https://www.facebook.com/jody.tjejen.yoga/posts/523399024490262


Ja, efter att ha slitit som en hund ute i trädgården med samtliga familjemedlemmar pga alla dessa höstlöv som fallit så fick jag något slags ryck och ville åta mig kvällsmats förpliktelsen. Det blev faktiskt riktigt bra för att inte ha nån aning om vad f** ja höll på med, inget recept och ingen tanke i huvvet, what so ever. Ja jag skulle vilja påstå att jag är en utomordentlig hjälpreda 👌😋❤️

Likes

Comments

Hej! Detta är mitt första blogginlägg.... Någonsin.
Jag tänkte därför att en presentation skulle vara lämpligt, inte sant? Jag är en individ som ”blivit” med allt för många namn. Med dessa tänkte jag tråka ut er ( i formell form- de betyder ”dig” på ett artigare sätt )... De lyder som så här: Anna, Maria, (Iza)Bella, Elise. De är några åtminstone.

Under mina första 11 år på Tellus ( aka, Jorden ) var mitt tilltalsnamn de sistnämnda... Elise, för de som lärt ”känna” mig efter det kanske detta kommer som en chock eftersom de flesta numera känner mig som Bella eller om man är min mentor Izabella. Varför jag bytte och mycket mer kommer i senare inlägg, detta är ju trots allt bara en informativ introduktion/presentation. Anyway, that’s not the f**king point. För att inte alltför många skulle förvirras av  detta ( på internet åtminstone ) så valde jag att inte heta något utav dessa, i början iallafall. Då valde Jag Flisanlindeman. Ett smeknamn jag fick utav min moster redan som 4:a åring. Åh så har det förblivit. Nog om mitt namn. Jag är född i Västra Götaland, Skaraborgs län, Skövde , På KSS ( på BB, sjukhuset heter KSS ) mycket intressant. Där spenderade jag majoriteten av tiden, mina första 8 år i livet. Mer om det kommer snart i ett annat inlägg. 2009 den 24 december flyttade vi till en by ungefär 2,5 mil i från Skövde ( en halvtimme med bil) Tidan. Den 3 september 2012 var vi tyvärr tvungna att flytta där i från. Vi flyttade de (jag och min mamma, under skyddad identitet) till Uddevalla. Där bodde jag fram till den 17 juni 2014. Efter det har Jag bott i Göteborg, eller nästan iaf... I kullavik, här bor jag än i dag, fast på helgerna brukar ja åka hem t mamma t djursätra i Värsås ( Skövde ) kommun. Jah, nu får det nog räcka här då va. Men vi gör det snyggt.
Namn: flisanlindeman eller Bella går går fint.
Födelsedag: 30 november
Yrke: mother f*cking warier!
Läggning: bisexuell
Hbtq+ supporter och mycket mer.... Just ja ja har 3 & 1/2 syskon & 2 taxar. Hörs inom kort, harregötthaj!
💕

Likes

Comments