Hej på er. Idag har vi turistat ordentligt. Efter en himmelsk hotellfrukost tog vi oss först till slottet för att gå på utställningen med de kungliga brudklänningarna som ni såg i inlägget innan. Därefter promenerade vi vidare till fotografiska för att se utställningen "We have a dream", som för övrigt var så bra. Vi hade så tur som åkte just den här helgen för utställningen tar slut imorgon! När vi var klara där mötte vi upp Olivias kompis Fanny för lunch på Älskade traditioner. Sedan strosade vi runt på Södermalm. Har fått en helt ny bild av Stockholm idag vilket är väldigt kul. Nu har vi precis beställt upp roomservice till rummet för en riktig myskväll framför mello. Puss!

Likes

Comments

När vi checkade in på hotellet (som för övrigt är så fint!!) fick vi ett kuvert med en liten överraskning. Jag trodde att presentkortet som ingick i vinsten skulle gälla på hotellets restauranger, men tydligen var det på Riche! Så efter några timmars shopping tog vi oss tillbaka till hotellet för att fixa oss innan det var dags för middag. Vi beställde båda två in de berömda köttbullarna och gash vad goda de var! De levde verkligen upp till våra förväntningar. Det var kanske inte ett ställe jag hade gått till hemma då medelåldern inte var till vår fördel, men maten var god och servicen utmärkt. Vi avslutade med varsin drink och nu har vi precis landat på rummet igen, trötta och nöjda över en lyckad första dag här i Stockholm. Hoppas ni haft en bra fredag så hörs vi imorgon igen.

Likes

Comments

Startade dagen med att möta upp Olivia på JOS för en god frukost.

Vet inte om ni minns, men jag vann ju en tävling med rixfm i höstas där jag och en vän skulle få åka till Barcelona och se Shawn Mendes. Det blev ju som sagt missförstånd angående datumet så istället får jag nu åka på en weekend till Stockholm för två personer med två nätter på hotell och ett presentkort på en restaurang. Hur nice? Ska jag vara ärlig tycker jag att den här dealen var bättre och mer värd. En natt i Barcelona med konsert hinner man inte se mycket utav staden. Nu hinner vi se en hel del av huvudstaden innan vi tar tåget hem på söndag kväll. Vi har planerat att gå till fotografiska, möta upp några vänner, promenera till slottet och shoppa såklart! Sedan är det alltid mysigt med lite extra tid med syrran.

Likes

Comments

It's never too late to spread some love and flowers is just the right way

Likes

Comments

Hej på er. Jag fick en fråga angående var jag köpt min balklänning och jag tänkte att det passade perfekt att göra ett inlägg om den nu när diverse baler närmar sig. Innan jag glömmer av det vill jag bara börja med att tacka Emma för den fina kommentaren. Kul att du gillar den. Jag tycker själv jättemycket om den. Tycker den är så himla jag.

Jag beställde min klänning från shein. Var väldigt skeptisk till att beställa därifrån först eftersom tidigare köp inte alltid har nått upp till mina förväntningar. Så den här gången såg jag till att läsa igenom alla recensioner och att det fanns bilder från andra som beställt klänningen för att vara säker på att den såg ut som på hemsidan. Jag kollade också upp måtten på klänningen och jämförde med mina egna vilket hjälpte mig att välja rätt storlek. Tyvärr verkar just min klänning inte finnas kvar men jag rekommenderar er verkligen att kolla runt på hemsidan. Det gäller att hitta guldkornen. Min klänning kostade bara 200kr (inkl frakt!!) vilket var himla skönt för då kunde jag istället lägga pengar på spraytan och andra student relaterade saker. Stort plus enligt mig!

Här är tre fina klänningar jag hittade när jag snabbt gick in och kikade på hemsidan. Om ni trycker på bilderna kommer ni direkt till produkten. Såg även att de hade massor med rea så varför inte passa på!

Likes

Comments