10/10 kl 04:00 vaknade jag av Ronnys väckarklocka. Behövde gå och kissa så jag smög upp och begav mig ner mot badrummet. Ett par steg ner för trappan känner jag hur det rinner längs mitt ben och jag förstår snabbt att det är vattenavgång. Ronny klockar värkar och tar ledigt från jobbet, jag förbereder mig och Milo sover. Timmar går och värkarna tilltar inte. Dagen går, värkarna kommer och går, vattnet sipprar försiktigt och vid 19:00 ringer jag förlossningen för råd. Dom ber mig komma in pga vattenavgången så vi packar det sista, lämnar Milo hos mostern (inte helt utan tårar från min sida) och åker in. Väl inne blir jag undersökt och får konstaterat att vattnet sipprar och att det bara är att vänta. Vi blir inlagda på "oförlösta" och bidar vår tid. Efter ett dygn säger dom att vi har till morgonen på oss annars blir det igångsättning. Jag känner dock värkar då och då, men  har mest bara ont i bäckenet och har därför inte kunnat sova på ett dygn. Jag tar därför en dusch, för att lindra smärtan som kommer och går som den vill, men ju längre jag duschar desto mer inser jag att värkarna blir starkare och kommer oftare. Ronny hoppar in i duschen med mig och hjälper mig hålla koll och klocka. Vid det här laget är klockan runt 16 och det börjar bli intensivt. Vi kliver ut ur duschen och larmar personalen så att dom ska vara beredda på att något kanske är på g. För att hjälpa hela förloppet så går vi fram och tillbaka i korridoren men det börjar bli riktigt jobbigt så tillslut måste jag be om att få något, typ lustgas, så dom kopplar på ctg och kollar läget runt kl 18 och någon gång efter det blir vi eskorterade till förlossningen! Där inne vill jag genast ha lustgasen och allt eskalerar snabbt. Vid första kontrollen hade jag redan öppnat mig 6cm! Jag klänger mig fast vid lustgasen och får höja dosen gång på gång och vid 20 tiden kollar jag på klockan och hinner tänka "undrar om den hinner komma före tolvslaget?" värkarna blir dock näst intill ohanterbara och jag tappar all kontroll om tid och rum. Krystvärkarna smyger sig på och jag börjar vråla i lustgasmasken i panik men Ronny viker aldrig av från min sida och på något sätt hittar jag alltid tillbaka till verkligheten. Jag börjar hallucinera och tappa uppfattningen ordentligt men hör barnmorskan säga "oj här blir det bebis snart! Nej, den kommer nu!" och så krystar jag för kung och fosterland tills jag faktiskt känner huvudet åka ut... Hinner se barnmorskan vira av navelsträngen från bebisens hals så jag ropar "andas den inte??! “ men jo hon börjar skrika och 20:50 föddes våran dotter! Min moderkaka ville dock inte lossna så jag blev rullad till operation innan jag hann bekanta mig med barnet, men efter ett par timmar så låg hon åter i min famn och gjorde mig lycklig med sin existens. 2,5 liter blod förlorade jag men det har jag fått påfyllt via dropp och inte det minsta lilla sprack jag denna gång heller! 11/10 kl 20:50 kom hon alltså. 3540g och 50cm lång! Wynja Annica Helena Zingmark ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan inte tiden bara gå fortare? Kan vi inte få hela förlossningen överstökad? Jag vill inte lämna bort Milo, jag vill spola fram tiden tills vi kliver in genom ytterdörren med vår lilla nyfödding och får låta Milo bekanta sig med livet som storebror. Jag vill överösa honom med kärlek och visa honom hur han ska älska sitt syskon. Jag vill ha båda mina barn och bara mysa i höstmörkret! Men istället sitter jag här och tjurar med te och äppelpaj...

Likes

Comments


Vi har nu gått 37 fulla veckor och bebis räknas som fullgången. Det kan bli bebis imorgon eller nästa vecka likaväl som om två eller kanske tre veckor. Det är nämligen lika normalt att föda någon gång under veckorna 37-42 så det beror på när bebisen känner sig redo. Själv är jag nog ganska redo! Jag är helt inställd på att smärtan kommer att vara minst lika illa som förra gången, men jag har liiiite mer koll på läget nu när jag har gjort det en gång. I flera veckor har jag känt mig mer redo än rädd och jag hoppas att det håller i sig.

