Sista middagen innan vi ryckte in. Nu har vi vart här 11 dagar och imorgon åker de flesta av oss hem för permis helg 😍. Lärorika dagar men också tuffare för var dag. Uppskattar verkligen en ledig helg nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom att jag jobbade stängning igår och inte riktigt hann fira Valborg bestämde jag, Josse och Fanny att vi skulle ta en tur till Ullared , så idag va de upp tidigt.
Det var en del folk och en aning jobbigt att knö sig fram med vagnar, men detta var lätt en söndag av de bra slagen. Sjukt trevligt sällskap, massa kaffe, god mat och lite behövligt inköpt! Känns mer än okej att komma ifrån kommunen lite också Haha! Nu är jag något galet trött och imorgon är de jobb 07.

Likes

Comments

Verkligen så skönt att va ledig. Idag har jag fått handlat mat och beställt hem lite grejer. Har också fått gjort massa annat viktigt typ som att försöka få e-faktura på allt jag kan, så att de blir enkelt sedan när jag är iväg att bara gå in på mobilen och betala alla räkningar snabbt. Så även om jag inte tog mig till gymmet idag har de verkligen vart en bra dag. Umgåtts med mamma och lillasyster med så min lediga dag har verkligen vart behövlig !

Imorgon håller jag cardio step i Strömstad på nordic wellness där, kul med lite omväxling !😀

Likes

Comments

Alltså sol är så härligt och ger så mycket mer energi ! Igår blev de väldigt mycket aktivt för mig, som de borde varje dag haha. Men riktigt härligt faktiskt. Efter fyra dagar ledig är det dock tillbaka till verkligheten idag.. Men ska nog gå bra!

Likes

Comments

Min tredje lediga dag i rad, imorgon återstår en fjärde. Sjukt underbart !

Idag fick jag tränat och umgåtts med min fina vän Frida, och såhär fint har vi de på västkusten 🙌🏻

Likes

Comments

Min sjukt snygga vän fyllde 20 i fredags så henne firade vi. Ser ni hur mysigt dom hade fixat då?! Galet !

Likes

Comments

Att såna så enkla saker i vardagen förgyller hela dagen !

Likes

Comments

Va hos frisören i söndags och ljusare upp mitt hår, välbehövligt !

Likes

Comments