, gyttjig och lerig grusväg. Snälla bönder i Frillesås. Tack.

Nu ikväll har jag myst lite med systerdottern, ätit pizza med dem och sen åkte jag hem och tog ett bad och ett glas vin. Eller två kanske.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite akustisk musik. Ack, så vackert det är. Det är så lugnande och jag behöver verkligen det. Livet är så fullt av stress och det är skönt att få sitta här hemma ensam och bara njuta av mitt egna sällskap. Man behöver det ibland, att umgås med sig själv. Det påminde min käre väninna mig om. Hon är mycket klok hon.

Livet handlar om såna här stunder. Vackra stunder. Känner ni aldrig så? Jag finner mig själv i situationer där jag helt plötsligt inser att detta äger. Att få leva. Att få vara med den personen, eller att få syssla med innebandy, eller att få skratta på jobbet, eller att få ha löjliga diskussioner om ingenting. Är det inte det vad livet handlar om? Dessa små stunder, som blir till de stora. Låter det rimligt? Alltså livet behöver inte vara så mycket glitter och glamour. Det kan få vara lite sketna kläder och tv tittande. Jag kräver inte så mycket av livet. Jag vill bara vara lycklig. Jag vill bara...


Likes

Comments