Längesen jag skrev ett inlägg på bloggen. Har varit mycket som hänt. Igår kom jag hem efter en vecka i Kapstaden.  En resa jag sent kommer glömma. Hade perfekt väder, bara sol inget regn. Träffade trevliga människor . Använde inte datorn vid ett enda tillfälle vilket var behövligt i tanke på hur mycket man sitter framför datorn med jobbet. Så en paus behövdes. Nu är det bara en vecka kvar tills jag lämnar Pretoria och Sydafrika. Har fått många fina hälsningar från alla hemma och jag känner mig saknad hahha. Det är något jag känner detsamma för er alla men kan inte låta bli att känna saknad för det nya landet jag befunnit mig i som känns som ett andra hem nu. Kommer definitivt komma tillbaka snart och önskar att tiden inte gått så fort. Alla vänner och människor jag mött har verkligen förändrat mitt liv. Låter väldigt cheesy men kan inte med ord beskriva de känslor jag har. Och jag är en väldigt känslosam person som inte gör situationen bättre. Nu kommer jag bara försöka njuta av min sista vecka fullt ut och förbereda mig så gott det går för Sverige! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags var min bästa Pennys födelsedag. Tillsammans med Clement har jag planerat en överrasknings middag som vi hade igår. På en vecka hann vi boka bord, beställa tårta, samla in pengar och köpa presenter. Det blev riktigt lyckat. Vi åt på Ocean basket och hon blev minst sagt överraskad! 

Likes

Comments

Hade en riktigt bra söndag igår. Refilwe och hennes bror Katlego hämtade upp mig på förmiddagen och tillsammans åkte vi mot deras föräldrars hem i Soshanguve, ungefär 30 minuters färd från Pretoria. Där åt vi lunch och Refilwes mamma blev så glad över blomman jag hade med mig. Vi hade riktigt otur med vädret, regna fram till eftermiddagen då vi bestämde oss för att åka en bit utanför Soshanguve till Refilwes mormor som bor i Winterveldt. En riktigt härlig och pigg dam. Katlego körde hem mig igen och var tillbaka i Pretoria på kvällen.

Känns fortfarande overkligt att ha träffat Refilwe nu när vi är 22 år och är i Sydafrika. Minns henne från den tiden vi bara var 15 och spendera en hel sommar på läger i USA tillsammans med 50 andra tjejer från hela världen. Vi hade verkligen roliga minnen att prata och skratta åt igår. 

Likes

Comments

Väntar på att Refilwe och hennes bror ska hämta upp mig med bil. Sprang nyss till affären och köpte blommor (duktig flicka) för att inte komma tomhänt till hennes föräldrar.
Annars? Grått väder, som att den svenska hösten kommit till Pretoria. En av mina roomies var borta i en vecka men kom tillbaka igår så nu är vi fullt hus igen. Har skjutit upp allt tråkigt som måste göras, städa och tvätta. Får ta tag i det ikväll...

Hoppas ni får en fin söndag. Puss!


Likes

Comments

Denna lördagen har jag inte haft något särskilt för mig. Sån där sitta-inne-dag. Ösregn som hindra mig till att göra annat. Men fick lite arbete gjort. Imorgon ska jag träffa Refilwe, min gamla camp vän och hennes familj. Ska bli riktigt kul!

Hoppas ni haft en trevlig lördag! Puss!Föräter mig på detta. Äpple & jordnötssmör😍


Likes

Comments
Idag har varit en något mindre produktiv dag på jobbet. Började med att jag tog ut lång sovmorgon och sprang ärenden på stan innan jag kom in på kontoret. Skypa med Thuto, planera helgen med Refilwe, tog ut extra lång lunch plus fika paus med Romola. Har nog aldrig varit så här seg på länge. Men är kvar några timmar till innan jag går för dagen, hoppas det passiva beteendet försvinner.

Ha en fortsatt bra torsdag. Puss!

Likes

Comments

Ibland kommer de dagar man aldrig kommer glömma, som i lördags. Penny my love skickade äntligen bilder från maskeraden/middagen. Kan inte låta bli att skratta när jag ser bilderna. Hade det riktigt kul. Minns hur mycket jag inte gillade masken för att den kliade så irriterande mycket hahah. 

Likes

Comments

Ännu en låt som spelas väldigt ofta här i Sydafrika. Tycker om den mer och mer.

Ha en fin dag! Puss!


Likes

Comments

Solen är gone! I snart mer än en vecka har Pretoria haft stora gråa moln över sig. Och när det regnar här, regnar det riktigt mycket. Precis som i Benin! Som vattenstrålen från en dusch faller det ner. Det påminner mig om när jag och min syster var små och var i Benin över somrarna. Vi brukade springa ut, leka och dansa i regnet hahah. Inget man gör nu direkt. Idag är det bara till att jobba på kontoret igen. Ska se till att försöka få så mycket gjort som det går. Suttit och gått igenom bilder från förra veckan på farm inn (äntligen).

Hoppas ni får en bra måndag! Puss!


Likes

Comments