View tracker

hej

Likes

Comments

Godmorgon gullisar,Hoppas att ni har sovit bra. 

Likes

Comments

Hej finisar ni

Likes

Comments

Hej finisar hoppas allt är bra med er! Här mår man hur bra somhelst. Idag är det tredje dagen som jag är hemma själv med vår lilla prinsessan som är 2 veckor och 4dagar gammal.Det är så mysit  att bara vara med henne,jag blir inte uttråkad när jag har henne. Men senare på dagen så träffade jag en kompis som bor 10min från mig och vi tog en lång promend med prinsessan,hon sov hela vägen tills vi kom hem och hon fortsatt att sova. Medan hon sov så passade vi att fixa lite fika till oss. Vid 17 tiden så kom sambon hem från jobbet och då åt vi middag både jag,sambon och min kompisen och sen chillade vi lite innan hin skulle hem.

Likes

Comments

Tusen tack till er alla för de fina Grattis gratulationerna,korten och  presenterna som vår lilla sötnos fick och tack till er som kom och besökte oss på sjukhuset. Det betyder mycket och det värmer jätte mycket inombords.
Jag  vill framför allt tacka min underbara sambo för de stöd som han gav mig under den hemska förlossningen och speciellt  att du tog hand om var lilla ängel i två dagar när hon behövde både sina föräldrar. Jag vet att det är inte lätt att tänka på två personer som man älskar mycket som inte mår bra. Jag är överlycklig att just du är pappa till vår lilla prinsessa Dalia. Jag önskade att jag kunde  vara med er under  den svåra situationen men tyvärr så kunde jag inte  även hur mycket jag vill så kunde jag inte eftersom jag var helt borta. Men nu mår vi bäst och åter  igen tack för allt älskling. Jag och Dalia älskar dig så 👪💞

Likes

Comments

Hej finisar! Igår har det hänt en del  saker. Vid 9:30 åkte vi till sös för att vi hade läkarebesök för lilla prinsessan och det var inte något konstigheter,allt såg bra ute och vi behöver inte mer vara oroliga. Efter läkarebesöket så åket vi hem och fixade till hemma innan vi skulle få hembesök från BVC första gången och SSK som vi kommer att ha hela tiden,vi gillade henne på direkten,hon berättar kort om hennes jobb.

Likes

Comments

Det nya året börjar med

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er. Själv mår man jätte bra.

Likes

Comments