Vänskaps-checklista

Alla har något i sin ryggsäck, denna listan är perfekt för min ryggsäck!

1. Sluta räkna med att jag ska ställa upp men inte du

2. Du måste också vilja träffas, och kanske inte alltid låta mig säga "ska vi hitta på något?"

(viktigaste)3. Ljug ALDRIG för mig!!! Oavsett om det är att du tycker att jag kramas för mycket, om du vill ha egentid, eller om det så skulle handla om hur mycket du drack i helgen. Ljug Aldrig för mig.

Detta är en lista på hur jag tycker människor ska vara mot varandra. Allt som behövs för att bli riktigt fina vänner. Ett enkelt recept på endast tre delar. Det är inte svårare än så.


Jag har tidigare i mitt liv blivit mobbad. Grovt mobbad. Varje dag i över 8år. Människor sa dumma saker, ljög om saker. Fick mig att inte våga gå i stan längre för jag trodde det skulle komma någon och mörda mig. När jag säger detta till människor som har känt mig en längre tid tror dom mig knappt. "Jag har ju alltid sett dig glad och lycklig". Bara för att man blir mobbad innebär det fäan inte att man inte kan vara lycklig!!

När människor ljuger för en så långa perioder vet man tillsist knappt vad som är in och ut. Därför är det bättre att aldrig ljuga, än att göra det över huvudtaget. För det är sårande, det gör ont, och att inte veta vad som ör sant leder till många förvirrade dagar. Säga att han visste är intresserad av dig, bara att han inte vågar säga det till mig. Säga att jag är vacker, och i andra sekunden hör man dom skrika efter att man är en häxa som aldrig borde få gå utanför dörren. Jag slutar lita på människor. Jag slutar tro på alla. Jag kan inte veta vad som sägs är sanning eller inte. Jag kan inte ta åt mig av orden dom säger, även om det skulle vara de vackraste orden på jorden. Jag skulle bara gå runt och tro att även det är lögn. Därför ber jag er att ALDRIG LJUGA FÖR MIG!!!

Vill bara lägga till att jag fortfarande hade mina föräldrar, och lillsyrran som jag kunde/kan lite på! Dom var dom ända, och kommer vara dom som jag litar på till 110%.


P.s. Hoppas ingen missförstår mig nu. Jag vill bara att människor ska vara ärliga mot mig, inte fråga en massa om mitt förflutna eller göra stora ljud av det heller. Absolut inte tycka synd om mig!!! Bara ha lite kännedom om det kanske, så att man verkligen förstår att det måste vara 110% ärlighet!!!!

Puss, kram och godnatt allesammans! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Syrran FYLLER ÅÅÅÅÅÅRRRRR!!!!! :D

Ja vad ska jag säga? Människor tror att hon och jag är tvillingar, mest för att vi är lika varandra! Men hon är ju en stor del av mitt liv, och det är jag otroligt tacksam för. Hon är där när jag inte behöver det och hon är inte där när jag behöver det. Går mig på nerverna och ger blickar som kan mörda. Ingen kan ha gått miste om den underbara syskonkärleken som sprider sig så fort vi är i närheten av varandra. Men jag hoppas att hon vet att jag skulle göra allt för henne, om det inte handlar om att ta disken, städa hennes rum eller göra ALLA hennes läxor(bara dom roliga). Men om jag en dag hade fått höra hur hennes hjärta har blivit krossat så kommer den personen ligga risigt till. Tro mig, jag kan bli riktigt arg! Jag älskar min syrra för den hon är, en skit jobbig, lättskrämd snorunge som alltid kan får mig att skratta när jag behöver det som mest. Hon som alltid tar hand om mig när jag är sjuk, kommer med mat, dricka och mina mediciner. Hon som alltid gör sitt bästa. Du e faktiskt riktigt go ibland. Jag är nästan lite lycklig för att jag idag ligger hemma med magkatarr, så jag verkligen dårvara med och fira din födelsedag även detta året! Puss på dig syrran, och grattis på 15års dagen! Älskar dig ❤❤❤😘

Likes

Comments

Academy of Gaming and Lök

Japp. Nu är det dags för det stora ögonblicket. Klär ut skolan och byter ut den till AGL, förkortning för Academy of Gaming and Lök. Tro mig, det blev mycket större hit än vad vi trodde det skulle bli. Alla är skit glada och fortfarande taggade. Trotts att klockan är mycket och man känner att man aldrig kommer kunna ändra tillbaka dygnet efter detta. Jag kommer bli så sjuk efter detta..... Men vi får hoppas på det bästa! (bilden är tagen under tiden alla höll på att ställa upp)

Likes

Comments

Dom bästa av bästa

​Nu är man tillbaka i lilla paradiset. Tillbaka till alla knäppgökarna som jag vill kalla dom bästa av dom bästa! Dom som alltid får en på bra humör. Dom som aldrig låter en gå utan en kram. Dom som ser tårarna på kinden och gör sitt bästa för att få dom att försvinna. Dom är alltid där och puttar en framåt. Dom är fantastiska människor var ända en av dom, och jag är så ledsen så fort jag tänker på att jag om ett år inte kommer vara runt om dom hela tiden. Dom kommer vara runt om på jorden och jag kommer definitivt inte vara kvar i Sverige! Men det är skönt att veta att man alltid kan komma tillbaka till vårt underbara AMB. 

