Header

Ikväll lagade jag torsk med en sommar sallad. I salladen hade jag ..

- Ruccola
-Potatis
-Avokado
-Fetaos
-Grillad paprika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Glömde berätta om mitt Yoga pass som jag var på häromkvällen. Jag gick dit och jag gjorde det!! Jag är grymt stolt över mig själv och jag gillade det extremt mycket så det är något jag försöka fortsätta med. Det var väldigt jobbigt många gånger, kanske för att jag är väldigt ovig och ovan jag vet inte.. Men det var sån go känsla efteråt. Så jag är nu ett steg närmare mitt nya mål, mitt stämpel kort med 24 pass har nu gått ner till 23 pass. HEJA

Likes

Comments

Godmorgon! I Startar dagen med lite bilder från min TIsdagskväll på Kristineberg med Louise. Vilken kväll vi lyckades få ihop, extremt bra väder, god mat på klipporna och en riktig catch up sen sist då vi kom fram till att det var på studenten vi sågs sist.. Det här vill jag göra flera gånger om. Hittills har Stockholm enbart överraskat mig vilket är så kul.

Idag är det strålande sol här i Stockholm och barnen är lediga vilket innebär en hel dag med dom. Så igår planerade jag och kollade upp allt inför idag då jag ska ta med dom på äventyr. Men först en god frukost i solen. Trevlig Torsdag på er!

Likes

Comments

Kom precis hem efter en lång promenad i regnet, jag var nämligen tvungen att lämna lite regnkläder till kidsen som är på fritids så jag tog mig en extra lång promenad. Det är så sjukt mycket uppförs och nedförs backar här så jag är alltid genomsvettig när jag kommer hem.. Duschen är min bästavän förtillfället.

Nu tänkte jag sätta mig här och kolla youtube, planera lite roliga saker inför kommande dagar och nästa vecka, sen är det dax för lite lunch.

Likes

Comments

Tidigare idag på gymmet så spårade jag totalt och bokade ett PT pass nästa vecka och även ett träningspass imorgon! 75 minuters YOGA? Det är ju positivt iallafall men man kan ju undra vad man håller på med vissa gånger. Men det positiva är ju att det ska bli riktigt kul att få lite hjälp av en PT som kan lära mig lite vettiga övningar på gymmet. Så nu kickar vi igång denna hösten rejält! Ska bara försöka hålla det med..

Dagens lunch! Kanske borde göra en egen Kategori med all min mat? Tycker det blir mycket matbilder och matinlägg.

Likes

Comments

Godmorgon från ett soligt Stockholm! Med mig är det bra, hoppas allt är prima ballerina med er! Dagen började med morgonmys med barnen och efter jag lämnade dom på fritids så tog jag mig en promenad vid vattnet och nu sitter jag här och käkar frukost. Idag är jag inte inlåst så jag passar på att äta min frukost ute i solen. Strax ska jag iväg en sväng och sen planerar jag lite roliga grejer med barnen. Ikväll ska jag in till stan för en efterlängtad middag vilket ska bli så mysigt!

Där har ni min dags update, själv tycker jag det är rätt kul att läsa om "dagens planer" när jag läser andra bloggar. Det kommer även bli en hel del morgoninlägg och frukost bilder här då jag tycker det är så härligt att sitta och pyssla med på mornarna. Frukost är även mitt favorit mål så självklart ska det få sin plats här!

Trevlig Tisdag på er!

Likes

Comments

Såhär glad är jag över mitt nya gymkort och efter dagens pass. Första gången på nya gymmet och man känner sig mer än vilsen bland alla nya maskiner och redskap. Man fick med sig lite information hem och även en liten broschyr som triggade igång mig. Det handlar om att komma igång med sin träning och lite tips och ideér. Man fick även en liten utmaning som innebär att man ska träna två stycken pass i veckan, 12 veckor i sträck. Gör man detta så får man en belöning efter sina totalt 24pass och det tänker jag ge mig tusan på att göra! Det får bli ett utav höstens mål, att träna minst två pass i veckan! Upp till bevis ifall jag klara detta..

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här skiner solen och jag sitter inne i köket.. Jag hittar inte nyckeln till altan/balkong dörren så jag är lite inlåst. Men jag ska strax bege mig och göra lite ärenden så det blir inte långvarigt. Sitter just nu med min frukost och skriver en inköpslista över vad som behöver handlas inför veckan. När jag är färdig ska jag åka och fixa mitt gymkort och träna och sen är det dags för storhanlingen. Ha en super härlig Måndag för det ska jag ha!

Likes

Comments

Instagram@feliciannae