Milo matvägrar som vanligt så det blir en hel del våfflor här hemma. Kall korv brukar funka i någon vecka men sen tröttnar han på det också. Smoothies är dock en favorit så det kortet drar jag lite då och då. Man får liksom variera med det lilla som finns...

Jag är väldigt trött dygnet runt nu och önskar att jag kunde sova på natten men det är svårt. Jag kan inte ligga på rygg på grund av yrsel och illamående när bebis klämmer någon ven, och mina höfter domnar bort ganska omgående när jag ligger på sidan. Om jag vänder mig i sängen så smäller det i bäckenet eftersom allt sitter löst nu och jag vet inte vad det är för fel på min svanskota, men det gör nå jävulskt ont till å från som om jag ramlat på isen... Utöver detta så är jag en vattenballong med fötter svullna som bollar och händerna lika så. Händerna och armarna domnar bort på nätterna också och ibland gör det jätteont i händerna. Nästäppan håller sig kvar också så nu har jag fått ett beroende av nässpray. Skit på skit! Men snart är bebisen här och då är allt detta ett minne blott!


Hallonbladste dricker jag så ofta jag kommer ihåg det! Jag hoppas verkligen att det kommer göra nytta för jag är egentligen inte någon tedrickare...

Likes

Comments

Vissa dagar känner man sig så jävla värdelös. Jag vrider och vänder på mig hela nätterna, jag kissar flera gånger per natt, jag vaknar av sparkar i magen, av att det är för varmt, av täppt näsa osv... Jag vet inte hur många timmar per natt jag sover men vissa dagar är man tröttare än andra. Idag är en sån dag när jag knappt orkar göra något. Jag har suttit på golvet och byggt med klossar och lekt med lego men annars har det varit mest soffläge. Nu höll jag på att somna så jag å Milo gjorde popcorn och sitter och tittar på Netflix. Det kanske inte är det bästa att göra på en torsdag men jag orkar verkligen inte. Illamående kommer och går hela tiden också så jag blir tokig...

Ungefär en månad kvar till BF, sen får vi förhoppningsvis träffa den lille och då kommer tröttheten att maskeras av glädje.

Likes

Comments


Då sitter jag här som så många gånger förr. Tidig morgon och frukost. Den senaste tiden har Milo totalt sömnvägrat och klivit upp mellan 1 och 3, eller klockan 5. Sen sover han eventuellt vid 7 till 9 och förhoppningsvis vid 12 till 13. Dessa sovtider är ett jävla lotteri och ingen av oss får någon vidare sömn av detta. Jag ligger redan vaken timme här och timme där pga graviditeten och så fort jag somnar så vaknar han. Sova på dagen funkar inte längre så den här veckan försöker vi vänja av honom det. Måndag gick fantastiskt bra! Vi hoppade över sovstunden och han slocknade vid 20 på kvällen. Sov nästan hela natten (förutom en sväng vid 3 men då låg han iallafall tyst i sängen istället för att gå å titta på tv) sen sov han till kl 9! Så tisdagen gick bra och han slocknade lika snabbt vid 20 igen, men där dog lyckan. Någon gång efter 3 vaknade han och började böka och vid 5 skulle vi gå upp. Nu är klockan snart 7 så vi får väl se hur det går idag... Har tid hos barnmorskan 14.30 idag också.

Vi påbörjar vecka 36 idag också och det är knappt en månad kvar till bf! Kan inte tro att det är sant... Men v. 36 betyder också att det är fritt fram att dricka hallonbladste! Så jag har köpt hem en påse med 100% hallonblad från Crearome. Detta te har använts sedan urminnes tider och är både lugnande och sammandragande. Sägs underlätta förlossningen, minska blödningen och påskynda läkningen efter förlossningen. Dessutom ska det ha positiv effekt på amningen tack vare oxytocinet så jag lär väl dricka detta varje dag ett par månader framöver! Med en tesked honung smakar det riktigt gott iallafall.

Utöver detta så letar vi desperat efter en ny bil nu också. Vi kan inte betala mer än 15000 så vi lär få något halvskrot men vi lagar redan bilen vi har så jävla ofta så det lär inte bli någon skillnad. Dock börjar det bli bråttom för vi får inte plats i skodan och särskilt inte med en till bilstol.

Nu ska jag försöka söva Milo igen för en gång till måste vi sova innan klockan blir för mycket !

