View tracker

Sega och långa dagar är bland det suraste som finns. Asså ingenting händer allt bara står still och man bara väntar på att något roligt ska hända. Men inget händer. Fyfan va tråkigt.
(Bild från tidigare idag istället för att vara med på idrotten) #badass

Xoxo - Cazandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

View tracker

Kul att kroppskomplex kan förstöra mycket för en. Mitt kroppskomplex är min mage, inte vikten, magen. Kan inte ens ta ett skolfoto utan att bryta ihop, kul att sista året i högstadiet inte finns med på foto nu då. Jag har haft kroppskomplex sedan jag va liten men det har aldrig hindrat mig från att göra såhär mycket saker. Det spelar ingen roll om jag går ner i vikt siffrorna stör mig inte det minsta det är bara själv kroppsformen på mig.. En del kanske tycker att jag överdrivet men det är seriöst en av mina största hinder. Önskar att jag inte brydde mig om det. :/

Kändes som jag behövde få ut det bara.

Xoxo - Cazandra

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Önskar du någonsin att du bara kan teleporteras till skolan? Jag hittar inte mitt paraply, det ösregnar och jag har skolfoto idag. Bah kul liksom. Real mood killer.

Outfiten är on point, all black (as usual) och adidas skor ((;

Xoxo - Cazandra

  • 7 readers

Likes

Comments

Jaha, klockan är såhär runt 1 på natten och så tänker man, varför inte skaffa sig en blogg? Så då gjorde jag de. Jag tror ju själv inte riktigt att jag kommer att ens vara så aktiv på den, menmen, what to do. Vart annas ska man skriva om hur mycket man avskyr skolan och hur tråkigt man har om dagarna.

Eftersom jag själv inte är så bra på att beskriva mig själv så får ni väll antagligen bara lära känna mig :)
hemskt va? ;)

Nej, men de finns inte så mycket att säga. Jag är 15, bor i Eskilstuna, kommer från skåne. Wihooo. Oj, juste, jag heter Cazandra. Så hejhej, och hejdå.

Xoxo - Cazandra

  • 9 readers

Likes

Comments