Spenderat förmiddagen i Alingsås. Promenerat i stan, ätit lunch och hälsat på min gammelmormor. Alltid lika mysigt och hon är alltid så pigg och glad. Nu är vi påväg hemåt igen och ska hämta upp Olivia. Ikväll väntas grill och vin med fina vänner . Puss och kram!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dessa två bilder la jag upp i ett inlägg för nästan exakt ett år sedan. Jag hade precis startat bloggen och skrev om hur trött jag var på att inga av mina kläder satt bra. Nu äntligen sitter de på plats! Äntligen slipper jag vika och trixa med nålar. Mina nyckelben sticker inte längre ut och min midja ser inte ut att gå av på mitten. Jag kan inte förstå hur jag kan tycka att det är snyggt? Hur ätstörningen kan tycka att jag var snyggare då, att jag var en bättre människa, mer värdefull. Nu har jag bröst som fyller ut min bh:kupor, en rumpa som gör att jag kan sitta utan att få ont och mjukare armar och lår som är härliga att smörja in med lotion och tvål. Så vad du än må säga anorexi tänker jag inte längre höra på!

Likes

Comments

Älskade fina Göteborg, idag är en sådan dag då jag aldrig vill lämna dig. Solen strålar och stämningen är underbar. Folk står uppradade och hejar på de som springer, peppar varandra, sprider glädje. Jag åkte in och mötte upp Olivia för att pärla armband åt ung cancer. De försöker att slå rekord med 21 000 armband. Så är ni i stan se till att gå till någon av deras tält. Pärlar du 6 st får du ett gratis. Nu har vi precis ätit en god lunch på Beirut, restaurangen jag beställde catering till min student från. Så himla gott, älskar libanesiskt mat. Den ligger på övrehusargatan så vi har perfekt utsikt över de som springer. Nu tänkte vi förflytta oss för att köpa kaffe och efter det ska jag möta upp Anna. Hoppas ni har en fin dag i solen. Kram!

Likes

Comments

Jag vet att det är viktigt att förbli den man är, vad man än går igenom. Jag vet att livet kan förändra en, men jag är densamma med betablockerat hjärta, med slagen i rätt ordning, med hjärtat som en slagverkare i marschtakt.

...men allra mest gillar jag min egen kropp. Den ljuger inte och benen har starka muskler som bär mig och som man kan tvåla in och de är mjuka och böjliga och fötterna gillar när man tvålar in dem och separerar tårna och mina höfter är breda och jag låtsas att det betyder att jag kommer att kunna bära många barn och jag låtsas att det är något bra och mitt långa bruna hår blir alldeles mjukt av balsam i och det är kvinnligt eller vad det nu är och mina bröst passar perfekt i en hand...

Jag vet att det är viktigt med sömn för inlärningen, jag vet att alla måste sova, att alla behöver sova olika mycket och ibland somnar jag i solen medan Anna och Filippa pluggar. Jag behöver sova mer än de, behöver äta mer glass, behöver inte plugga lika mycket. Behov är individuella, men det finns också allmänmänskliga behov.

Det finns individuella måsten, individuella behov. Varje individ är unik.

Åh jag älskar min kropp. Den är ärlig och rättfram, tar upp ett bestämt utrymme , en plats i världen. Tvekar inte. Den är förutsägbar och blir stark när man tränar den och energifylld av mat och svettas när det blir varmt och skakar när det är kallt och blöder precis en gång i månaden och när jag är ledsen gör den tårar och när jag är glad gör den kluckande skrattljud och när jag blir kåt producerar den lubrikat och när jag är rädd ger den mig hjärtklappning så att jag ska kunna springa fortfort, så att jag ska kunna utkämpa vilken strid som helst.

Likes

Comments

Hej ursäkta min frånvaro. Nu är jag hemma igen, i Svergie, i min hemstad, i min säng. Kom ut från Landvetter och var beredd på kyla men möttes av lika varma vindar och en lika skinande sol. Vädret gör mig glad, jag är glad. Det känns bra nu, som att jag är på banan igen. Jag känner mig frisk, fri. Även fast jag vet att jag inte är det så tänker jag låtsas som det, spela på det, utnyttja det. Vissa dagar gör det fortfarande ont, är tungt, känns fel. Men jag vet vilken väg jag ska gå, vart jag vill nå. Så allt jag gör nu är att hoppas, önskar att det äntligen har tagit slut.

Likes

Comments