Header

Finner inga ord över hur mycket jag älskar honom ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Började morgonen med att lyssna på en podd och tog en långpromenad! 😊

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskar snapchat 😝

Har haft en riktigt bra helg ❤

Likes

Comments

Idag så tittade mormor och morfar förbi med en present, en ljuslykta! Han som har gjort den heter Anders Lindblom och han har även gjort glas och lite annat med denna döskallen. Jag har en skål, vinglas, ölglas och whiskyglas i den serien. 😊 Älskar dessa motiv! Blev så glad och tacksam över denna presenten och de var verkligen en överraskning❤

Likes

Comments

Jag har länge haft dåligt självförtroende, har klankat ner hur mycket som helst på mig själv. De senaste veckorna så har jag tänkt efter, vad fan håller jag på med? Jag ska väl ändå vara glad över att jag kan gå, att jag har ett hem och underbar familj, pojkvän och vänner. Jag har ett bra liv, varför ska jag då trycka ner mig själv?

Förr när jag såg mig själv i spegeln då kunde jag klanka ner hur mycket som helst på mig själv och efteråt så mådde jag dåligt. Nu när jag ser mig själv i spegeln så känner jag mig nöjd över hur jag ser ut. Visst, jag har lite kärlekshandtag, jag har kanske inte en platt mage, men jag är ändå nöjd över min kropp. Jag är nöjd med mitt utseende! Vet inte hur det helt plötsligt blev så att jag började tycka om mig själv, men jag kände bara att nu får det fan vara nog. Sen är jag tacksam över att Sebbe säger till mig varje dag att jag är fin<3. För att få höra honom säga det varje dag, det har hjälpt mig ännu mer att börja tycka om mig själv. Det har tagit en väldigt lång tid, men jag är riktigt glad över att jag äntligen börjar säga till mig spegelbild att jag är fin istället för att säga att jag är tjock och ful.

När jag tänker tillbaka på alla gånger som jag har sagt till mig själv att jag är ful eller tjock, att jag inte borde ha en tight klänning för då kan folk se mina kurvor. Asså, jag vill bara slå till mig själv! Jag ska fan inte bry mig om vad alla andra tycker och tänker, om de börjar viska bakom min rygg så ska jag bara tänka att de själva har dåligt självförtroende eftersom de börjar klanka ner på någon annan.
Äntligen kan jag ta bort de negativa tankarna om mitt utseende och istället ha på mig exakt vad jag vill.

För några år sen när allt detta började, då trodde jag verkligen inte att jag en dag skulle kunna bli nöjd med mig själv. Det känns så otroligt jävla skönt att jag äntligen är nöjd med mig själv. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!

Likes

Comments