Header

Postad i: Vardagsvänligt

Fredag! Kroppen var ovanligt pigg imorse efter gårdagens träning. Kändes så himla skönt att vara tillbaka där igen. Fick dessutom lite extra press på mig efter att jag skrivit ut det i bloggen framför alla er läsare.
Imorse svängde jag förbi mamma för att hämta mina skidor som stått där lite för länge och hämtade även upp Sandra på vägen. Vi tog en lunch och har försökt få lite plugg gjort. Idag fick vi tillbaka tentaresultatet från föregående kurs och jag fick A. En perfekt push inför nästa tentaperiod som infaller strax.
Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan bege mig hem till Linda. Ikväll ska vi nämligen fira Lukas som fyller år (och även mitt A!).
Vitae.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tveka ej, för jag är här för att stanna. Dagen har bestått av ett snabbt seminarium med redovisning kring högerpopulistiska partier och dess uppkomst. Det gick bra, vilket var som socker för själen. Behövde en liten extra push! Sedan vallfärdade jag och Sandra till biblioteket för att börja plugga inför kommande tenta.
Väl hemma blev det att pilla med mina härliga växer efter en ordentlig ansiktsskrubb och återfuktande mask. Nu ska jag äta min mikrade middag, vika in tvätt och bege mig till gymmet. Föredrar verkligen att gymma sent när det är lite mindre folk.
Vitae.

  • 39 Readers

Likes

Comments

Vaknade vid 05.55 och kunde absolut inte somna om. Fullmånen påverkar min sömn så mycket.. Men men, idag väntar roliga aktiviteter. Föreläsning 10-12 och sedan ska jag möta upp några kompisar i stan för att se Gorillaz på Hovet. Är så pepp! Men nu dags för veckoplanering.
Vitae.

  • 48 Readers

Likes

Comments

Postad i: Vardagsvänligt

Imorgon vankas tentamen och frihet! Åh, dagar av slit och plöj genom hundratals sidor tar slut här. Eller åtminstone blir det ett uppehåll i några veckor...
Helgen kantas av äventyr men mer om det då!

Likes

Comments

Postad i: Vardagsvänligt

Kan någon förklara för mig varför jag skapar en blogg mitt i tentapluggsstressen? Är detta toppen av mitt eskapistiska isberg månntro? Förmodligen, men låt oss göra ett försök. Jag ska göra mitt bästa för att försöka försköna dagar av bladvändande till något fint. Det var trots allt någon typ av kreativitet som önskade komma ut, så jag bör rasta den.

Dagen startade på bästa sätt med att jag spillde kaffe över tangentbordet. Detta ledde till att datorn frös för att sedan inte starta igen. Det var såklart helt underbart då allt planerat arbete för dagen var datorbaserat. Men det var bara att planera om. Var börjar en ens efter en sådan incident? Med att stämma Nespresso för att de inte förtydligar att deras produkter är farlig för teknik eller med att stämma Apple för att deras teknik inte är kaffetät? Datorn lades i solen för torkning och jag ringde runt som en dåre för att se om det gick att lösa per försäkringen. Drulleförsäkringen täckte det men kvittot var som bortblåst. 6 timmar och en smått nedbruten Felicia senare prövade jag ändå att starta datorn igen. Som en skänk från ovan startade den som om ingenting hade hänt. Dramaqueen much?


Likes

Comments

Postad i: Vardagsvänligt

Det var många fundersamma blickar när jag snubblade in precis i tid till föreläsningen idag. Den mest färglösa outfiten ni någonsin kan tänka er och sedan en illgul påse med en stor rosa/grön planta i. Vadan detta?
Alexi, min vän, har varit på jakt efter en rosa livskamrat ett tag nu och när jag fann en var det bara så självklart att hon skulle få den. Efter föreläsningen begav jag mig till KTH för att lämna skönheten och fick en ack så sen men en ack så efterlängtad födelsedagspresent. Ikväll blir det en efterlängtad läsning av Rupi Kaur och förmodligen drömmar om den rosa.

Vitae.

Likes

Comments

Postad i: Växt

I varje växt gömmer det sig timmar, dagar och månader av kärlek. Vi har andats och vuxit starka i symbios. Varje nedlagd sekund har varit terapi. Min fina små.


Vitae

Likes

Comments

Postad i: Vardagsvänligt

Det pluggas för fullt i hushållet. Det förs en evig kamp om att peppa varandra att må bra och att göra något produktivt. För närvarandes pluggas det Svensk politik för fulla muggar. Hela 800 sidor ska nötas in inför tentamen nästa vecka, så så kul har jag för tillfället.
Under eftermiddagen hjälpte jag mamma att flytta ifrån mitt barndomshem. Det var känslomässigt omtumlande, tänk alla minnen som skapas mellan de vita väggarna. Jag har lärt mig att skriva, skratta och älska där. Vilken grej!
Nej nu må bladet vändas, både i livet och i boken.

Vitae.

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Nej men hej! Välkommen, I guess. Att börja blogga igen har varit on my mind allt för länge och nu har jag äntligen tagit tag i det. Så här kommer ett första inlägg från lilla mig. Tanken med bloggen är att få igång skrivandet och redigerandet igen. Skriftsjälvförtroendet har lämnat mig och jag saknar den som attans. Det är dock oklart hur det kommer sig att jag vill göra detta publikt och fint. Har väl tappat förståndet på äldre dar eller kanske bara gått in i regression och hamnat i hej-se-på-mig åldern igen. Vem vet. Jag kan iallafall försäkra er om att det finns tusentals bilder och mången text att dela med sig av.

Vitae

Likes

Comments