Hej fina
Idag skulle jag och sambo på spa och fira vårt 3 årsdag,men det vart ändrade planer så vi ska förmodligen dit den 11 Mars om det inte blir något hinder. jag är ändå glad att det inte blev någon spa idag, eftersom vi hann göra så mycket här hemma bland annat.. vid 16 tiden så kollade vi på fotboll sambos lag spelade.Sambon gjorde korvstroganoff och god sallad till middag,efter när vi hade ätit färdigt så städade vi efter oss. vi hatar när det är smutsigt och stökigt här hemma hos oss. jag är glad att sambon är lik mig när det gäller att hålla huset ren. så nu ligger vi i soffan och vila magen.Sötnosen ligger och sover. Vi ska strax titta på film. Det blir en lugnt lördags mys för vår del. här bjuder jag på några av promenads bilder. ni får ha det så bra och hoppas att ni har en fint lördags kväll med nära och kära.

Puss och Kram

Likes

Comments

Jag och min finaste sambo har varit tillsammans i tre år idag.Jag kan fortfarande inte fatta att vi har varit tillsammans i 3 år,det är vansinnigt.. Det kändes som att det var nyligen som vi blev tillsammans fast samtligt inte,hur kan det vara möjligt. Du är den finaste,underbaraste människa,pojkvän/sambo och världens bästa pappa. Jag så överlycklig,glad och tacksamt att just du är pappa till vår underbaraste dotter. Du har hjärta av guld och diamant det ska du veta.Du betyder allt för mig och vår dotter,jag är så lycklig lotta som har dig som min sambo/pojkvän. Det finns inte någon i världen som kan ta din plats ifrån mig.🔐 Även när vi bråkar om små saker och blir arga på varandra,så blir vi sams igen. Det är det som gör att vi blir starka som personer och bygger upp vårt förhållande till det bästa. Det finns inget förhållande där man inte bråkar. Alla har sina berg dal bana. Tröst vårt berg dal bana så älskar jag dig så mycket att det inte går att beskriva med ord.Älskar dig över allt annat du är min partner och min bästa och far till vår underbaraste dotter. Du är mitt livs kärlek. jag kan inte förställa någon annat liv utan dig.Grattis till vårt 3 årsdagen älskling👪

Likes

Comments

Get to know

Hej fina du/ni

Florence heter jag,är 21 år och bor i Stockholm med min fina lilla familj. Är flickvän/sambo till världens bästa pojkvän/sambo och mamma till en vacker liten prinsessa som föddes i början av året.
Har gått på vårdprogrammet i gymnasiet och vårt klar  föra året och nu jobbar jag som undersköterska på sjukhuset som jag har alltid drömt om.
Min favorit färg är rosa och älskar mat. Jag tycker om att testa och lära mig nya saker.

Jag är ursprungligen i södra Sudan min farbror och min lillebror. Jag var 10 år gammal när jag kom hit, jag har bort här i Sverige i 12 år även här i Sverige så har jag inte haft en bra barndom. När jag var 17 år så flyttade jag hemifrån och borde hos en kompis framtill att  jagDet är inte lätt att växa upp Vill inte gå in i detaljer just nu,kanske i framtiden. 

Jag är så tacksam att få vara här och är tacksam att min farbror tog hit hos,utan honom vet inte vad som skulle ha hänt med oss och på den delen jag skulle ha aldrig haft chansen att träffa min livs kärlek,min prinsessa och ha min underbara familj

Jag tycker om att testa och lära mig nya saker.

Jag har 3 saker som jag vill kunna lära mig och blir super bra på .1.Kunna göra rastaflätor,2.sminka 3. matlagning.

Jag har precis lärt mig att göra rastflätor för mig själv och det är någonting som jag aldrig har gjort förut,jag blev så glad när jag lyckades,men jag ska fortsätta att lära/utväxla mig så att jag kan fläta andra.

Nästa grej som jag ska lära mig är att kunna sminka mig.jag vet att det låter sjukt att en 21 åring tjej kan inte sminka sig. Jag har aldrig haft tid att tänka på smink,eftersom jag hade viktigare saker som jag ville uppnå innan jag kan tänka på smink,mode, matlagning och andra saker som jag var intresserad när jag var mindreåring och tills nu är jag fortfarande intresserad av de sakerna. Jag känner på mig att jag kommer att klara av att f

Likes

Comments

Hej snyggingar

Idag ser vi till att alla får massor av kärlek,det är vad världen behöver och vi behöver.säga fina saker till varandra och  sprid kärlek och gladiga  till er och andra så att dem mår lika bra som en. Nu ska vi sprider vi kärlek. 

Likes

Comments

Hej fina
igår blev min älskade bror 20 år

Likes

Comments

Tänk att vår lilla prinsessa  har varit hos oss i en månad. Det var nyligen som du kom till oss. hjälp vad tiden flyger i väg. Varför måste tiden gå så fort och kan man inte bara stoppa tiden.Grattis på din en månads dag sötis ❤tack för att du fyller våra dagar med kärlek och glädje.Vi älskar dig så mycket att det inte går att uttrycka i ord. Dig kommer vi älska i evighet  tills döden skiljer oss  åt..

Likes

Comments

God förmiddag! Hoppas att allt är bra med och att ni har sovit bra. Här så mår  man toppen och har sovit ganska bra och fick lite sovmorgon. Så nu ligger man i sängen och myser med min fina familj innan man ska upp ur sängen och börja fixa något att äta och sen ska jag hjälpa sambon att städa. Efter när vi har städat ska vi ut och promenera lite med sessan innan det blir jätte kallt och mörkt. Sen ska vi ha besök runt 15 tiden om det inte blir tidigare. Senare på kvällen då ska jag hänga med familjen och ha lördagsmys.Det kommer  att vara en lugnt lördag för oss.

Vad har ni för planer idag? Avsett om ni har eller inte har någon planer idag så önskar jag er alla en fint lördag.

Puss och kram❤

Likes

Comments

Godkväll finisar! Kan inte fatta att fredagen är snart slut. Jag kan inte klaga att vara mammaledig,det har varit en tufft natt,sötnosen ville inte sova så jag och hon var uppe hela natten och senare på morgon när sambon hade åkte till jobbet då vart man skit trött och man ville bara lägga sig ner och sova. Det är inte som förut att man kan bara lägga sig så fort man blir trött. Nu måste man tänka om. Jag kan inte klaga att vara mammaledig att vara med min dotter är en av de bästa som har hänt mig,hon betyder allt för mig. Att bara mysa och vara med henne betyder mycket. Jag skulle ta ut min prinsessa på en promenad men det blev ändrade planer och vi skulle få besök av en godvän till mig, men sen kom det upp något så det vart ingen besök. Men efter 16 tiden så kom sambon hem och strax efter honom så kom en underbara kvinna som var en av mina favorit lärare när jag gick i grundskolan och när jag hade slutat grundskolan så har vi haft kontakt tills nu. För mig ser jag inte henne som en lärare utan som god människa /vän och hon är bra förebild. Hon kom för att hälsa och för att träffa mig,sambon och vår dotter. 

Likes

Comments

Hej finisar,hoppas att allt är bra med er och ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

hej

Likes

Comments