Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Spenderat påsken i stugan med släkten, hur mysigt som helst!!! Nu är jag super sjuk, med en hals som ABSOLUT dödar mig!! ​Hur har du spenderat din påsk??? 

Likes

Comments

Slutar redan HALV ETT på onsdagar så jag & några vänner drog en fika på FRIENDS och sen traskade vi runt i en massa olika affärer någon timme, fick dock inte med mig något nytt hem kanske var bra för börsen haha... Blev tacos till middag, mums!! Det var så länge sen, är typ fortfarande i matkoma och mina rapar smakar tacos haha kanske lite TMI... Känner mig lite små sjuk så ska hoppa i sängen nu & hoppas på att känna mig kryare imorgon, puss finisar

Likes

Comments

​Vill ha den här jackan från MADLADY soooo bad​. Såg en video med Therese Lindgren vars hon hade beställt hem den här jackan & den såg sååå super super snygg ut!!! Denna underbara skapelse hittar ni här​. 

Likes

Comments

Nu var det ju typ 2 år sedan jag var i Magaluf med två älskling brudar. Sitter & bläddrar igenom bilder & olika videoklipp, saknar saknar saknar...  ​Vill resa soooo bad right now

Likes

Comments

1. Det innehåller nyttigt fett.

Avokadons fett är rikt på enkelomättat fett vilket är bra för hjärtat. Eftersom avokadon är väldigt fet- och fiberrika så kan den minska hungern, ta bort sötsuget & även få dig att småäta mindre.

2. NÄRING NÄRING NÄRING

Avokadon är i princip en bomb full av näring!!! Avokadon innehåller “bra” enkelomättat fett, den är full av näringsämnen som är bra för kroppen. Avokadon innehåller över 14 mineraler, protein, 18 essentiella aminosyror, fibrer, karotenoider, omega 3, vitamin B, C, E och K & en massa mer underbara saker.

3. Förebyggande för diverse SJUKDOMAR

Avokadon är fantastisk på att skydda oss från olika sjukdomar, bland annat hjärt & hjärnsjukdomar, cancer & diabetes. Alla avokadons näringsämnen, fetter & fibrer kan också hjälpa med att sänka ditt LDL & även höja din goda HDL-kolesterol, den hjälper även till med att reglera blodsockret & hålla inflammationer borta.

4. Den passar verkligen till ALLT

Man kan äta avokadon till allt allt allt!!! Du kan äta den till en mängd olika maträtter (speciellt, sallad, sushi & tacos), du kan ha den som pålägg eller ersätta smöret på mackan med avokado (rekommenderas starkt!!!), du kan ha den i din smoothie eller bara som den är själv!! Om du har några tips på hur du brukar äta din avokado, kommentera det gärna då!!!!

Det här är en favvis för mig med!!! Ta två lingongrova mackor, koka dig ett ägg eller två. Jag brukar ta en halv avokado, men en hel funkar också. Sedan mosar jag avokadon på ena brödet & stoppar ut ägget på mackan, jag sätter även lite salt, men det är väl en smaksak. Jag brukar sedan dela den i mitten för att äggen annars hemskt gärna vill glida ut, haha... Är  hur gott som helst, REKOMMENDERAR STARKT!!! 

Likes

Comments

​HOUSE OF LASHES ​- siren ​// ​ARDELL ​- ​wispies 

Likes

Comments