Header

I helgen har vi haft en sommarfest ute på Toms fina landställe som ligger en bit utanför Norrtälje. Perfekt helg som har bjudit på 25 grader och strålande sol hela tiden. Igår hade jag definitivt sommarens bästa dag då vi var ute på sjön med några båtar och drack öl (har äntligen börjat gilla det!), badade, solade och spelade hög musik.

Väldigt tomt att vara tillbaka hemma i lägenheten efter en helg fullt av vänner men som tur är ville Philip följa med oss hem för middag och häng.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags åkte jag och Christoffer ut till skärgården till hans pappa. Hängde där hela helgen, sola, bada, åkte båt och grillade. Helt perfekt helg!

Likes

Comments

I förrgår passade jag och Christoffer på att gå ut och äta. Denna gång blev det Hantverket och det var verkligen superbra! Nu har dom sommarstängt under sommaren men ska definitivt gå dit igen.

Igår opererades jag (i min mun) så jag har haft svårt att prata och äta. 😝 Så nu börjar jag bli riktigt riktigt rastlös.

Likes

Comments

Igår var vi ett stort gäng som var på Coldplay som spelade på Friends. Alltså HERREGUD, de var magiska! Längtar redan ihjäl mig tills nästa gång de ska spela i Sverige, haha! ❤️

  • Life

Likes

Comments