View tracker

Good morning sunshine! Ligger i sängen och inte kan sova,det är ingenting att klaga om. Gissa vad? Idag är den 9 december och det innebär att det är 9 dagar kvar och gå in ensiffrig känns underbar. Nu längtar man att lilla sötnosen ska titta ut. Men ingen vet när hon bestämmer sig att komma ut. Jag och sambon vill att hon ska komna i början av nästa månad den 2 janvari men är inte helt hundrar att hon kommer att göra det. Det spelar enkligen ingeb roll nör hon bestämmer sig att komma, men dem  ända datumen jag avslut inte att hon ska komma är 24,25,31 och 1 januari eftersom jag   vill att hon ska ha en egen speciell dag och inte behöva tänka på annat än bara henne.dags att räkna ner dagarna tills nästa vecka då kanske mitt hjärta bestämmer sig att komma. Jag är förväntningsful glad och pigg. Lägntar tills jag får hålla om henne💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

När sambon kom hem från jobbet och fick vila lite. När han hade vilat färdigt så gick vi ner till centrum för att hämta min paket som jag hade beställt för några vecker sen. Ville gå och hämta paketet innan sambon slutar,men eftersom jag är höggravid och inte kan bära tunga saker så vart det att jag väntade på sambon istället. När vi hade hämtat ut paketet så passade vi på att gå förbi pizzariet för beställa  två pizzor en keba och en hawaii pizza till middag. Nu är man mätt,belåten och nöjd med maten och paketet.Är super nöjd med allt som jag fick idag. Önskar att alla dagar sluta som den här torsdagen. 


Likes

Comments

View tracker

Godmorgon


Likes

Comments

världens bästa baby shower

Likes

Comments

Vecka 37(36+7)

Mamma:

Barnet:


Likes

Comments

Idag var den dagen som man känner sig hel segt och orkar inte göra någonting förutom bara ligga u sängen och soffan.

Likes

Comments

Hej

Likes

Comments

Idag gick jag och sambon upp vid 7 tiden eftersom vi hade föräldrarkurs som började 08:15-10:00. Det var inte som jag hade förväntat mig men ändå så var det helt okej på min del. man fick lära sig hur det kommer att gå till när det är dags att åka till förlossningen,vad man ska tänka på och så vidare. vi fick även kolla på gammaldags film som jag inte tyckte om och det var inte intressant att kolla på. När jag såg den filmen det gjorde att jag blev äcklat och som tidigt börja man tänka om det kommer att vara exakt som i filmen. Fattar inte varför dem visade den filmen till oss. Kanske det finns visa som var där som var intresserad och gillade filmen. jag som är ny och vet ingenting om hur förlossning går till så vill jag inte att se någon film om den. Det gör att man blir redan rädd och tänker på dåliga tankar angående förlossningen.

Likes

Comments

hej

Likes

Comments