View tracker

Ibland fantiserar jag om att ta kniven och skära ett lodrätt sträck över handlerna för jag har hört att doktorer ej kan sy igen det då, men jag vet inte om det är sant. Jag kan drömma om att hoppa från en höghöjd. Känna adrenalinet när inget längre håller mig tillbaka. Lättnaden över att vara fri. Friheten att sväva löst i luften på väg mot slutet. Ibland när jag passerar ett tågräls funderar jag på vad det är som hindrar mig från att kliva på det och vänta på nästa tåg. Och bara stå där och se slutet närma sig. Låta friden slå till mig. Låta smärta försvinna i takt med mitt medvetande. Men jag gör det inte.

Istället sitter jag här och borstar mina fransar med den mörka färgen min favorit mascara innehåller. Jag tar inte livet av mig. Trots att längtan ibland är så stark att jag skakar. Jag klär på mig och klistrar på ett leende. Jag har lärt mig att ge människorna omkring mig det dom vill se, så dom slipper ta itu med de trasiga delar som jag är uppbyggd av. Eller snarare dom trasiga delarna av en gång lycklig och någorlunda glad människa som är ihop limmade med superlim. Jag kliver på bussen till skolan med hörlurarna i och någon låt jag inte lyssnar på spelar högt. Jag klarar bara inte av att höra alla människor omkring mig. Musiken fungerar som öronproppar, dom spolar ut surret runt om mig. Men dom täcker även mina egna tankar som ekar högt att ingen vill ha mig och att allt vore bättre utan mig.

I början visste jag att det inte var sant men allt efter som åren passerat är jag inte längre säker. Och denna orealistiska röst litar jag nu blint på och baserar alla val jag gör helt och hållet på den.

Varför jag fortsätter att leva vet jag ej, men för stunden så är det de jag gör. Även fast jag inte skulle kalla de jag gör för att leva. Men jag är i alla fall här och jag fortsätter i alla fall att kämpa vidare, dag för dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Spenderat påsken i stugan med släkten, hur mysigt som helst!!! Nu är jag super sjuk, med en hals som ABSOLUT dödar mig!! ​Hur har du spenderat din påsk??? 

Likes

Comments

Slutar redan HALV ETT på onsdagar så jag & några vänner drog en fika på FRIENDS och sen traskade vi runt i en massa olika affärer någon timme, fick dock inte med mig något nytt hem kanske var bra för börsen haha... Blev tacos till middag, mums!! Det var så länge sen, är typ fortfarande i matkoma och mina rapar smakar tacos haha kanske lite TMI... Känner mig lite små sjuk så ska hoppa i sängen nu & hoppas på att känna mig kryare imorgon, puss finisar

Likes

Comments