Header

Hej!
Länge sedan som jag skrev!
Jag har jobbat väldigt mycket och på min lediga tid så har jag spenderar tid med familjen.
Mycket har hänt sen sist, jag är månadsanställd till Mars 2017, vilket är väldigt skönt. Jag har också fyllt år och fått en underbar födelsedag med nära och kära, fick underbara presenter och allt var bara helt fantastiskt!
Sen har jag & Fredrik lite saker på gång men kan inte tala om det riktigt än ( nej vi ska inte ha barn ).
Jag har också blivit av med prövotiden för mitt körkort, så himla skönt.
Sen har det inte hänt så mycket mer.
Idag ska jag i alla fall jobba, har ingen större lust för jag har en sprängande huvudvärk och min lilla plutt är sjuk! Men som tur är så är min underbara sambo hemma tidigt idag så han tar hand om vår sötnos!
Men nu måste jag kila, måste göra lite saker innan jobbet!

Puss & kram

Likes

Comments

Herregud vad jag tycker om mitt jobb!
Har underbara kollegor, går till helt underbara människor men hemtjänsten är inte min grej. Men det är ett jobb som jag verkligen behöver!
Dessutom så är det väldigt skönt att jag bara jobbar kväll, så jag kan umgås med Hugo på förmiddagen innan han lämnas på dagis!

Den stora nackdelen är att jag inte får så mycket tid med Fredrik! Han åker när jag sover, jag åker innan han kommer hem, och han sover innan jag kommer hem!
Men jag är ledig varannan helg så de gör inte så mycket men ändå!

Men som sagt de är ett jobb, en inkomst och en sysselsättning!
Så de är bara att knega på som vanligt.

Likes

Comments

ADHD är ett neuropsykiatriskt funktionshinder!
Nu för tiden så får man ofta höra saker som-
• Alla har ADHD nu förtiden
• Varför vill man ha papper på att man är dum i huvudet
• Föräldrar medicinerar bara sina barn för att slippa uppfostra dem
• ADHD verkar vara mode nu för tiden!

Sorry men jag köper inte de där!

- Idag är det fler som gör utredningar än förr, för att förr så var man bara dum i huvudet och en sådan där speciell människa som alla tyckte var jobbig!
Dessutom så har man mer kunskap idag än för bara några år sedan!

- Men är inte dum i huvudet för att man har ADHD och ännu mindre om man har det på papper!
Dessutom så är människor med ADHD väldigt smarta och otroligt duktiga i MÅNGA praktiska saker, och vissa människor är bra på teoretiska saker också :-)

- En medicin för ADHD kan inte uppfostra ett barn de är nog vi alla överens om. Men däremot så underlättar en medicin för alla! Jag kan bara utgå ifrån mig och min familj, för när jag var liten innan jag började med min medicin så var jag ett monster rent ut sagt. Jag kunde inte konsertera mig i skolan eller hemma. Pratade någon med mig så gick det in genom de ena örat och ut genom det andra! Jag kunde aldrig riktigt slappna av. Sen fick jag medicin och poff... Så kunde jag sitta ner i klassrummet och jobba med de andra i lin klass, jag kunde sitta ned och lyssna på min mamma eller vem det nu va som talade med mig. Jag kunde komma ihåg vad personen i fråga hade sagt till mig. Jag kunde slappna av på ett helt annat sätt. Jag kunde lyssna på min mamma utan att bli vansinnig, jag kunde göra som hon sa utan att ifrågasätta ( vissa gånger haha ). Så nej mediciner uppfostrar inte ett barn åt dig men däremot så underlättar det för både föräldern och barnet!

- Bara för att människor har fått papper på att dom har en bokstavskombination så betyder inte de att saken i fråga har blivit mode?! Som jag skrev tidigare... Mer kunskap idag och förr såg man på saken annorlunda!

# jag själv har fått många konstiga frågor, jag har fått mycket hat och mycket kärlek. Människor som kritiserar personer med ADHD är oftast mycket okunniga om de, och har fått för sig saker!

Min underbara familj har ADHD, japp hela högen. Vissa i familjen har dyslexi och andra dyskalkyli i samband med sin ADHD, har mina vänner eller någon annan utomstående haft problem med min ADHD så har det alltid baserats på okunnighet!
Så till er människor som ser ner på oss med ADHD hör gärna av er och förklara varför så kan jag lova att jag kommer att få er att ändra eran lilla åsikt om oss muppar!

Godnatt!