Likes

Comments

"HELLRE FEMINIST ÄN RASIST" 

Så var börjar man egentligen? Tjenixen! Jag heter Felicia Theresia Nefertite Broberg, döpt efter Cornelis Vreeswijk, Stefan Sundström och någon annan översexuella visgubbe. När jag väl förstod detta så kände jag att jag va lite tvungen att fylla upp mina namn, inte med översexualitet, utan med musiken och teater. Därför håller jag idag på med just detta. När tjejer möter mig (definitivt inte alla) har jag fått höra att jag är en inspiration, när killar har mött mig (definitivt inte alla) har jag fått höra feministfitta. Inte för att jag har påpekat att jag är feminist direkt, utan mer för att jag lyser i rosa neon färger och för att vissa killarna inte vågar kolla på all den rosa färgen allt för länge för att dom då tror att dom skulle kunnat bli smittade och då också börja lysa i rosa neonfärg. Egentligen står jag mer för att alla ska ha samma rättigheter som vilken annan som helst. Att män och kvinnor ska få samma summa pengar samma arbete, att hudfärg, kön och läggning inte ska avgöra om du får ett jobb eller inte. Men jag antar att detta är vad man kallar för feminist, så det gör mig ingenting.

"HELLRE FEMINISTFITTA I ROSA ÄN EN RASIST JÄVEL"


Naturens gång

På grund av min dyslexi har jag trotts att det är omöjligt för mig att starta en blogg. Allt skrivande och läsande och omskrivande som krävs för att få den riktigt bra kändes som att det kanske va lite för mycket jobb för en liten människa som jag. Men jag bestämde mig för att åtminstone testa, för trotts allt måste alla dessa tankar och åsikter ut någonstans och dom kommer inte långt om de bara stannar kvar i mitt huvud.


Jag tänkte förklara lite vad dyslexi innebär. Dyslexi är läs och skrivsvårigheter. Det är precis som det låter att man har svårt att läsa och skriva. Det är inte så att vi med dyslexi är mina intelligenta, det är bara det att när vi ser bokstäver så blandas dom ofta ihop sig med andra bokstäver, vilket leder till en otroligt oförståelig blandning med bokstäver som man inte riktigt kan tyda. Det är lite som att alltid läsa allt på rövarspråket, fast en att du inte vill eller kan det. Här är ett exempel på rövarspråk på

rövarspråket--> rorövovarorsospoproråkoketot

Men dyslexi är inget som man får som ens sjukdom och som kan gå över. Det är inte heller något man kan få medicin för. Det är inte heller något man har fått för att du har syndat i ditt förra liv, och det gör dig definitivt inte mindre värd. Det råkar bara vara naturens gång. Att just du och jag fick dyslexi. Dyslexi kan vara både roligt, jobbigt, skrämmande och fantastiskt. Dyslexi leder till trötthet, tårar, skratt och missförstånd. Dyslexi kan leda till extra arbete och fantastiska, tålamodsvänliga vänner.

För tro det eller ej så är dyslexi ett större handikapp än vad många tror att det är.

Men om man har dyslexi så förstärker det andra saker. T ex talförmågan. Jag är en jävel på att prata. Jag pratar mycket och högt. Pratar om allt mellan himmel och jord. Jag pratar med vem som helst om vad som helst, utan att ens behöva tveka.

Dyslexi har också gjort att jag har otroligt lätt för att lära mig praktiska saker som att spela olika instrument, lära min nya jobb o.s.v

Ja för handikapp är att man kanske har förlorat en del av kroppen, men fått en annan i genitjänst. Precis som den blinde fortfarande kan ta sig fram på gatorna med en hund eller en käpp. Precis som någon utan ben får en rullstol, kryckor och starkare armar. Precis som den stumma människan lär sig att tala i teckenspråk.

Handikapp kan både vara en vinst och en förlust. För den med handikapp vet hur det är att få lägga i den extra växeln för att köra om dom andra på vägen. Man tar sig alltid fram på något sätt!


Tack för denna gången och hoppas alla har/ har haft ett riktigt bra lov ❤

KRAMIS

Likes

Comments