Hej! Jag har inte kunnat blogga och senaste dagarna då har jag spenderat de med vänner och familj. Då skolan börjar snart så då kanske jag inte hinner så mycket med det jag vill göra! Men vill eller rättare sagt ska börja blogga igen jag börjar imorgon då jag har fullt upp ikväll önskar önskar dig en trevlig kväll bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 54 Readers

Likes

Comments

Hej! Hann inte blogga någonting igår då jag hade fult upp med att fixa massa saker. Men har förberet 2 inlägg som troligtvis kommer upp idag. Just nu sitter jag i bilen påväg mot jatsy den nya katten den är otroligt söt på bilderna som mamma skickat. Så ska fots massa på katterna så kommer det ett katt inlägg imorgon. Bye 💖

Likes

Comments

God morgon på er! Blogga inte mer igår då jag inte han! För jag var först på stranden sen åt Julia och jag pasta hos mic sen sov vi över hos henne! Vet inte vad jag ska skriva mer så vi hörs sen bye!

  • 53 Readers

Likes

Comments

God morgon på er! Blev inte fler inlägg igår för jag hann inte då jag skulle sova i tält igen. Men dagens planer förblir stranden med pappa och kamil igen. Det ska bli upp till 27 grader där jag bor. Men jaja måste gå nu för busen kommer strax bye!✨

Likes

Comments

Hej! Som ni säkert läste så var jag på stranden i dag. Det var så skönt och kul! Ska dit imorgon igen det ska bli jättekul! Men vi hörs väl senare hej då!

Likes

Comments

​Hej idag så ska jag dra och bada nere vid saltsjö baden i Ystad med pappa och lillebror. Det ska bli kul och hopar alltid längst ut på bryggan först för annars kommer jag aldrig i. Troligtvis kommer det något inlägg ikväll med ifall jag hinner.

Likes

Comments

​Hej! tänkte börja blogga igen! ska vara mer aktiv nu då jag har fått en iphone så då kan jag blogga därifrån tänkte jag. 

Likes

Comments

Jag är med 👊❤👍❤✊​

Likes

Comments

hej!

Har inte kunnat uppgradera bloggen på sistone på grund av läxor b.l.a. I fredags var det dax att rocka sockorna och självklart var jag med. I helgen bodde jag hos pappa vi var b.l.a på donken. Sen idag när jag kom hem till mamma fick jag nya byxor och en ny tröja. Har inget mer att skriva nu.

  • Kram Matylda

Sherlock och jag💗

Jag😃​

Likes

Comments