Likes

Comments

En och en halv månad kvar. Jag minns det som igår när vi låg på förlossningen och Milo, varm och kladdig, låg i mina armar. Synen var suddig av tårar, känslan av stolthet över vad jag just åstadkommit! Jag hade trotsat mitt livs värsta mardröm och gått igenom en förlossning. "Jag ska aldrig föda barn. Jag tänker adoptera." Sa jag när jag var liten och jag trodde att det skulle bli så, men när längtan är så stor och kärleken för det lilla livet växer genom graviditeten så är den kommande förlossningen bara en fis i rymden.

Jag kan ännu höra min röst från när jag låg där nyförlöst med mitt livs kärlek i mina armar. "Det här var det värsta jag varit med om, men ännu värre är att jag vet att jag kommer göra det igen". Jag hoppades att jag skulle ha fel, men jag visste innerst inne att min önskan om att vara en liten familj skulle ta över all rädsla.

Så vad är det jag är rädd för? Smärtan? Jag tror inte det. Inte helt och hållet. Det finns bra smärtlindring att få, men jag avstod allt utom lustgasen förra gången så jag vet att smärtan går att överleva. Det är nog snarare allt runt omkring. Jag fullkomligt hatade känslan av ovisshet, trycket neråt underlivet, att vilja gå på toa och göra nr 2 hela tiden (det var nästan omöjligt att ta sig till toaletten med värkar och sen kom det aldrig något när man väl satt där) att inte ha kontroll, att svettas och frysa samtidigt, att ha en stor och tung kropp som känns som spaghetti... detta plus extrem smärta som sätter en i trans gjorde liksom allt JOBBIGT. Det är otroligt jobbigt att föda barn. Kroppen tar sig verkligen vatten över huvudet.

Nu är det iallafall snart dags igen och jag är både nervös och förväntansfull. Låt oss hoppas att det går snabbt!

Likes

Comments


Vanligast är denna dagen på året stressig, lite kaotisk, lite full av förväntan men också besvikelse. Jag är vuxen, jag blir äldre för varje år, men ändå är jag så löjligt förtjust i födelsedagar. Jag målar upp en romantisk bild av tårta, ballonger, människor samlade vid bordet, fika och umgänge. I verkligheten kommer folk i omgångar, bordet är för litet, man äter tårta i köket, i tvrummet, sittandes eller ståendes. Jag skramlar med kaffekoppar, dukar fram fika, dukar av, kokar nytt kaffe, blir låst i köket mellan varven... jag måste inse och acceptera att jag är vuxen, jag måste inte ha tårtkalas och jag måste inte baka flera tårtor och baka en massa grejer som ingen äter ändå. Stopp nu. Att vara prinsessa på sin födelsedag funkar inte när man är vuxen, inte på samma sätt iallafall. Eller? Tack och lov för mitt inre barn att min sambo är så tålmodig och förstående. Att han låter mig vara ett födelsedagsbarn i vuxen skrud. Jag får vad jag vill, äta vad jag vill och tex bestämma mat. Jag får känna mig viktig och speciell när jag fyller år, om jag vill.

Jag hade inget tårtkalas idag för det var liksom ingen idé. Min mor med familj var bortresta, min bror var bortrest, min syster var sjuk, mina andra systrar bor långt åt helvete åt fel håll osv... men guess what? Det har varit en mysig och bra dag! Den började bra och fortsatte i samma riktning. Ronny hoppade inte ur sängen på morgonen, han låg kvar och gosade med mig ett tag. Sen sov jag och Milo till kl 07.20 och käkade frukost kring 8. Vi chillade till kl 10 ungefär och jag städade köket, dammsög och torkade golv. Trots att ryggen gjorde ont och jag blev trött och svettig... vid 11 gick vi och la oss i sängen efter att han ätit kvarg och han somnade bums och sov i lite över en timme. Sen bakade vi kladdkaka, åt våfflor och inväntade Ronny så att vi kunde äta tårta! Mitt i tårtfikat kom ett blombud med en stor och fin bukett från min ena syster! Jag blev så glad!

Ronny gav mig nya, fina örhängen och en stor plastlilja 😊 efter fikat förberedde jag fläskfilén till middagen och städade upp lite  och sen lagade jag mat! Då kom ett blombud från min andra syster! Med jättestora liljeknoppar 😍 Hihi det ska bli spännande att se när dom slår ut. Jag slog ihop blommorna till en jättebukett!

