Jo visst, jag andas.. Men lever jag?
Vad är egentligen att leva?
Jag jobbar på heltid, är mamma på heltid, äter, sover & umgås med vänner när jag hinner. Men.. Det finns ju såååå mycket mer, men varken tid eller annat finns. Är det såhär det ska vara? Samma sak dag in & dag ut.

Jag vet iallafall vad jag vill här i livet, & jag tänker inte nöja mig med mindre. Varför gå & slösa bort tid du aldrig får tillbaka igen? Livet är fan kort & det går så oerhört snabbt. Ta vara på varje minut, varje sekund. För du får aldrig någonsin
tillbaka det igen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte sluta tänka.. På om man verkligen gör rätt för sig.
Träffade en 6 månaders bebis idag, blev helt bebis sjuk.. Saknar verkligen den tiden när Saga va så liten..
Funderade på hur jag egentligen ser på framtiden.
Jag vill fan ha Svenssonlivet. Jag vill vara färdigutbildad, jag vill ha Volvo, hus, fler barn. Allt det där.
Men vad gör man egentligen för sig själv för att ta sig dit man vill?
Så jävla tråkigt när man vet vad man vill i livet, & så går man & stampar på samma ställe & gör samma skit varenda dag. Så jävla enformigt, & jag är så trött på det..
Det är absolut inte så att jag inte uppskattar nåt jag har, för det gör jag defenitivt, sjukt mycket! Men det kunde varit bättre, mycket bättre.
Men men, i sinom tid är det väl mi
n tur också. :)


Likes

Comments

Flyttstädade idag i 7,5 timme.. Besiktning imorgon, hoppas den går igenom efter allt vårt slit haha :) Känns skönt att ha det över & bara kunna fokusera på mitt nya hem!

Har fått en sak konstaterad, något som stör mig något så jävulskt.. Det grämer mig så in i vassen.. Så känns skönt att man har haft fullt upp & inte riktigt haft tid att tänka på något.. Men nu, när man ligger här i sängen så kommer alla tankar. Hur kan en människa vara så jäkla korkad..? Har man något, spelar ingen roll vad det gäller, husdjur eller vad fan som helst, så skaffar man väl inte fler om man inte kan ta hand om dom man redan har? Tycker bara synd om de människor som får lida för andra människors jävulskt korkade val. Menmen, jag gör kloka val iaf! & gör inte andra det så är ju inte det mina problem.. Men man kan ändå inte låta bli att fundera... Finns så många idioter! & den sista är absolut inte född. Usch ja.

Tar ett glas apor nu & sen blir det läggdags! Måndag imorgon, woohooooo!
Godnatt!


Likes

Comments

Flyttade igår.. Jag kommer bo här för alltid.. Även om det är rörigt med alla lådor & skit, så älskar jag detta stället! Känner mig verkligen hemma & allt här är bara så jag..

Började flyttstäda idag & ska ta det sista imorgon. Känns underbart att lämna den lägenheten. Kommer inte sakna den alls. Det enda som känns lite tufft är att lämna alla minnen där, men för allas bästa så är det lika bra att jag lämnar dom där än att ta dom med mig :) Har en ny lägenhet & framför allt en helt ny livssituation överlag. Jag har all tid i världen att skapa nya minnen här, & som jag längtar! Lägger upp lite bilder sen när jag kommit i ordning. Hihi :D

Detta måste vara första lördagen på sjukt länge som jag lagt mig såhär tidigt, men när man flyttar & donar så tar det ju ut sin rätt..
Så godnatt alla, hoppas ni haft/fortfarande har en underbar lördag!

Likes

Comments
Packat klart nästan allt, bara kläder & småplock kvar nu.. Helt slut i huvudet.. Mest av allt hade man velat krypa ner bredvid någon & bara känna värmen & somna i någons trygga famn.

Helt sjukt ändå.. Klart man är nära sina vänner/familj.. Men någon annan.. Har nog aldrig varit någon så nära som jag är nu, men samtidigt så långt borta. Att dela med sig av saker, tankar, personliga saker.. Det är inte jag.. Eller är det det..? Ibland önskar jag att det fanns någon som kände mig bättre än vad jag gör, men det finns det inte, så den enda som har svaren om allt är jag själv.
Kanske dags att ge upp & sluta leva i en fantasivärld.
Nu börjar mitt liv, på riktigt. Då ska allt, ALLT vara på riktigt. Men vad är på riktigt? Hmm..

Nu är det dags för mig. Äntligen kommer medvinden.

Likes

Comments

Ligger här i sängen, helt död.. Blir inget jobb idag, är inte riktigt på topp..
Längtar till ikväll, längtar till på fredag, längtar ännu mer till lördag. Tiden går sådär extra sakta när man längtar efter något, känns som att det är det enda man fokuserar på så man liksom glömmer bort att tänka på alla saker som händer här & nu. Fast ibland är ju det ganska skönt det också!

Drar täcket över huvudet & väntar på bättre tider!

Likes

Comments

Jahopp, jobb mellan 12-20 idag, sen hem till en tyst lägenhet, Saga sover på nattis eftersom jag jobbar kväll. Sen åker hon iväg imorgon & kommer inte hem förrän på torsdag. Blir ensamt i veckan, & det är väl både på gott & ont.
Skönt att få tid för sig själv, men fan, ensamheten skrämmer mig samtidigt. Är man så van som jag är vid att alltid ha henne hemma så blir det lite skumt.. Vet inte riktigt vem jag är som person utan henne, men det får jag väl luska ut nån gång när jag hinner haha.. Trevlig måndag på er alla!!

Likes

Comments
Jobbat hela dagen idag, sen åkte jag hem till mamma på middag, tog hem min älskade onge som däckade i soffan efter 1 timme.. & sen piercade jag (shit, har glömt vad han heter..) men en sjukt trevlig kille i tungan iaf!

Får försöka sova snart, ska hämta skrivbord & sängbord imorgon & sen får jag väl ta tag i lite packning till. Lääääängtar så jag dör!
Godnatttttt!

Likes

Comments
Bytte ut kvällens träningspass mot en film, Would you rather. Sjukt bra, & äcklig.

Hade jag velat bli kittlad & se ut sådär..?
Nä, jag hade ju hellre stuvat en sparris liksom.
& det behöver inte vara logiskt för någon annan, för jag ligger här & dör av garv 😂

Träningen fortsätter imorgon, efter jobb mellan 9:30-19:00! Hellre fit än.. Gelé..? #måsteordnauppdettanuuuu

Godnatt! /Galen, övertrött tjej 😅

Likes

Comments

Dagens plan är att packa det sista, så det är klart!
Får se hur bra det går.. Jag kan knappt röra mig alltså, 20 min att sätta sig på toaletten, 20 min att komma upp. Älskar dettaaaa!!! (Ingen ironi flödar här inte!) :D

Denna gången ska jag inte ge upp! :)

Allt som händer idag, kommer att hända till låten #selfie. Helt stört.. Den sätter sig, som en böld i röven rent ut sagt. Lööövlyyy!
Ha en trevlig fredag alla! :)


Likes

Comments