Vi har tagit fram ett antal flyttfirmor i Stockholm som vi rekommenderar till er som söker en flyttfirma som innehar samtliga tillstånd och försäkringar som lagen kräver för att få utföra flytt till företag och privatpersoner. Vi har funnit dessa företag genom att leta bland människor som utfört flyttar samt kollat på alla bolag hur länge företaget funnits och transportstyrelsen om dom innehar tillstånd som gör att dom får utföra flytt transporter. Vi har skrivit lite kort om företagen och lagt upp lite länkar för att det skall vara enkelt för er att finna det ni söker när ni behöver ett flyttföretag i Stockholm. Vi hoppas ni kommer uppskatta dessa tips och vi önskar er lycka till med flytten. Nu till företagen.

1) Stadsbudet i Sverige AB orgnr: 556675-7091 Tele: 08-35 55 00 Hemsida: Stadsbudet.se

Stadsbudet är ett gammalt flyttföretag som finns i Stockholm med omnejd och kundernas uppfattning utav att flytta med Stadsbudet både bohagsflytt och företagsflytt är väldigt possessiv så detta är en flyttfirma som vi rekommenderar..

2)Actus flytt & Express AB orgnr: 556636-4732 Tele: 08-667 70 70 Hemsida: Actusflytt.se

Actus flytt och Express är en flyttfirma som arbetar med det mesta inom flytt. Kunderna skriver mycket gott om detta företag så vi känner att detta flyttbolag vill vi tipsa er kunder om.

3)Davens Åkeri AB med orgn: 556545-4377 Tele: 08-55032640 Hemsida: Davens.se

Davens är ett gammalt bolag som arbetar med flyttning men även med olika former av transporter tex gods mm. Det kunder säger om Davens är att det är ett företag att lita på så detta åkeriföretag vill vi lyfta fram med.

Dessa tre flyttföretag känner vi att ni som kund kan vara trygga med hoppas ni får hjälp med ert flyttbestyr.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Många människor föredrar att flytta själva eller förbereda en hel del innan flyttfirman kommer till dom. Ett steg som många gör är att ordna flyttkartonger och när man börjar leta efter dessa så finns det en djungel av dessa lådor och alla kostar olika. Vi tipsar er att strunta i Ikea , Bauhouse  , Ica maxi , Överskottsbolaget och alla andra lågprisaffärer som säljer flyttlådor för dessa är endast enkelwell och tål inte belastningen i lådorna. Det finns olika sidor som säljer flyttkartonger och en av dessa sidor är flyttkartonger.nu en sida som säljer riktiga flyttkartonger som flyttfirmor använder i priset så ingår det även hemkörning dock finns dom bara på vissa ställen i Sverige bland annat Stockholm. Som sagt det är en djungel av detta men det är bäst att köpa riktiga flyttlådor så sparar man mycket bekymmer med packningen till sin flytt. 

Likes

Comments


När man skall boka en flyttfirma så är det mycket att tänka på. Det finns så mycket att gå igenom om hur man skall finna rätt flyttföretag och jag tänkte berätta lite om hur man skall göra för att underlätta flytten. Börja med att gå in på internet och skriva flyttfirma och sedan staden där ni behöver flytthjälpen tex Stockholm då skriver ni flyttfirma Stockholm och vips så kommer det fram en massa olika förslag , mitt råd i detta fall är att strunta i dom översta annonserna det vill säga dom som köpt sponsrade länkar för oftast så är det städföretag , eller samlingsidor för offerter och dom saknar erfarenheten av flytt som behövs för en lyckad flyttning. Sedan när du har funnit en flyttfirma som du tycker verkar intressant så besök deras hemsida och titta runt lite finns det försäkringspapper , tillståndspapper visar dom orginisationsnummer och har dom referenser? Vi visar här nedan fem st flyttföretag som vunnit en tävling av företaget Moveria som arbetar med tips och råd om allt bland annat flytt. Se vinnarna nedan och kolla runt där. Vi hörs och lycka till

Vinnarna i årets Moveriaguide blev följande flyttfirmor:

Flyttfabriken AB – www.flyttfabriken.se/
Rospiggen Express AB –www.rospiggen.se/
Gefleborgs flyttservice AB – www.gefleflytt.se/
Örebrobudet AB – www.orebrobudet.se/
Aj-express service AB – www.aj-expresservice.nu

Stort grattis till vinnarna som alla visat upp mycket bra webbplatser. Samtliga har nödvändig, nyttig och sann information på sina webbplatser. Kombinerat med enkel design och lättförståelig navigering har dessa fem tagit hem tävlingen.

Likes

Comments