Header

Vilken är din favorit highlight?
Måste vara anastasia glow kit i that glow eller e.l.f blush i pinktastic (Ja det är en blush men jag använder den som highlight, rebell)

Kan du inte börja med youtube och göra sminkvideos där istället? Lättare att lära sig av det än bilder som du lägger ut här
Ja jag har funderat på detta med youtube ett tag (typ 10 år :)) då många frågat om just det men har inte tid atm... Kanske när jag är klar med skolan!

Var ditt ex alban och vad hände mellan er?
Vad spelar det för roll om han var alban? Förstår ej varför folk alltid ska fråga detta

Hur kan du alltid va så brun?
Har bra pigment i grunden men använder oftast mig av BUS, kan göra ett inlägg om vilken/vilka jag använder! Har både en budget variant och en dyrare som jag varierar mellan.

Var har du köpt kappan? (det var DENNA hon menade)
Lager 157 om jag inte minns fel =) Kommer iallafall ihåg att den va billig som fan

Går du på yoga fortfarande? Kmr ihåg att du skrev om det på din förra blogg och jag funderar med på att börja men de är så dyrt...
Nope men funderar på att börja igen. Hjälpte mig verkligen efter jag låg inne på akuten för olika orsaker så om du lider av stress och/eller ångest ska du absolut prova! Det är värt pengarna då du investerar i din hälsa vilket är något av de viktigaste man kan göra =)

Har fått fler frågor men väljer att svara på dem i ett annat inlägg så det blir lite variation. Puss. x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hemma ifrån Gran Canaria och vet inte riktigt hur jag känner ang det. Denna resa kom vid rätt tillfälle och behövdes mer än någonsin. Behövde ta en vecka och låta min själ vila, försöka iallafall. Kom dit mer förvirrad än någonsin men lämnade mer stillsam och mycket på grund av att jag valde att bryta med många människor som endast tagit min energi och tid. Jag kan inte ha människor i min närhet som inte har några goda intentioner med mig hur mycket jag än värdesätter dem. Det är mycket som händer hela tiden så det är svårt att stanna upp och reflektera över allt vilket jag faktiskt kunde göra denna vecka och det kommer att gynna mig.

Bilder kommer definitivt komma upp och jag hoppas ni har haft en lika bra vecka som mig. x

Likes

Comments

Valde att färga mitt hår typ svartbrunt efter har haft mellanbrunt i typ ett år... Vet ej om jag gillar det, ser blek ut men mina ögon kommer fram mer så vet inte om jag kommer behålla det eller lägga i ljusare slingor. Dumt att färga det en vecka innan jag åker utomlands men men... Det där med att tänka igenom saker innan jag gör dem har aldrig vart min starka sida =)

Likes

Comments

One Mississippi, you're here
Lovin' me with your whole heart
And two Mississippi, we scream
To watch each other fall apart
Three Mississippi, you're gone
Sayin' that you're done, you don't want it no more
And four Mississippi, you're home
Like nothin' ever happened at all

Why do I stay?
I know I should leave
Mascara fallin' down my cheek
But you pull me in and make me forget
About the broken glass on our skin
A little fucked up 'cause we think it's fun
We kiss just to make up, we love just to break up
We head for disaster, but live for the danger


I like the way it burns when you say goodbye
I like the way it hurts when you screw with my mind
Or am I fucked up that I think it's fun
That we don't get scared when the sirens come

Likes

Comments

Idag var det fan 14 grader så ballerinaskon fick dammas av hehe. Våren är här. Hälften av mig kan njuta av att sommaren är påväg och hälften inte. Jag blir äldre vilket är ett ångestmoment i sig självt och sen är det första sommaren som jag är ensam på väldigt länge vilket skrämmer mig enormt även om jag verkligen borde se det positiva i det. Men hur mycket jag än försöker går det inte. Annars då? Gick till ett medium igår för första gången vilket öppnade upp mina ögon så mycket. Är fortfarande tagen av stunden och försöker fortfarande smälta det som sas. Försökte vara kritisk men allt hon sa stämde in vilket skrämmer mig lite smått men men =) Hoppas ni har haft en bra helg och det är SÅ kul att ni är många som kollar in även om jag inte är aktiv... x

Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter att jag började jobba på Lyko så har jag fått ett par (ganska många hehe) hår och smink favoriter! Det är både budget men även dyrare för er som är villiga att lägga lite mer. Om ni är ute efter billigare alternativ är Lanza en favorit, särskilt inpackningarna och om ni vill lägga mer kan jag rekommendera Kerastase! Ifrån detta märke vill jag tipsa om en olja (den på bilden) som gör ditt hår mjukt samt vårdar dina toppar. Det bästa med denna är att den även kan användas som hårparfym! Happy shopping =)

Allt finns att köpa på www.lyko.se

Likes

Comments