Header

Det har hänt så mycket så jag har inte hunnit med några inlägg här, fy mig. Kan berätta lite kort vad som har hänt det senaste och hur min v.22 har varit. Förr förra veckan så borde jag och Daniel (Älskling) hemma hos min mormor för hon skulle resa iväg till sin kompis. Under dagarna vi var där var jag även kattvakt hos hennes granne. Vi gjorde mycket spontana saker som att våra vänner kom och hämtade oss så åkte vi till havet. Vi har å badade i sjön vi tog en spontan grill hemma hos mormor med massa vänner å spelade krocket på kvällen, så roligt. Vi var även på bio en dag och tittade på rough night den var riktigt rolig faktiskt! Den veckan som har varit nu då så lånade vi en husvagn och åkte till Emmabodafestivalen för min Daniel fyllde hela 25 år den 27/7 så vi firade honom där. Lite kort sammanfattat vad dom har hänt och varför det inte kommit någon uppdatering här tyvärr, gillar inte riktigt att blogga från mobilen heller.

Fick jag för att jag passat deras katt <3

V.22

Det har varit ganska underbart, kortfattat nu så har jag börjat se rörelserna och känna rörelserna hela tiden nästan blev lite orolig när "hon" hade uppehåll i två dagar men oron släppte väldigt snabbt när jag kände en putt på min hand. Kan inget annat än att älska mitt lilla liv inom mig<3 Mina bröst har även börjat att läcka lite granna men inget som stör iallafall. Jag har även fått väldiga problem med mitt tandkött så när jag var hos tandläkaren idag så blev jag skickad direkt till apoteket och köpa massa saker..

Detta var ett väldigt veligt och kort inlägg men det är ju bättre än ingenting. Syns vi i morgon med v.23! Må bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ursäkta mig för inga bilder igår.. men hade ingen bra dag alls! Hade för mycket hormoner i kroppen så det var helt sjukt. Så jag tänkte att jag slänger upp bilderna nu istället🎀

Tänkte bara slänga upp denna snabbt för ska lägga mig nu. Men tänker att det blir mer uppdateringar i morgon istället! Kram & god natt

Likes

Comments

Då är vi alltså i vecka 20! Helt sjukt vad tiden ändå går fort. Nu är vi nära halva tiden och det känns helt sjukt.

OM BEBISEN

Barnet är ca 22-25 cm lång från huvud till fot och väger ca 225 gram i början av veckan och ca 280 gram i slutet. Barnet växer snabbt under denna period. Utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt - kommer nu. Om det nu är en liten flicka i magen (chansen är 70%) så finns det redan ca två miljoner ägganlag i äggstockarna. På huden ligger ett vitt fett som skyddar den känsliga huden mot påverkan av fostervattnet.

OM MIG

Jag känner lite rörelser då och då men inte så ofta men det är inget jag känner mig jätte orolig över. För varje dag är inte den andra lik eller vad man brukar säga. Jag har ju oxå moderkakan på framvägg och då har jag läst att det kan påverka ganska mycket, men vad vet jag. Jag tycker inte min mage har växt så mycket och det kan oroa mig i bland men det kan jag skriva om varför i ett annat inlägg. Jag har börjat spy lite igen och det tycker jag känns ganska jobbigt när man har gått ett tag utan att spy och så börjar det igen.. Den 14 nu på fredag ska jag till barnmorskan och lyssna på det lilla hjärtat där inne och det ska bli så mysigt att få höra det för första gången!

Jag tänkte att jag slänger upp bilder på magen sen när jag har gjort mig i ordning för dagen och jag har fått i mig lite mer mat i magen, kram så länge!

Likes

Comments

Bland dom tråkigaste sakerna någonsin är att gå till tvättstugan. Jag önskar så mycket att man kunde ha tvättmaskin i denna lägenhet men det värkar inte så ljust... Men nu ska jag inte vara arg eller grinig på det utan nu har jag gått ner med det jag skulle tvätta så jag väntar på att det ska bli klart. Väntar oxå på min älskling ska komma hem, han var tvungen att åka och göra lite ärenden.

Jag har haft en ganska tråkig och dålig dag idag så nu vill jag bara krypa ner i hans armar och ta det lugnt. Fick så ont i slutet av ryggen på ena sidan och ont i höften när jag böjer mig, jag hoppas verkligen det går över. Jag får ont i mellan åt men det kanske inte är så konstigt när allt växer och flyttar på sig. Jag laga så god middag till mig själv men fick inte riktigt behålla allt idag och det känns sådär. Så just som jag sa så väntar jag på älskling som ska komma hem med bubbelvatten till mig och det e bland det godaste just nu.

Vi får se om det kommer någon mer uppdatering idag annars hörs vi i morgon!

Likes

Comments

Det har varit lite dåligt med uppdatering just för att jag har haft helt fullt upp och inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. Jag ska försöka bli bättre nu när jag har "semester". Jag tänkte göra en graviduppdatering minst in gång i veckan och sen lite allt möjligt utöver det dom andra dagarna kanske! Jag tänkte på tisdagar så kan jag berätta hur veckan varit om min graviditet, det hoppas jag blir bra.

VAD ÄR PLANEN IDAG?

Idag tror jag att jag bara ska vara hemma kanske åka å handla lite frukost mat och middag. Klockan sex idag så har vi tvätt tid så då ska vi ner till tvättstugan och tvätta lite. Vi har samlat på oss lite för mycket tvätt nu.. men det blir ofta så när man inte e hemma så mycket och båda har jobbat så känns det alltid som att det blir FÖR mycket tvätt. Men vi tänkte ta det lugnt och tvätta så ofta så möjligt tills allt e borta. Sen så blir det la bara mys resten av kvällen för killen har inte fått sin semester än tyvärr.

Puss så länge

Likes

Comments

Hej mitt namn är Flower och jag är 19 år gammal och är gravid med första barnet! Den lille som antagligen är en liten tjej är beräknad att komma 4 december 2017 så jag är alltså i vecka 19(18+2).
I denna blogg kan du följa min graviditet mina tankar och allt runt om kring det plus min fritid. Jag bor i en lägenhet tillsammans med min sambo som oxå är pappan till barnet.
Detta var lite om mig, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än detta just nu!?
Tänkte slänga upp en bild på magen från v.17 i detta inlägg och ett ultraljudsbild fån någon dag sen!

Likes

Comments