Header

Hur har ditt 2016 varit?
Jag tycker att mitt år har varit väldigt bra. Haft praktik, kommit långt i min utbildning och jag fått bra betyg. Träffat många vänner <3 Så 2016 har varit väldigt bra!

Tror du att år 2017 kommer blir bättre?
Absolut! Jag kommer vara klar med min utbildningen även ha en massa utmaningar!

Blev du kär i år?
Ja.

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma?
6 september och även 10 augusti.

Vad spenderade du mest pengar på?
Hm... Det var nog ändå allt möjligt haha..

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016?
Human - Rag'n'Bone Man, Jovial - Freddy Kalas och även Pong Dance - Vigiland

Vem har du umgåtts med mest?
Familj och vänner <3

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla dagar jag har spenderat med min familj och mina vänner, de får mig alltid att må så otroligt bra! Även att jag träffade S<3

Vad önskar du att du gjort?
Åkt utomlands!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat, var väldigt stressad under en lång period.

Favoritprogram på tv?
Kollar inte mycket på tv, utan kollar mest på Netflix, just nu följer jag Grey's Anatomy och spartacus.

Är det något du saknar år 2016 och vill ha 2017?
Ett heltidsjobb, kanske mycket begärt, men ett jobb iaf!

Vad vill du säga till dig själv inför 2017?
Kämpa på, håll huvudet högt och låt ingen någonsin trycka ner dig igen. Börja uppskatta allt fint man har och NEVER GIVE UP.

Likes

Comments

Hur fort går inte tiden egentligen? Kan inte förstå att det är julafton nu på lördag..

Likes

Comments

3 bilder från promenaden innan idag.

Vill bara ha helg nuu!

Likes

Comments

Detta är något jag har velat dela med mig om väldigt länge. Men jag vet inte om jag skulle våga eller hur jag skulle skriva.
Saken är den att det som jag mår mest dåligt över är min akne. Jag har sedan länge haft problem med akne, i vissa perioder har det varit katastrof och i vissa perioder har det varit väldigt lite. Nu är jag i en period som det är katastrof igen.. Jag skäms otroligt mycket för att jag ser ut som jag gör i ansiktet. Så fort jag känner att någon kollar på mig så tänker jag att de tycker jag ser äcklig ut.

När jag började få problem med akne var runt när jag var 13-14 år gammal. Jag kommer ihåg att jag kunde knappt lämna huset utan smink. För jag kände mig så otroligt ful och skämdes.. Men ju mer tiden gick desto mer började jag acceptera det. Nu för tiden så kan jag lämna huset utan smink, jag tycker fortfarande det är jobbigt, men jag kämpar och försöker skita i om jag får några blickar mot mig. För jag tycker det känns bättre att gå utan smink, för att huden ska kunna vara utan massa kladd. 
H​ar varit hos en hudläkare för 1 år sen och fick behandling. Men som jag slutade med under sommaren eftersom man får inte vara i solen annars. Nu i höstas igen så tog jag kontakt med dem om jag skulle få en behandling som var ännu starkare. Den läkaren jag pratade med sa istället att vi skulle testa p-piller som skulle vara bra för tjejer med akne och så fick jag även en salva som jag ska ta på kvällarna. Det har gått nästan en månad och jag ser tyvärr ingen skillnad alls.. Jag hoppas att det kommer ske en förändring snart eller vad som..

Detta är det som jag mår allra värst över, ibland när jag ser mig i spegeln på morgonen så blir jag ledsen.. För vissa dagar kan det se förjävligt ut och det tar på ens självförtroende. Men jag kämpar med att försöka att intala mig att jag är fin som jag är. Även om det är otroligt svårt.

Likes

Comments

Bild från igår när jag var hos Nadine!

Har haft en väldigt bra helg! I fredags var jag hemma hos Elvira med Johanna och Emelie. 😊 Var en riktigt mysig fredagskväll! Sen igår var jag hemma hos Nadine för en tjejkväll, vilket också var en mysig kväll! Så min helg har varit super bra, finns inget bättre än att umgås med fina vänner ❤❤

Likes

Comments

Imorse så lyckades jag med att vrida till min rygg. Skulle bara kliva ur bilen och helt plötsligt så kände jag en sån jäkla smärta.. Det var meningen att jag skulle ta mig till gymmet, men jag kunde knappt gå eller sitta. Så blev bara att åka hem, sån otuur, var taggad på att gymma. Fick bli att lägga sig i soffan med datorn och plugga istället!
Förhoppningsvis är ryggen bättre imorgon, för då blir det att åka hem till en tjejkompis med några och umgås. Kommer bli roligt! :) Sen på lördag ska jag hem till Nadine och ha en tjejkväll. <3


En suddig och gammal bild på mig och Nadine ;D

Likes

Comments

I fredags var jag bara hemma och umgicks med familjen och igår var jag hundvakt. 😊 Så det har varit en lugn och skön helg!

Likes

Comments

1 / 2 / 3

Tittade in på stronger och såg att de hade fått lite nyheter. Satan så snygga! 😍

Likes

Comments