View tracker

Om 185 dagar tar jag studenten. Jag lämnar mina skolår bakom mig och tar ett steg in i ett helt nytt och okänt kapitel i livet som ingen lärare lärt mig något om. Det jag fått lära mig är hur många äpplen Pelle har och att hitler var nazist. Jag har inte fått lära mig hur jag överlever när jag inte längre kan gå till skolan om dagarna. Den här dagen innebär otroligt mycket glädje för nästan alla, förmodligen för mig också just där och då men inte just nu. Allt efter studenten är så oklart. Jag har ingen aning om vad jag vill göra eller vart jag ska ta vägen. Jag behöver en syokonsulent efter studenten som ger mig vägledning in i framtiden. Har så svårt och sätta ord på det jag känner inför studenten för det är så många olika tankar samtidigt, ekar ångest i huvudet bara jag tänker på det. Förhoppningsvis kommer jag på något jag vill syssla med men om inte?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen kan väl vid det här laget missat att trump vann president valet. Det är så sjukt och vidrigt. Var såå nära att bryta ihop och börja gråta på bussen. Är rädd för var detta kommer sluta, hur kan den här mannen ha så många människors stöd. USAs befolkning har alltså gett ett sexistiskt och rasistiskt jävla svin titeln som världens mäktigaste man? Mannen som vill förbjuda muslimer från att komma in i landet, mannen som vill bygga en mur till Mexico och som anser att kvinnor borde straffas för abort? Mannen som på twitter öppet betygsätter kvinnors utseende? Som säger att en kvinna med små bröst inte kan vara “en tia” och som har betygsatt sin egna dotters kropp? Finner knappt några ord för hur vidrigt detta är.

Likes

Comments

View tracker

Jaha så var höstlovet slut, fruktansvärt. Alltså höstlovet är dessutom så snålt och bara 1 vecka? I vilket fall som helst gillar jag inte höstlov, påsklov, sportlov speciellt mycket. Dom är onödigt korta och jag tar gärna bort det och får sommarlov tidigare eller ett längre sommarlov. Men jag känner att nu är tiden inne för att hoppa av skolan, känt det under lovet att fyfan vad skönt att ligga hemma hela dagarna och slippa resa sig ur sängen. Lov är ju värsta inkörsporten till att folk hoppar av, man får liksom smaken av ledighet och kan inte motstå, man måste ha mer liksom!!! Fullt förståeligt. Det är dessutom inget lockade väder att gå ut till. Dock har jag tights under byxorna så att inte benen ska frysa till is och gå av i mitten, men det blåser ju förfan slush, svin kallt. Knappt nån värme i bussen heller av nån jävla anledning.

Idag har jag bara 2 lektioner + mentorstid. Fick dessutom veta IGÅR?!?!? SISTA DAGEN PÅ LOVET?!?!? Att jag hade prov igår?? Min lärare mailade alla o ba hörrni vi kör prov i morrn ses.
Alltså hör ni hur fruktansvärt det låter, jag tror hon har begått ett brott. Känns som det var något olagligt i hennes mail, nästan hotfullt kände jag. Om det inte var för att hon är nummer två på
Min favorit lärare lista hade jag ringt polisen samt rektorn. Efter skolan ska jag i alla fall gymma med mor och 3lin. Hejdå.

Likes

Comments

Igår började dagen med att jag fick göra mig i ordning i full stress. det var fruktansvärt, blev så himla svettig, mums. Skyndade mig till bussen som självklart var sen så blev 17 minuter sen till mitt möte.

Efter mötet åkte jag och mötte upp Elin och sen kom yayo och hämtade upp oss så åkte vi och åt romantisk lunch ;-). Jag råkade beställa fel mat och fick typ 3 portioner på min tallrik? Men det var gott ändå, men blev typ matförgiftad. Fick så sjukt ont i magen trodde typ jag skulle dö på platsen, tur var gjorde jag inte det. De hade varit lite pinsamt. Sen åkte vi till Elins jobb och var där tills hon började och sen åkte vi hem typ.

