Ska mysa lite först bara, gossa ner mig under en filt och titta på något inspelat tror jag (y) men sen blir det sängen, ny vecka imorgon! Ska jag satsa på att vecka 47 2011 ska bli en helt otroligt grym vecka? JAAA DET SKA JAG

Hoppas alla har haft en toppenhelg !

Linn


Likes

Comments

är på väg till allum, ska hämta min iphone som jag har varit på lagning i ca 8 år. efter det ska jag iväg o träna. haha jätte onödigt inlägg ja veeeet.
flora

söööööt lillasyster !


Likes

Comments

måste säga att jag dog lite nu. 

hejdå.


scary monster

Likes

Comments

Har precis gjort min sämsta handbollshelg på länge! Fyyyy vad det har gått baaaad!! Men det är väl bara att köra vidare.. MED LÖPNINGEN IMORN...... fyfan. Är lite trött på allt nu, orkar inte. Typ ganska jättedeppig här hemma nu .... Ska tillåta mig själv att vara sur idag, ska inte låtsas vara glad, orkar inte det.

Hade det iaf asanajs med min hanki, du är så bra bästis!!!

Linn

Tuff var jag iaf på senaste NO:n !!


Likes

Comments

sitter och kollar på elsas värld och äter godis. suuuuper kuligt.

nu ska jag fortsätta kolla, hejdååå !

floraLikes

Comments

är på väg hem nu, sitter i bilen och lyssnar på musik och äter godis !! har redan åkt bil i 3 timmar nu och det är 2 kvar... så min rumpa har domnat av , jätte skönt !! hahaa
hej dååå
flora


Likes

Comments

Tränade tidigare idag, HAHA, sämsta träningen jag gjort på riktigt länge !! Men nu taggar jag för match mot önnered, ska bli riktigt kul!! Stadslagsträningen igår gick ändå okej.. Dom ska ta bort 15-20 spelare till nästa träning, aaaah nervöst! Men det är väl bara att hoppas på det bästa? Och om man inte blir kallad den här gången så kan man bli kallad nästa gång osv, det är så dom kommer hålla på nu några år :)

Linn

Matchkläderna på, taggaLikes

Comments

hejheeeeej.

är i stockholm nu och hälsar på min kusin som nästan är nyfödd, jätte söt e han.  men på grund av det missar jag 2 dm matcher. INTE BRA! men det är bara att hoppas på att de andra gör så vi får 2 vinster. kommer ju kunna vara med resten av dm men det är ju ganska segt att missa 2 stycken måste jag säga. ni får ha det jättejätte braaa !!

PUSS flora

Likes

Comments


Better Blogging Nouw