Heej på er! Idag har varit en ganska vanlig dag. Jag var i skolan som vanligt, men idag kom en av mina kompisar som jag inte har träffat på några år för att prova på hos min skola. Det var kul, förutom att jag inte hade chansen att hänga med henne mycket. Men förutom det så var det en ganska bra dag. En av mina kompisar lyckades (äntligen) göra slime på slöjden. Den var jätte rolig och skön att leka med.

Idag gjorde jag också en sak för första gången, kanske nånsin. Jag gick på en kvällspromenad. Det var jättemysigt. Ja det är första gången för jag har inte fått gå ut alldeles själv sent på kvällen förut. Det var nog det skönaste på hela den här veckan, och förra. Jag gick i typ en halvtimme, och det som gjorde det så mysigt var att jag lyssnade på musik. Det är en av de bästa sakerna som finns, tycker jag iallafall. Det var också skönt att jag fick en hel lekpark till mig själv, i en kvart innan några andra barn kom. Jag ska nog definitivt börja ha kvällspromenader oftare.

Det var allt för denna gång. Ha en fortsatt trevlig kväll. Ni vet vart ni kan nå mig om ni vill något!
Kram fråån miig <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan igen

Idag gjorde jag o nögra andra en jätte kul grej. Vi åkte till tjejhuset tsm. Det var jättemysigt och skönt att bara kunna slappa. Det bästa var att det var helt vuxen och kill fritt. Jag skulle defenitivt rekommendera det för alla tjejer mellan 13 och 21. Jag tyckte att det var skit mysigt och ska nog defenitivt tillbaka dit npgon gång.

Det är så skönt med fredag och varmt väder äntligen! Fast jag har inte så mycket att göra egentligen. Men det är jätte skönt att inte ha mycket läxor. Det är nog allt jag har att säga för den här gången, glöm inte atg ni ksn alltid prata med mig om vad som helst. Snap:florran313
mail:florsocker333@gmail.com

Likes

Comments

Hej! Det här är min blogg där jag kommer försöka skriva i lite då och då. Jag kanske inte kommer uppdatera så jätte mycket men jag ska försöka.

Jag kommer nog skriva om skolan, kompisar och kanske lite om min familj. Det ganska blir lite deppigt då och då, men så är mitt liv. Jag hoppas att jag inte skriver för tråkiga saker, och i såna fall, förlåt i förhand. Det är min första blogg och jag tror att det kommer ta ett tag tills jag är säker på vad och hur jag ska skriva.

Mitt första inlägg, och själv tycker jag att den är ganska okej.

Kramar från miig!

Likes

Comments