Likes

Comments

Hej
Idag så har jag, Fredrik och Hugo vart hos Fredriks föräldrar nästan hela dagen.
Hugo har fått springa runt med vattenslangen och lekt med deras hund. Vilket han tyckte var super kul, sen har jag och Fredrik vart ner till stallet och tagit in hästarna!
Snart så ska jag åka och jobba, inte så jätte sugen men det är pengar. Man måste se det så, det är ett jobb och det är faktiskt helt okej.
Men nu ska jag slänga i mig någonting att äta.
P u s s

Likes

Comments

Hej!
Idag var det bara att kliva upp till klockan 07.00 för att tvätta. Ska ju åka till Ljusdal på Fredag men förhoppningsvis Torsdag, vi ska åka på dop och umgås med min bästa vän och hennes underbara familj! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg med Hugo & Fredrik. Skönt att få komma bort från alla människor i några dagar ( behövligt ). Så måste ju tvätta alla kläder och sängkläder så att vi kan packa.
Nog visste jag att jag skulle få tvätta lite mer än vanligt när vi vart tre i familjen men inte trodde jag att det vart såhär mycket tvätt.
Så nu håller jag på med den 6:e maskinen och ändå så har jag tvätt kvar haha...
Men nu ska jag och Hugo gå ut och leka lite innan jag ska tillbaka till tvättstugan.
Ha en bra dag!
P u s s !

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan som jag skrev, jag har börjat jobba, och har mått väldigt dåligt på grund av familjeproblem. Men ska försöka att bli bättre på uppdateringarna.
Som sagt så har jag börjat jobba sedan 4 veckor tillbaka och det känns så himla skönt efter att jag vart hemma i 1 år och 5 månader. Att få tjäna lite pengar igen och inte bara sitta hemma och inte få in några pengar alls.
Slipper också att leva på min sambo som nästan alltid får betala för att jag inte fått ut så mycket pengar. Visst det gör inte han någonting men mitt samvete tycker inte om det.
Så det känns riktigt skönt faktiskt, sen att jag har fått nya vänner i och med jobbet är ett stort plus. Sen har jag också fått jobba med människor som jag tycker mindre om men det är en annan femma.

För er som inte vet så jobbar jag inom hemtjänsten
( Äldreliv ) samma ställe som jag jobbade på under min graviditet. Trivs bra, har både underbara och mindre underbara kollegor men det funkar.

Å nej hemtjänsten är egentligen ingenting för mig men det är ett jobb, och nej det är inte bara att torka andra människor i rumpan och nej det är inte bara fika. Det är mycket annat också, som inte jag kunde tänka mig innan jag började jobba.

Men jag tänkte inte vara långvarig i den här branschen, tänkte jobba och spara pengar till ett lastbilskort.
Sen är min dröm uppfylld ( nästan ) ska ha en
"Optimus Prime" också sen så är min dröm uppfylld.

Oj blev ett ganska långt inlägg men det är väl skit samma!
Nu ska jag sova.
Godnatt.

Likes

Comments

Livet är för kort för att bråka!
Plötsligt så kommer det som en käftsmäll och man vet inte hur man ska bete sig!
Så att bråka med nära och kära är bara så onödigt.
Har jag någonsin sårat dig så ber jag om ursäkt för det, sen är det upp till dig att ta emot det eller inte. ALLA gör misstag och jag VET när jag har gjort misstag eller inte. Men som sagt förlåt om jag har gjort dig illa. Jag har inte tid att slösa mitt liv på bråk.
Säger
Som en nära väns mamma sa till mig!
- ta vara på livet för det är inte så långt som man tror!

  • 500 readers

Likes

Comments

Jag har min blogg av en anledning!
För att jag ska få skriva av mig och uttrycka mina känslor.
Jag har den inte för att såra någon...
Så om jag har sårat någon så ber jag om ursäkt, men jag nämner aldrig namn så någon kan aldrig anklaga mig för någonting.
Så tar du åt dig är det för att du bildar dig din egen uppfattning om saker och ting.
Det är få människor jag hatar och skulle jag skriva om dom så kan jag garantera att jag skriver ut namn också.
Jag kan skriva vad jag tycker, tänker och känner just då, men bara för att jag gör det så betyder inte det att jag är elak eller hoppar på någon.
Alla har rätt till sina åsikter sen om ni tycker att det är fel så tycker jag att ni ska säga det så att jag kan tänka mig för nästa gång!
Ibland gör jag riktigt onödiga inlägg det är därför som jag tar bort dom.
Men just där och då så kanske jag tycker en sak och behöver skriva av mig.
Jag är inte så himla bra på att uttrycka mina känslor "muntligt" så det är därför som jag har min blogg.
- Så om jag har sårat dig eller om du tycker att jag har hoppat på dig, snälla säg det till mig i stället för att prata med andra om, för då kan jag be om ursäkt för att sedan göra om och göra rätt!

P U S S !


M i n a   p o j k a r !

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag äntligen börjat jobba lite smått igen!
Så himla skönt, Hugo har börjat på dagis och allting bara flyter på!
Håller också på med en sak som jag inte kan säga just nu för det är inte klart!
Sen måste jag säga att jag och Fredrik har det bättre än någonsin nu! Allting går åt rätt håll, det känns så himla bra!
Men nu ska jag diska!
P U S S !

  • 576 readers

Likes

Comments