musik

Denna låt gör mig väldigt glad! Hörde den när jag kollade på första avsnittet av Riverdale, ni vet den serien som Cole är med i. Var tvungen att söka upp den och sen dess har den spelats i mina öron ca 800 gånger. Nu är jag inne i en Tove Styrke period för att förtydliga det. Go her

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

livet

Skaffade Pinterest och är obsessed. Ärligt. Det finns så mycket inspiration för allt och det är inte bara bilder utan även typ artiklar och bra grejer. Finns allt från mode/outfits till matrecept och aaaa massa trevligt! Jag rekommenderar.

Till något annat. Jag var hos Maria här om dagen och vi började snacka om teorier om livet och döden. Och vi kom fram till att livet är ju en kemisk reaktion??? Alltså det ÄR ju det. Vi förökar oss -> och sedan dör vi -> DÄR bildas ett nytt ämne (liv) och det vet vi inte vad det är. Och våra liv är processen som sker under detta.

Det är liksom en jättelång procedur och resultatet är döden. Eller iallafall det vi kallar för döden. Det kanske egentligen är en ny födsel. Och vad som sker då är den nya produkten. Fattar ni?

Likes

Comments

musik

you may say that i'm a dreamer

But I'm not the only one


Likes

Comments

fashion

Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci Gucci

Likes

Comments

fashion

Gick in på " & other stories" som jag hört talats om vid några tillfällen för att ta reda på vad som var grejen egentligen. Och här är GREJEN! Massa fina plagg!


Älskar läder/skintrenden!! :)

Likes

Comments

livet

Skor-UGG's // Jeans-Bershka // Sweatshirt-ASOS // Jacka-Missguided // Bandana-Levi's

Likes

Comments

fashion

När jag var i Köpenhamn med gärisarna, köpte jag en svart bandana för den saftiga summan av 50 svenska riksdaler, från Levis!

Hade sett några bilder på olika personer som hade det och bestämde mig att detta borde jag ha. Finns så många olika sätt att ha dem på, just därför ger jag er lite inspiration på det! Skulle vilja ha en röd också eftersom det tydligen är inne nu iår. Trevligt med lite färg tycker iallafall jag!


Likes

Comments