Åh jag är så galet taggad. På onsdag påbörjar jag min fjärde tatuering, och jag längtar så jag går sönder. Min tatuerare fick en lucka där hon så gärna ville göra min idé, vilket för mig otroligt glad för annars hade jag fått vänta till i höst. Hon är så otroligt eftertraktad, hela studion är det. Bästa tatuerarna.

Jag kan inte få nog av tatueringar, och tacka gud för att jag har en pojkvän som är tatuerare som kan göra mina smågrejer. Livet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det strålande sol och jag är så lycklig av det. Jag startade dagen med en lång powerwalk, och på hemvägen köpte jag med mig det som fattades i kylen. Tvättid stod sedan på schemat så det var bara att börja tvätta. Alltid lika tråkigt...
Idag var första dagen jag fick äta ordentligt efter nio dagars strikt schema från Forever Living. Jag har gått på en "kur" som kallas c9 som har hjälpt mig detoxa kroppen och få en kickstart. Det har varit extremt svårt och jobbigt vissa dagar, speciellt de första två där man inte får äta något mer än vitamintillskott. När jag utvärderade imorse visade måttbandet att jag tappat totalt 26 cm runt kroppen, vilket känns jätteroligt. Mycket var såklart vatten och svullnad, men jag är imponerad av vad kroppen kan klara på bara nio dagar. Nu hade jag ingen avsikt av att gå ner i vikt med detta, utan det var bara en bonus. Min avsikt var att få mer energi, bättre hy och vänja av sockerberoendet. Det har varit superkul trots allt det jobbiga.

Tillbaka till dagen. Jag käkade havrygrynsgröt till lunch, innan jag mötte upp Jess för ytterligare en pw runt pildammarna. Hur härligt som helst! Totalt gick jag alltså ca 1,5 mil idag, vilket känns så jäkla bra.

Nu ska jag packa min lilla väska eftersom F kommer och hämtar mig här inatt efter han slutat jobba. Jag kommer absolut somna innan, därför känns det bäst att ha allting färdigpackat. Sen blir det nog en mysig film och gosa ner sig under täcket...

Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

När jag inte hänger här hänger jag i princip alltid på snapchat. Neaekenberg heter jag där.

Likes

Comments

Fredagkväll. Ugh, fredagkvällar känns alltid som "mitt i veckan-kvällar" för mig eftersom jag alltid jobbar lördagar. Det suger grymt mycket, men jag tänker alltid på ob ob ob...

F kom hit med ett mål från Max efter jobb idag vilket var fantastiskt gott, speciellt eftersom det var mitt sista riktiga mål på ca två veckor. Nu är det detox som gäller. (Under kontrollerade förhållanden såklart. Kommer köra något som kallas c9 från forever living, men mer om det när jag börjat med det.)

Imorgonkväll ska jag ut med gänget och spela shuffleboard i stan. Har aldrig spelat det men med gott sällskap och en god drink blir allt trevligt. Efteråt blir det kanske en tripp till Etage för att dansa till det blir gryning, vi får la se...

Nej nu går ögonen i kors.
Puss på er.

Likes

Comments

Hemma igen efter en mysig kvällspromenad med bästa Jess, och gud vilken härlig kväll. Jag älskar solnergångar och kvällar där det känns sådär vårigt och mysigt. Jag får sån extra energi.
Nej nu är det dags för ytterligare ett avsnitt av tvd och sen sova, för imorgon är det jobb igen.
Puss på er.

Likes

Comments

Då var vi här igen. Jag sitter i min soffa och njuter av utsikten av mina helt nyinköpta blommor, två buketter Tulpaner och en bukett Dahlior. Jag sprang bort till en butik på lunchen som hade tio-års jubileum, och alla buketter kostade tio kronor styck, vilket kap!
Annars idag har jag bara städat lägenheten, tvättat bilen utvändigt och invändigt samt gått en promenad. En typisk ledig dag i mitt liv vill säga. Jag var så himla sugen på att köra inom Lyko för att köpa ett nytt läppstift i en mörkare nyans än det jag har nu, "Tea Rose" från märket E.l.f. Jag hade älskat om jag fått tag på Kylie Jenners "Candy K", men en frakt på 150kr är inget som intresserar mig haha...

Urk, jag har börjat sakna hästlivet mer och mer nu, speciellt när solen tittar fram. Jag satt till häst senast i september förra året vilket är på tok för länge sedan. En liten runda i skogen med lite hopp och galopp hade inte suttit fel just nu...

Nej, jag ska inte sitta här och deppa ihop för nu är det dags för min dagsdos av Damon Salvatore.

Vi hörs när vi hörs.


Likes

Comments

Inspirationen för att skriva försvann lika snabbt som den kom. Jag vet att jag är så, och jag kommer alltid vara så. Jag taggar igång på något och sen tappar jag det, men jag kommer alltid tillbaka.

Likes

Comments

Jag tänkte bara kika in och länka ett par låtar som påverkar mig något enormt och som jag kan lyssna på när som helst på dygnet, vilket humör jag än är på. Nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda inför lite fredagsmys.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments