Header

Arzoyi A Wish, Inspirasjon, DIY

Påskefeberen har startet! Ønsker du å ta søte bilder av gullungene sine kanskje? Det er første påske for flottepike, og jeg selvfølgelig ønsket det. Men istedenfor for å kjøpe noe som passer for påske til henne (blir brukt kun engang), jeg bestemte å lage noe selv. Pinterest er jo helt genialt for sånne prosjekter! Her er det oppskriften på kaninører:

Du trenger:

🐰 Filt

🐰Gammel Hårbånd

🐰Lim Pistol

🐰 Saks

🐰 Rouge (Rosa)

🐰 Makeupbørste

Slik gjør du:

1. Klipp ut to kaninørene fra filt med saks.

2. Lim de ørene på hårband med lim pistol.

3. Lag skygge på innsiden av ørene med rosa-blush.

Da har dere kaninører på 1-2-3! De ble kjempesøte på henne! For litt større barn så kan dere selvfølgelig pynte med mer blomster eller sommerfugler, for da trengs ikke elastikk hårbånd. Bare å slippe kreativiteten løs!

God Påske! 🐰

Likes

Comments

Arzoyi A Wish, Inspirasjon, Livet som Mamma

Snart er permisjonen min ferdig! Jeg skal tilbake på jobb (når jeg får den 😂) og mannen min skal ta over. Og det betyr ammeslut! Dere har sikkert hørt om fødselsdepresjon, men har dere noen gang hørt om "ammeslutt depresjon"? Mange sier at ammingen er mer enn mat for et barn, det er kos, trygghet og naturlig vaksine for dem. Men hva betyr ammingen for en mor?

Når jeg begynte med ammingen, så tankene mine var helt annerledes enn de er nå. Det ville være en lettelse, tenkte jeg, å slippe alle de smertene, betennelser, ryggsmerter og få tilbake kroppen sin. Jeg skulle amme babyen min inntil hun fikk tenner, det hadde jeg bestemt. Hun fikk første tennene sine ved 6,5 måneders alderen. Nå er hun 8 måneder, men jeg fortsatt ammer henne. "Jeg gruer meg til ammeslutt" sier en mor som pleide å si helt motsatt. Mange rundt meg har begynt å maase meg for å slutte med ammingen (forskjellige grunner som ikke fornuftig å amme etter 6 måneder; MME er sunnere; du skal begyne på jobb og så videre). Kanskje ikke akkurat nå, men en dag så må jeg slutte med det. Tanken for å miste det intimitet båndet mellom meg og dattera mi flyt av utrolig kjærlighet, hyggestuden og samværet, knuser hjerte mitt. Så for meg har det blitt en sorg istedenfor en lettelse!

10 Ting jeg skulle ønske jeg visste om ammingen- LES HER på babybloggerne! 🙏

Likes

Comments

Arzoyi A Wish, Arzoyi The Adventurer, Inspirasjon, Livet som Mamma

Hei til alle flotte lesere!

Det har vært lite oppdatering i det siste! Jeg og flottepike er på liten backpacking tur i Europa. Vi har vært i Belgia, Frankrike og Nederland. Og nå skal vi til England. Kanskje vi drar til et land til, vi får se!

Snart er permisjonen min ferdig, så tenkte jeg hvis ikke nå, når? Det er ikke bare bare å reise alene med baby, og det også på backpacking! Men uansett så er det kjempegøy og lærerik. Vi har lært mye, opplevd nye steder og fått utrolig kjærlighet fra medmennesker. 😍

Vi er tilbake om en uke. Kommer masse bilder, tips og ikke minst erfaringer. ♥️

Følg oss gjerne på snapchat (amu00rocks) for å bli med på våres eventyr! 👻

Her er #arzoyitheadventurer klar for eventyret!

Likes

Comments

Instagram@flottepike