Jobbat kväll hela veckan vilket gett mig möjlighet att åka ut med båten på dagarna. Igår var vi över till Marstrand en sväng och åt en super mysig lunch och idag har vi varit ute och badat på holmarna. Två dagar till sedan är jag ledig och då ska jag hem till stan för att göra en liten grej, vad får ni se snart! Puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Båtturer & hjärteröa, det är såhär svensk sommar ska se ut.

Likes

Comments

Åkte paddan för första gången på flera år, promenerade längst hela kungsgatan, åt favorit pastan på mitt gamla jobb och fortsatte sedan ner till Haga. Älskade hemstad, du blir bara finare för varje år.

Likes

Comments

Igår hade vi personalfest. Firade att vi tagit oss igenom träbåtsfestivalen med goda resultat. Åt god mat, drack goda viner och när solen gått ner badade vi i det iskalla vattnet. Anna var i skärhamn så var ju tvungen att passa på att kramas med henne lite också.

Alla i huset jobbar om varandra, men vi försöker pussla ihop det så att vi hinner umgås så mycket som möjligt. Har middagar klockan tolv på natten och köper vin av varandra i resturangbaren. Mår så himla bra här ute, omges av människor som får allt att kännas så enkelt och självklart. Bryr mig inte om att jag jobbar veckor i sträck eller är helt slut efter att bara ha sovit några timmar per natt. Nu är jag ledig en dag så är påväg hem till Göteborg för att umgås med min familj lite. Blir kvar på restaurangen augusti ut och blir bara några enstaka rundor hem fram tills dess. Nästa vecka ska jag passa mina USA barn och så är det ju Håkan snart. Det är en bra sommar, det känns bra nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag ledig och som tur var sken solen. Så jag, Love och August bestämde oss för att cykla ner till havet. Solade en stund innan vi hoppade i det iskalla vattnet. När klockan närmade sig fem bytte Love av Olivia på restaurangen och vi slog oss ner på uteserveringen för lite after beach. Idag har jag jobbat 11-17 och likaså resten av veckan. Har precis gått en promenad runt hamnen och jag hade nästan glömt hur fint Skärhamn är när solen går ner. Kommer trivas att vara här resten av sommaren.<3

Likes

Comments

Igår lastade vi bilen och körde till och från Skärhamn. Storhandlade och försökte göra det så hemtrevligt som det bara går i vår källarvåning. På måndag börjar vi jobba så jag och Love passade på att gå ut och dricka lite drinkar innan vi flyttar ut på riktigt. Är faktiskt riktigt taggad på att börja jobba. Har inte många lediga dagar i juli men det känns bara kul. Högsäsongen är inte särkilt lång i vårt kalla land så tänker gå all in dessa två månader. Är ju trots allt där ute för att jobba och förhoppningvis får vi några soliga förmiddagar och ljumma kvällar. Att bara vara i Skärhamn är sommar nog för mig.

Likes

Comments

Har spenderat de senaste dagarna på Tjörn. Mitt internet har tagit slut, men ärligt talat så har det mest varit skönt. Kollat förbi huset som vi ska bo i hela sommaren och börjat handla lite smått för att göra det lite hemtrevligt. Bi har plockat jordgubbar vilket är ett måste på somrarna här ute. Åkt förbi en loppis och vid vattnet stod tre åsnor och beta. Vi har även hunnit med att besöka farfars grav och hälsat på farmor. Nu är jag tillbaka i Göteborg ett par dagar innan vi flyttar ut.

  • 721 readers

Likes

Comments