Och dessutom så har jag beställt en ny mobil som jag hoppas är bättre än mina hittills värdelösa telefoner! Men det verkar som det iallafall och det blir inte mycket dyrare i månaden än vad jag betalar nu...

Nu är det dock sovdags för längesen och jag tittar i kors. Godnatt och sov så gott alla fuckers där ute 😘

Likes

Comments


Vi kör inte med hen, så vi tänker oss att det är en flicka eller en pojke där inne. Om barnet sen väljer att byta kön någon gång i livet så kommer vi att stötta det valet! Men för skojs skull så tänkte jag ändå göra lite tester och se vad som döljer sig där inne! Vi börjar med några frågor och jag kommer att stryka under det svar som stämmer in på mig. Man får inte se svaret på en gång på sidan som jag gjorde testet på så jag kan inte styra vilket kön jag vill ha på svaret.

15 frågor kommer här!

1. Hur är höjden/spetsen på gravidmagen?

Låg

Hög

Inget

Om magen är låg – enligt myten så är det en pojke om magen är låg.

Om magen är hög – enligt myten så är det en flicka om magen är hög.

Inget av det – ja du, det kan vara både en pojke eller en flicka.


2.Känner du till hastigheten på din bebis hjärtslag?

Under 140 slag i minuten

Över 140 slag i minuten

Vet inte

Om under 140 slag i minuten - Pojkar förväntas enligt vissa studier ha lägre hjärtfrekvens än flickor. Kanske är det en pojke?

Om över 140 slag i minuten - Flickor förväntas enligt vissa studier ha högre hjärtfrekvens än pojkar. Kanske är det en flicka?

Vet inte – Pojkar förväntas enligt vissa studier ha lägre hjärtfrekvens än flickor. Kanske kan du fråga din läkare om fostrets hjärtfrekvens nästan gång du är på mödravårdcentralen.


3.Hur har din hy förändrats sedan du blev gravid?

Min hy har blivit bättre

Min hy har blivit sämre (mer finnar osv)

Min hy har inte förändrats

Den har blivit bättre – Det sägs att pojkar gör så att mamman ser bättre ut. Kan det vara en pojke?

Den har blivit sämre - Det sägs att flickor stjäl sin mammas skönhet. Kan det vara en flicka?

Ingen förändring - Det sägs att pojkar gör så att mamman ser bättre ut och att en flicka stjäl sin mammas skönhet. Så detta kan vara antingen en pojke eller en flicka.

(Min hy blev däremot förskräcklig i början men det ordnade sig sen)

4. Har du ofta varit illamående under graviditeten?

Ja

Nej

Ja – Det sägs att illamående betyder att det kommer att bli en flicka.

Nej – Det sägs att man mår bättre om det är en pojke. Kan det vara en pojke du bär på?


5.Har du haft några ”cravings” under graviditeten (begär)?

Salt och surt

Sött

Nej

Salt och surt – Enligt myten så är det en pojke om man är sugen på salta eller sura saker.

Sött – Enligt myten så är det en flicka om man är sugen på sötsaker.

Nej, jag har inga cravings – om ditt begär inte har förändrats så kan det vara både en pojke och en flicka.


6. Har hårväxten på dina ben tagit fart sedan du blev gravid?

Ja håret växer fortare än vanligt på benen

Nej håret växer som vanligt på benen

Ja, håret växer fortare – ökad hårväxt betyder att testosteronhalten i kroppen har ökat. Då testosteron är det ”manliga hormonet” så är det mycket möjligt att barnet är en pojke.

Nej, håret växer som tidigare – Om man har ökad hårväxt betyder det att halten av manligt hormon, testosteron, har ökat i kroppen. Är hårväxten på benen mindre eller samma som tidigare så sägs det därför att det är en flicka.


7. Har barnets pappa flest systrar eller bröder?

Fler systrar än bröder

Fler bröder än systrar

Inget av ovanstående

Flickor kommer från hans X-kromosomer och pojkar från hans Y-kromosom spermier.

Fler systrar än bröder - Kanske är hans X-spermier starkare? Kan det vara en flicka?

Fler bröder än systrar - Kanske är hans Y-spermier starkare? Kan det vara en pojke?

Inget av ovanstående – Det kan vara både en pojke och en flicka.


8. Var på kroppen har den största viktökningen lagt sig?

Den har lagt sig på framsidan/magen.

Den har lagt sig på höften/rumpan/låren.

Inget av alternativen.

På framsidan – enligt många myter så sägs detta betyda att det är en pojke.

