Header

Efter en dag med tandläkarbesök, härliga samtal med svärmor och bara massor av mys med familjen säger jag god natt!
Imorgon väntas jobb 17-22, inte alls taggad eftersom att det är kaos på jobbet!
Alltid lika roligt att komma tillbaka till sin arbetsplats när det bara är massor av skitsnack och påhopp! Får väll se hur länge man orkar lyssna på dom innan blir förbannad haha! Nej nu ska jag sova upp tidigt för att lämna sonen på förskolan!
Godnatt'

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså jag har en sådan sjuk fobi för magsjuka!
Jag vet seriöst inte varför jag är så himla rädd för att få det?
Man dör ju liksom ändå inte av den så jag fattar inte varför jag är så himla löjlig?
Usch, blir så irriterad på mig själv ibland..
Jag har gått och oroat mig i över en vecka nu om att jag kommer att få magsjuka?
Men varför har jag inte fått den då?
Varför blir alla sjuka förutom jag?
Kan det komma efter två veckor?
Näst intill alla brukare på mitt jobb har magsjuka?
Kommer jag att bli smittad om jag börjar jobba imorgon?
Kommer jag ens att klara av att jobba imorgon?
Så går det runt i mitt huvud hela dagarna, fast jag vet att jag inte har magsjuka eller kommer att få magsjuka så inbillar jag mig att snart kommer det att komma!
Men det var förra Fredagen som min son vart sjuk och sen har det bara gått runt bland mina nära men varken jag eller Fredrik har fått det? Så vi måste antagligen vara immuna mot skiten.. ( förhoppningsvis ) haha..
Nej usch vad jag hatar mig själv när jag gör såhär. Jag kan inte äta, sova eller vara så aktiv som jag vill.
Jag får för mig att jag mår illa och om jag äter så spyr jag?
Det är ju någonting fel i mitt huvud....
Den ända gången jag inte fokuserar på magsjuka just nu är när jag får göra någonting, typ hjälpa till med hästarna, åka och handla, när jag hittar på saker och inte bara sitter hemma.
Jag har ju till och med fått för mig att lägenheten är full med bakterier så den som kommer upp till oss blir sjuk! Fast jag vet att det inte är så, så lurar jag hjärnan ganska grovt!
Vet helt ärligt talat inte hur många gånger som jag har sanerat lägenheten med klorin, för att jag ska få bort så mycket bakterier som möjligt, men ändå drabbas folk av det som kommer hem till oss?
Jag kanske har det så jäkla skitigt att det inte går att få bort?
Haha nej nu får jag fan ge mig. Jag är ju helt pantad i skallen hahaha.
Jag skäms lite för att jag ens skriver detta kan jag ju säga, jag vet själv hur löjlig jag är och att jag inte borde hålla på såhär, men jag lovar att det är svårt!
Jag har alltid vart en människa som ältar saker, en människa som nojar upp mig för allt möjligt fast jag vet att jag inte behöver!
Ett tag trodde jag att jag var gravid men som tur va så var jag inte det.
är ganska nojig av mig när det gäller det mesta, och eftersom att jag hade en sådan himla bra graviditet så kanske jag får tillbaka det med nästa graviditet?! vem vet haha, men samtidigt så är det värt det. Det är värt att må skit och piss för man får igen det sen. Att få ett barn är en sådan himla obeskrivlig känsla.. Går inte riktigt att förklara vilka känslor som man får när man ser sitt barn för fösta gången! Hoppas att många människor får uppleva den otroliga känslan!
Nej nu får jag sluta skriva och göra någonting vettigt, typ som att hjälpa svärmor att städa lite!
Puss och Kram!


Klorin min nya bästa vän.


Likes

Comments

Finns nog inga ord som beskriver hur hjälplös man känner sig när någon i ens närhet är sjuk..
Veta att man inte kan göra någonting för att hjälpa, bara finnas där!
Känslan när man varken vet om det kommer att gå bra eller inte.
Känslan när man inte vet om man kommer att förlora någon nära eller inte.
Usch vad jag hatar den känslan!
Känslan att inte veta om personen kommer att bli frisk eller inte!
Finns det någon Gud så ber jag med hela mitt hjärta att det kommer att gå bra, att personen kommer bli frisk!
Att sådana här sjukdomar slutar existera!
Livet är inte rättvist...

