Ligger framsidan å passar på att sola så mycket som man kan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är exat så blev bästisar för 3 år och 7 månaders sen. Vi är forfarande bästis tillsammans.

Likes

Comments

vi hade en grillfest tillsammans

Likes

Comments

Fick ett sms av mamma imorse. Hon undrade om jag vill följa med henne till skogen å plocka svamp. Jag som trodde att vi skulle bara hitta lite av svamp. Men jag hade fel. Vi hittat jätte mycket av svamp. Shit vad mycket alltså.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår så va jag på gröna Lund å såg Marcus och Martinus. Dom sjung jätte bra. Det va 15.000 pers som tittade på Marcus och Martinus. Det va jätte trångt stå å kolla dom. Igår fick jag en sprak i ryggen av en liten unge. Ungens pappa sa inte ens förlåt. Jag har lyssnat på Marcus och Martinus på youtube och Spotify.

Likes

Comments

Om några dagar så jag studenten jag är så himla nervös.
Jag hoppas verkligen hoppas att de kommer så bra med ut sprunget, kommer vara så himla nervös när de är så himla 1000 pers där. Hoppas att de kommer så himla bra på student mottagningen också. 🎉🎂🎓🎁🎊🎈🍾🍻🍹

Likes

Comments

Min bästis. Vi blev bästisar 18/1-13. Vi umgås så mycket som vi kunde göra. Hon gick samma skola som jag. Bytte skola. Hon flyttade ifrån en timme från mig, vi bodde jag långt borta. Vi har inte träffat varandra på ett år. Så nu ska vi äntligen ses igen.
Vi hade ändå vårt bråk med varandra fattas vi bodde lite bort från varandra.

Jag är Så himla glad att vi bor samma stad igen. Du är underbar bästis. Du betyder allt. Och lite till finns ingen annan som du. Visst vi har haft vårt bråk. Osv men du kommer alltid. Betyda allt för mig bästis 👭 Du och jag mot stjärnorna där ute. Du är den man kan lita på oavsett vad du är min allra bästa vän vi för alltid 👭 👭 💕 Du är värld person. Vi två kommer allt vara bestfriend Forever 👭💘❤️💕 Ändå fattas vi har våran bråk med varandra så kommer vi ändå tillbaka till varandra Bff igen. Å bästis älskar dig sjukt mycket.
Vi kommer ha kontakt jätte mycket nu. Älskar dig hjärtat 😍👭❤️💘💍

Likes

Comments

Älskar min underbara älskling. Han är värld person för mig på denna jorden

Likes

Comments