På höften/rumpan/magen – enligt många myter så betyder detta att det är en flicka.

Inget av alternativen – svårt att avgöra om det är en pojke eller en flicka.


9. Har ditt ansikte förändrats under graviditeten?

Ja, ansiktet är röd-blossigt.

Ja, ansiktet är fyrkantigt

Nej

Röd-blossigt – detta tyder på att det är en flicka.

Fyrkantigt – detta tyder på att det är en pojke.

Nej – det kan vara både en pojke eller en flicka.


10. Upplever du att du fryser oftare om fötterna nu, än innan graviditeten?

Ja jag fryser oftare om fötterna

Nej mina fötter är varmare än förut

Ingen skillnad

Jag fryser oftare – det sägs att om du fryser oftare om fötterna så är det stor sannolikhet att det är en pojke.

Jag är varmare om fötterna – det sägs att om du är varmare om fötterna så är det stor sannolikhet att det är en flicka.

Ingen skillnad – då kan det vara både en pojke eller en flicka.


11. Har du matbegär/cravings för frukt, kött eller ost?

Frukt

Kött och/eller ost

Inte mer än vanligt

Frukt – det sägs att det blir en flicka om du har cravings för frukt.

Ost/kött – det sägs att sannolikheten är större för att det blir en pojke om du har cravings för ost och/eller kött.

Inga cravings – det kan vara vilket som, pojke eller flicka.


12. Har barnets pappa gått upp i vikt?

Ja, han har gått upp i vikt.

Nej, han har inte gått upp i vikt.

Nej, han har gått ner i vikt.

Ja, han har gått upp – detta pekar på att det är en pojke.

Nej, han har inte gått upp – det sägs att det är en pojke om barnets pappa har gått upp i vikt. Det pekar därför på att barnet är en flicka.

Nej, har har gått ner – det sägs att det är en pojke om barnets pappa har gått upp i vikt. Det pekar därför på att barnet är en flicka.


13. Har din näsa ökat i storlek?

Ja, min näsa har blivit större?

Nej, min näsa är lika stor som tidigare.

Nej, min näsa ser mindre ut.

Större näsa - myten säger att näsan växer om du väntar en pojke.

Mindre näsa – är du helt säker? Endast 1 på 1000 gravida kvinnor har rapporterat att deras näsa blivit mindre. Detta anses dessutom vara fysiskt omöjligt.

Lika stor som tidigare – då det sägs att en större näsa betyder att du väntar en pojke så är det sannolikt en flicka som ligger i magen.


14. Hur har dina bröst utvecklats under graviditeten?

Mina bröst är ungefär samma storlek som tidigare.

Mina bröst har haft en enorm tillväxt.

Mina bröst har blivit mindre.

Samma storlek – det är svårt att säg, men det lutar åt att det är en flicka.

Större bröst - enligt myten så sägs det att brösten blir större när man väntar en pojke.

Mindre bröst – att brösten krymper är mycket ovanligt och därför är det omöjligt att säg om det är en pojke eller en flicka.


15. Vilken färg har din urin när du kissar?

Det har en klar färg.

Det har en mörk färg

Inget av det

Min urin är klart – det sägs att klar urin betyder att det är en pojke.

Min urin är mörkt – det sägs att mörk urin betyder att det är en flicka.

Inget av det – det är omöjligt att säga om det är en pojke eller flicka.

6/15 flicka och 2/15 pojke och alltså 7/15 oklart. Svårt att säga men lutar väl mest åt flicka då! Testet finns här http://www.babyhjalp.se/symptom-tecken-gravid-pojke-flicka


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det finns också något som kallas för "Kinesiska kalendern" som sägs vara en beprövad metod för att förutse barnets kön. Man kollar alltså på moderns ålder vid befruktningen samt vilken månad det skedde. Dock verkar majoriteten som gör detta test missa att man räknar ålder på ett annat sätt i kina så om man ska vara helt korrekt så är man ett år äldre i kina och redan 1 år när man föds. Om jag gör som de flesta andra gör och räknar åldern som vi gör här i sverige så var jag 25 år vid befruktningen som skedde i januari. Då följer man kolumnerna på kartan och ser vart de möts. I detta fall blir det en flicka! Om jag går tillbaka i tiden till Milos befruktning så stämmer det att det blev en pojke, men om jag räknar med min "kinesiska ålder" så kommer detta barn att bli en pojke och Milo är en flicka!Enligt en legend om Maya-indianerna kunde de förutsäga könet på barnet genom moderns ålder. Jämför din ålder då du blev gravid med årtalet då du blev gravid. Är båda jämna eller udda blir det en flicka, är en jämn och en udda blir det en pojke.