Likes

Comments

Hej!
Länge sedan som jag skrev!
Jag har jobbat väldigt mycket och på min lediga tid så har jag spenderar tid med familjen.
Mycket har hänt sen sist, jag är månadsanställd till Mars 2017, vilket är väldigt skönt. Jag har också fyllt år och fått en underbar födelsedag med nära och kära, fick underbara presenter och allt var bara helt fantastiskt!
Sen har jag & Fredrik lite saker på gång men kan inte tala om det riktigt än ( nej vi ska inte ha barn ).
Jag har också blivit av med prövotiden för mitt körkort, så himla skönt.
Sen har det inte hänt så mycket mer.
Idag ska jag i alla fall jobba, har ingen större lust för jag har en sprängande huvudvärk och min lilla plutt är sjuk! Men som tur är så är min underbara sambo hemma tidigt idag så han tar hand om vår sötnos!
Men nu måste jag kila, måste göra lite saker innan jobbet!

Puss & kram

Likes

Comments

Herregud vad jag tycker om mitt jobb!
Har underbara kollegor, går till helt underbara människor men hemtjänsten är inte min grej. Men det är ett jobb som jag verkligen behöver!
Dessutom så är det väldigt skönt att jag bara jobbar kväll, så jag kan umgås med Hugo på förmiddagen innan han lämnas på dagis!

Den stora nackdelen är att jag inte får så mycket tid med Fredrik! Han åker när jag sover, jag åker innan han kommer hem, och han sover innan jag kommer hem!
Men jag är ledig varannan helg så de gör inte så mycket men ändå!

Men som sagt de är ett jobb, en inkomst och en sysselsättning!
Så de är bara att knega på som vanligt.

Likes

Comments

ADHD är ett neuropsykiatriskt funktionshinder!
Nu för tiden så får man ofta höra saker som-
• Alla har ADHD nu förtiden
• Varför vill man ha papper på att man är dum i huvudet
• Föräldrar medicinerar bara sina barn för att slippa uppfostra dem
• ADHD verkar vara mode nu för tiden!

Sorry men jag köper inte de där!

- Idag är det fler som gör utredningar än förr, för att förr så var man bara dum i huvudet och en sådan där speciell människa som alla tyckte var jobbig!
Dessutom så har man mer kunskap idag än för bara några år sedan!

- Men är inte dum i huvudet för att man har ADHD och ännu mindre om man har det på papper!
Dessutom så är människor med ADHD väldigt smarta och otroligt duktiga i MÅNGA praktiska saker, och vissa människor är bra på teoretiska saker också :-)

- En medicin för ADHD kan inte uppfostra ett barn de är nog vi alla överens om. Men däremot så underlättar en medicin för alla! Jag kan bara utgå ifrån mig och min familj, för när jag var liten innan jag började med min medicin så var jag ett monster rent ut sagt. Jag kunde inte konsertera mig i skolan eller hemma. Pratade någon med mig så gick det in genom de ena örat och ut genom det andra! Jag kunde aldrig riktigt slappna av. Sen fick jag medicin och poff... Så kunde jag sitta ner i klassrummet och jobba med de andra i lin klass, jag kunde sitta ned och lyssna på min mamma eller vem det nu va som talade med mig. Jag kunde komma ihåg vad personen i fråga hade sagt till mig. Jag kunde slappna av på ett helt annat sätt. Jag kunde lyssna på min mamma utan att bli vansinnig, jag kunde göra som hon sa utan att ifrågasätta ( vissa gånger haha ). Så nej mediciner uppfostrar inte ett barn åt dig men däremot så underlättar det för både föräldern och barnet!

- Bara för att människor har fått papper på att dom har en bokstavskombination så betyder inte de att saken i fråga har blivit mode?! Som jag skrev tidigare... Mer kunskap idag och förr såg man på saken annorlunda!

# jag själv har fått många konstiga frågor, jag har fått mycket hat och mycket kärlek. Människor som kritiserar personer med ADHD är oftast mycket okunniga om de, och har fått för sig saker!

