Idag jobbar jag i Strängnäs, vilket känns skönt! Men först så ska jag till tandläkaren. Har en tand som måste blekas då den för många år sedan fick en skada. I lördags så var det mässa, där även Rickard var med. Helgen avslutades med att fira lilla Frans som har fyllt 2 år!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en konstig och ganska jobbig vecka så avslutar jag den med att fira fina Frans som har fyllt två!

Dem bättre ögonblicken från veckan!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och att ni ser lika positivt på den här Måndagen som jag gör. Det väntar några roliga möten och ett nytt uppdrag som drar igång denna vecka, kul! Idag gick jag upp mycket tidigare än vad jag egentligen behöver men vaknade av mig själv och då kunde jag lika gärna gå upp.


Detta bröd bakade jag och Elsa igår, ett filmjölksbröd med morot!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det Söndag, sista dagen på veckan och sista helgdagen. Jag tycker egentligen inte om Söndagar. När jag gick i skolan var det den absolut största ångestdagen. Då jag kände hur mycket jag behövde ta tag i men absolut inte hade någon ork till att göra. Nu är det i och för sig inte så längre, för jag går inte i skolan men det är fortfarande ingen dag som jag tycker är speciellt rolig. Möjligtvis avkopplande.

Är för tillfället hemma hos mina föräldrar och jag och Elsa tänkte gå ut, vädret är ju helt underbart och eftersom det är så nära till vattnet här så tänkte vi ge oss ut på isen.Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget och har Strängnäs som slutdestination. Igår var jag ledig och vid tre så tog jag tåget upp till Stockholm med min fina vän Johanna.

Vi hade en supermysig kväll, vi både åt och drack gott och föll tillbaka i gamla minnen men även tankar om framtiden och äventyr. Det blir lätt så när vi börjar prata.

Det har en viss charm att kunna se tillbaka på alla minnen tillsammans men även kunna planera vad vi vill göra i framtiden. Jag tycker väldigt mycket om Johanna, har alltid gjort. Fick även väldigt fina presenter av henne som jag ska visa sen.

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen, eller hemma, jag är ute hos mina föräldrar. Rickard är uppe i Åre så jag passar på att vara med familjen så mycket som möjligt! Har precis ätit en underbart god sallad och nu ska jag städa och tvätta tänkte jag, sedan blir det en långpromenad med Molle.Sallad, paprika, rödlök, småtomater, pesto, fetaost och parmesanost! 

Likes

Comments

Godmorgon!

Just nu sitter jag framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe och en äggmacka, vardagslyx för mig. Har lite sovmorgon idag men gick ändå upp i tid. Idag ska jag bara på ett möte så det blir en kort dag. Älskar vädret, blir så mycket piggare och gladare av solen.

Likes

Comments

Alltid är det lika segt att ta sig upp runt 06.30 men nu sitter jag här med min kaffe och har till och med lite tid över. Denna dag kommer vara fylld med bokföring, jag jobbar nämligen på en redovisningsbyrå. Det har öppnats ett kontor i Strängnäs men innan mitt uppdrag i Strängnäs drar igång så är jag på kontoret i Eskilstuna. Trivs verkligen superbra!

Påtal om något helt annat så ska jag göra en stor förändring med mitt hår, eller jag ska klippa bort en hel del och det kommer bli några nyanser ljusare. Dock verkar min frisör ha otroligt mycket att göra så dessvärre så får jag vänta. Kanske visar några bilder senare idag på hur jag vill att resultatet ska bli.

Trevlig Tisdag på er!


​Den här veckan kommer jag få lite extra tid med min familj, det ser jag framemot!

Likes

Comments