Svar: 25 ojämnt och 2017 ojämnt, det blir alltså två ojämna. Flicka.

Vi får inte glömma det omtalade bikarbonatstestet! Det går ut på att man häller i typ 2 teskedar bikarbonat i en plastmugg eller annan plastbehållare (det ska vara plast, men hittar ingenstans varför) sen kan du antingen kissa lite direkt på bikarbonaten eller kissa i en annan behållare och sen hälla över det (rekomenderas) och röra om försiktigt om så önskas. Ganska omedelbart ska ett resultat visa sig!

Om du får en kemisk reaktion, alltså bubblor och/eller skum (i vissa fall väldigt kraftigt så en hög behållare är att föredra) så väntar du en pojke!

Om urinen är alldeles stilla och det inte ser ut att hända just någonting så väntar du en flicka!

Här kan jag meddela att mina två test jag gjort (både före och efter vecka 16) var helt stilla så dom visar alltså flicka.


​Det var nog alla test som jag har gjort hittils! Om jag ska tro på dom så lutar det väl åt en tös men det visar sig i oktober. 

Likes

Comments


Ny vecka igen då. Här ligger jag i sängen och huttrar medan Milo sitter i soffan och sjunger och ser på tv efter intagande av lite frukost. Vi vaknade av Ronnys väckarklocka vid 4 tiden och försökte somna om till klockan halv 6, men efter en massa gos fick vi ge upp. Det var lika bra att gå upp och få sig något i magen... dock orkar jag inte sitta å frysa arslet av mig i soffan så han kan sitta där i sina filtar så lägger jag mig en stund till 😝

Kl 15 har jag psykmöte idag. Fy vad jobbigt... helt onödigt också. Dom ska fråga hur det går bara, att leva utan mediciner. Det kan dom absolut inte ta över telefon! Det är ett v i k t i g t möte. Att uppfölja! Ja, viktigt så att dom kan bocka i att dom gör sitt jobb och att dom kan ta fullpris. 300kr för att fråga om det går bra? Dom pengarna kunde jag lagt på något som bebisen behöver... eller till en fucking tårta till min födelsedag.

I övrigt så flyter vardagen på. Möte på psyket igen den 29e och sen barnmorskan den 1a. Det är kontroll hos bm typ två gånger i månaden nu för det börjar fan dra ihop sig! Snart dags att gå igenom den där förbannade förlossningen... Snart dags att träffa vår lilla skatt ❤

Nu kom lilla killen och vill gosa igen! Kanske vi kan sova en stund till nu då 😴

Likes

Comments

Dags att uppdatera lite om resan ner mot Skåneland! Vi åkte hemifrån runt 8 på morgonen och kom fram runt 18 på kvällen. 3 stopp på vägen så Milo fick springa av sig och vi sträcka på benen. Kan inte rekommendera att sitta höggravid i baksätet på en trång bil bakom en väldigt lång man, men det var antingen det eller i framsätet där det fanns ännu mindre utrymme pga Milos stols lutning. Det gick bra iallafall och Milo var jätteduktig och inte alls särskilt bekymrad över den långa resan!

Farmorn bor i Ysby som ligger i Halland, på gränsen till Skåne. Det var väldigt mysigt bostadsområde med små hus, förskola och ett litet Ica alldeles i närheten. Mycket grönska och åkrar! Jag blev väldigt förtjust i miljön runt omkring. Det kändes lite hemma... jag tror att åkrarna påminde om Gotland. Havet fanns dessutom bara typ en mil bort, men Milo badar inte så mycket denna sommar så han sprang hellre på stranden!

Jag åkte med svärmor till Ullared en dag också! Jösses vad prylar det finns där. Vi köpte en hel del och farmor betalade allt till barnen 😍 nu får vi nog se till å ha ett ullaredkonto till nästa sommar så vi kan shoppa varje år!


Milos lilla farbror fick stå ut med en hel del lek å spring för Milo är väldigt förtjust i honom. Han har även hundar hemma hos sin pappa så Milo fick följa med och klappa dom en dag.


Det var en bra vecka! Nästa år åker vi dit igen och då får lilla magbebisen följa med också.

Likes

Comments