Header

Fyrverkerier i Norrköping på rix fm Festivalen, jätte fin och många, mysig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från när jag var i sandhamn! ~ Felicia

Likes

Comments

Igår vad jag och min familj på smultronstället så på bilderna är det våra glassar sen gårdagen! :) ~ Felicia

Likes

Comments

Förlåt så jätte mycket för skit dåliga bilder:( men iallafall min faster och hennes familj va i USA och då köpte hon lite VS saker till mig. på första bilen ser ni en necessär från Vicktoria's Secret, på andra ser ni en parfym sheer love heter den då, och sista VS saken är ett lippgloss (stav) sunset kiss flavored gloss. Jag fick också en rosa fleece tröja från rosetti ridning swe. Lite senare va jag på stan och köpte den gråa tröjan och den vita magtröjan med rosa blommor på. Riktigt nöjd!

Likes

Comments

Första bilden är på en vit ljuslykta som mamma har köpt, andra bilden är på en ros som jag tog förut idag efter det hade regnat som ni ser är det vattendroppar på rosen. Tredje bilden är på en blombukett som jag inte vet vart vi fått ifrån. Fjärde bilden är på en present jag gav till mamma! Femte bilden är på båda sakerna från bild 3 & 4.
Sjätte bilden är på en till present från mig till mamma! Sjunde bilden är på ett ljus jag köpte på Ikea som luktar jätte gott det luktar jordgubb :)

Likes

Comments

Mys dag idag! Hoppas alla har haft en bra helg, de har iallafall jag. Idag har varit ute och solat jätte skönt väder idag! Samtidigt åt jag jordgubbar doppade i choklad och melon på sidan om. Om någon vet vad blommorna heter kommentera Järna, de skulle jag vilja veta. Ha en fortsatt bra vecka, så hörs vi!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var vi ute och gick en sväng, det var väldigt varmt men ändå skönt. Ungefär 30 grader i solen. Vi tog några bilder på blommor, smultron och vattendroppar ur en flaska:)

Likes

Comments