Min underbara familj har ADHD, japp hela högen. Vissa i familjen har dyslexi och andra dyskalkyli i samband med sin ADHD, har mina vänner eller någon annan utomstående haft problem med min ADHD så har det alltid baserats på okunnighet!
Så till er människor som ser ner på oss med ADHD hör gärna av er och förklara varför så kan jag lova att jag kommer att få er att ändra eran lilla åsikt om oss muppar!

Godnatt!

Likes

Comments

Hej
Idag så har jag, Fredrik och Hugo vart hos Fredriks föräldrar nästan hela dagen.
Hugo har fått springa runt med vattenslangen och lekt med deras hund. Vilket han tyckte var super kul, sen har jag och Fredrik vart ner till stallet och tagit in hästarna!
Snart så ska jag åka och jobba, inte så jätte sugen men det är pengar. Man måste se det så, det är ett jobb och det är faktiskt helt okej.
Men nu ska jag slänga i mig någonting att äta.
P u s s

Likes

Comments

Hej!
Idag var det bara att kliva upp till klockan 07.00 för att tvätta. Ska ju åka till Ljusdal på Fredag men förhoppningsvis Torsdag, vi ska åka på dop och umgås med min bästa vän och hennes underbara familj! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg med Hugo & Fredrik. Skönt att få komma bort från alla människor i några dagar ( behövligt ). Så måste ju tvätta alla kläder och sängkläder så att vi kan packa.
Nog visste jag att jag skulle få tvätta lite mer än vanligt när vi vart tre i familjen men inte trodde jag att det vart såhär mycket tvätt.
Så nu håller jag på med den 6:e maskinen och ändå så har jag tvätt kvar haha...
Men nu ska jag och Hugo gå ut och leka lite innan jag ska tillbaka till tvättstugan.
Ha en bra dag!
P u s s !

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan som jag skrev, jag har börjat jobba, och har mått väldigt dåligt på grund av familjeproblem. Men ska försöka att bli bättre på uppdateringarna.
Som sagt så har jag börjat jobba sedan 4 veckor tillbaka och det känns så himla skönt efter att jag vart hemma i 1 år och 5 månader. Att få tjäna lite pengar igen och inte bara sitta hemma och inte få in några pengar alls.
Slipper också att leva på min sambo som nästan alltid får betala för att jag inte fått ut så mycket pengar. Visst det gör inte han någonting men mitt samvete tycker inte om det.
Så det känns riktigt skönt faktiskt, sen att jag har fått nya vänner i och med jobbet är ett stort plus. Sen har jag också fått jobba med människor som jag tycker mindre om men det är en annan femma.

För er som inte vet så jobbar jag inom hemtjänsten
( Äldreliv ) samma ställe som jag jobbade på under min graviditet. Trivs bra, har både underbara och mindre underbara kollegor men det funkar.

Å nej hemtjänsten är egentligen ingenting för mig men det är ett jobb, och nej det är inte bara att torka andra människor i rumpan och nej det är inte bara fika. Det är mycket annat också, som inte jag kunde tänka mig innan jag började jobba.

Men jag tänkte inte vara långvarig i den här branschen, tänkte jobba och spara pengar till ett lastbilskort.
Sen är min dröm uppfylld ( nästan ) ska ha en
"Optimus Prime" också sen så är min dröm uppfylld.

Oj blev ett ganska långt inlägg men det är väl skit samma!
Nu ska jag sova.
Godnatt.

Likes

Comments

Livet är för kort för att bråka!
Plötsligt så kommer det som en käftsmäll och man vet inte hur man ska bete sig!
Så att bråka med nära och kära är bara så onödigt.
Har jag någonsin sårat dig så ber jag om ursäkt för det, sen är det upp till dig att ta emot det eller inte. ALLA gör misstag och jag VET när jag har gjort misstag eller inte. Men som sagt förlåt om jag har gjort dig illa. Jag har inte tid att slösa mitt liv på bråk.
Säger
Som en nära väns mamma sa till mig!
- ta vara på livet för det är inte så långt som man tror!

  • 657 readers

Likes

Comments