.

Lite ostädat på toaletten...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en inköpsrunda så kommer vi tillbaka till två helt vita sovrum! Vilken skillnad ny färg gör!

Likes

Comments

Leverans från IKEA nu på morgonen. Nu målas det för fullt!

Likes

Comments

På denna bloggen kommer vi att med bilder visa hur vårt första lägenhetsprojekt fortskrider. Vi har köpt en lägenhet med 3 sovrum strax jämte Svenska Skolan i centrala Fuengirola. Denna ska vi med hjälp av några vänner renovera för att sedan sälja och/eller hyra ut. Idag 19 april började vi med en gemensam inköpsrunda och handlade färg, golv, ny ytterdörr och en duschkabin. Vi sitter och knåpar med IKEAs ritverktyg för kök och så snart det är färdigritat så blir det en sväng till IKEA.

Tydligen monterar man ner köket när man flyttar. Nu skulle ju det rivas ut ändå så det är ju bara bra. Det är så vidrigt så man vill knappt gå in här. Men om några veckor så ska det in ett snyggt IKEA-kök här. Väggen bak i bild ska rivas så att det blir ett större kök och dörren mot vardagsrummet ska sättas igen.

Ytterväggen ut mot balkongen är riven och balkongen är nu en del av vardagsrummet. Vi kommer att montera upp ett glasparti med skjutdörrar här så att vi får en balkong igen men ändå behåller ljuset i vardagsrummet. Skjutdörrarna ute på balkongen är inte jättesnygga men dom får sitta kvar.

Vardagsrummet ska målas och sedan ska det in ett laminatgolv här. Mitt i all smuts hittade vi en fiberkabel!

Här ska det in nytt kakel och ny klinker. Utrymmer som ser ut som det varit dusch (fast det saknas golvbrunn) kommer att inhysa en tvättmaskin.

Här ska badkaret ut. Ja, kakel och klinkers också... Sedan ska det in en ultracool duschkabin med belysning, massagejets, radio och högtalare!

Det är tre sovrum i lägenheten, nästan identiska med platsbyggda garderober. Garderoberna ska vara kvar. Sedan blir det vita väggar och laminatgolv.

Ett annat sovrum. Färg och nytt golv även här.

Detta utrymme har använts till tvättmaskin och en gasoldriven varmvattenberedare (den som sitter på väggen) Nu ska väggen rivas och bli en förlängning av köket. Sedan ska det in en eldriven varmvattenberedare som ska gömmas i ett av underskåpen.

Likes

Comments