Header

Den sista arbetsveckan för ett par månader hr tagit fart och det började inte alls på topp. Fruktansvärt mycket att göra så att jag tillslut fick panik i kroppen och kunde varken stå eller sitta, haha. Skönt att åtminstone ha avklarat den första av fem dagar.

Som det ser ut nu ska jag läsa två kurser på distans för att få ihop tillräckligt med högskolepoäng nu i höst. Den ena kursen, praktisk projektledning, drog igång idag och det är något jag har tänkt ta tag i så fort som möjligt så att en del av kursen är avklarad innan skolan i Barcelona börjar. Vore skönt. Drömmar är bra. Känner mig själv. Vet att det inte kommer bli av. PEPPTALK.


Ungefär såhär pepp önskar jag att jag var just nu.

JUUUUUUSTE (!!!!) Kom precis på att jag visst är dööööööööpepp, PARADISE HOTEL <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Semestern börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och vi lyckades gladeligen få en helg ute i Norrtälje som avslut på dessa veckor. På måndag är det back to basic, dock bara för en vecka för sedan flyttar jag till Barcelona (känns helt sjukt!!!!).

Time for bed; imorgon blir det brunch hemma hos Carro och Richard som precis flyttat ut till Värmdö!

Likes

Comments

​Griffins Steakhouse. HIMMELRIKET, speciellt för köttälskare som mig. Till förrätt blev det en råbiff för mig och en skaldjurscocktail för Christoffer som båda två var helt gudomliga (!) och till varmrätt oxfilé respektive entrecôte. 

Helt klart värt ett besök om man gillar kött! 

Likes

Comments

Dagen till ära har jag dels hängt med mina små söta kusinbarn och sedan åkte vi hem till mamma för en liten kräftskiva med familjen + pojkvänner - såå mysigt (och jättegott)!!!! Jag hade nog inte ens behövt ta bussen hem utan hade säkert lika gärna kunnat rulla hem. 

Likes

Comments

Detta kan sammanfatta min helg rätt bra; båt, kräftor, vänner och alkohol.

Likes

Comments


Om två veckor är det dags för mig att ta mitt pick och pack för en termin i Barcelona. Detta lär ju förstås bli svinkul så jag tänkte att det var läge att skaffa en blogg (för typ sjuttiofemte gången!?). Eftersom det är sjuttiofemte gången gillt så har jag nu faktiskt lovat mig själv att denna blogg inte ska dö efter första inlägget. Stay tuned.

Nu ska jag gråta vidare över att en decimeter av mitt hår är borta men glädjas åt att jag imorgon ska få färga det!Likes

Comments