Åkte sen till coopen och hämtade min iPad som jag glömde i Karlstad i helgen. Personalen på hotellet var så snälla och skickade den till mig <3 åkte sen en stund till mina kusiner o satt där o snacka en stund

Likes

Comments

Hallå kompisar. Idag vaknade jag upp till ett sms av mamma där hon skrev att det snöade. ALLTSÅ LYCKAN ÄR BRUTAL!!! Längtat efter den här dagen sen förra snön försvann. Åkte tidigt till affären där jag mötte upp Linn, vi handlade massa frukost grejer och sen inväntade vi Elin för att sen äta mys frukost tillsammans. Sen satt vi hos Linn och glodde på tv tills kl 4 då jag åkte till min syster och käka och nu har jag precis kommit hem och är döds trött. Jag brukar ju typ sova vid den här tiden, pensionär varning på mig som min lärare sa :-) ändå ganska goals. Godnatt vänner

Likes

Comments

Jag tänkte inte låta min rädsla rädda honom, jag tänker inte bli svag för honom bara för att jag är rädd, jag kommer inte göra som han säger bara för att han är rädd. Jag är så otroligt rädd för honom vad han kommer göra mot mig efter förhöret. Polisen, ungdomsbrotts offer & många nära har redan varnat mig. Han kommer inte lämna mig ifred, han kommer inte låta mig ha anmält han utan att jag ska få något typ av "straff". Jag är så beredd på det, men ändå så rädd. Kommer det göra ont eller kommer man ha så mycket adrenalin i kroppen. Polisen har sagt att jag alltid måste ha mobilen med så ifall han gör något måste jag spela in/filma så det finns bevis. Hur sjukt är det inte att man är inställd på slag, sparkar & utpressning/hot. Även om jag är hemma är jag rädd att han ska komma just för att han varit här förut och vet vart jag bor och vad jag gör på dagarna. Än så länge är det ganska lugnt men så fort saker och ting börjar gå framåt och han gör sitt förhör, vilket borde ske snart då jag redan gjort mitt, när det hänt bryter nog helvetet ut. Men vad han än gör för att få mig att ta bort anmälan så kommer det aldrig hända. Jag står för mina rättigheter, jag vet vad som är rätt och fel. Den här gången ska han inte komma undan som han har gjort alla gånger tidigare.

Likes

Comments

Hej vänner är allt bra med er? Med mig är det jätte bra. Igår hade jag sån bra dag, jag började morgon med prov och fick A på det. Så jävla skönt. Efter skolan åkte jag hem till yayo och satt där medan han duschade och gjorde sig lite fräsch sen åkte vi och hämta upp Allan och sen åkte vi till heron city. Vi käkade och spelade biljard, jag var så fruktansvärt dålig då jag aldrig kört det spelet förut men det var faktiskt väldigt roligt. Sen på kvällen åkte jag hem och hämtade mig STUDENT MÖSSA SOM HADE KOMMIT!!!! Alltså den är så förbannat jävla snygg, 217 dagar tills den får användas.

Idag har jag packat o packat eftersom jag åker vid 12 tiden, är så glad. Längtat efter den här dagen sååå himla länge!! Men känner mig lite sjuk vilket jag absolut inte har tid med nu i helgen

Likes

Comments

09:30 i morse började mitt gympass. Har inte gymmat på 5 månader men nu kände jag att jag verkligen behövde komma igång. Måste ju vara fräsch i sommar när jag ska ut och resa. Jag körde ben vilket var sjukt jobbigt då jag opererades för inte allt så längesen heller, det gick segt men bra!

Efter gymmet åkte direkt till min bror där vi mest satt och prata och slö kolla barnprogram med hans son, så mysigt. Mycket skatt och energi från hans sida idag, så kul!

Likes

Comments

Hallå hallå. Idag var det dag 2 på gymnasium mässan, ska stå alla 3 dagar. Det gick väldigt bra. Träffade några man kände som man inte sett på länge samt vissa gamla lärare och det var faktiskt otroligt kul och se dom. Det var otroligt varmt, mycket varmare än igår. Slutade klockan 1 och då åkte jag, Elin & Alex till stan där vi var i ca 3 timmar. Kände mig lite otrevlig då jag pratade i telefon större delen av tiden men det var ett viktigt samtal som jag inte kunde skjuta upp eller avsluta tidigare. Men det var kul och vara med dom!

Kom hem för ett tag sen och då åkte jag och pappa o köpte pizza så nu ligger jag på rummet med matkoma och väntar på att idol ska börja

Likes

Comments

Hej vänner. Idag var skoldagen extremt lugn, som den alltid är på tisdagar då jag bara har 1 lektion, idrott. Skoj.

Efter skolan åkte jag direkt in till stan för att göra nya naglar, blev lika nöjd som jag alltid blir!! Gick sen och hämtade upp min mobil som varit på lagning, så skönt att äntligen ha en mobil som fungerar. Men är trött så ska typ sova nu. Godnatt

Likes

Comments