Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inga bilder att lägga upp just nu, så bjuder på en bild från förra Halloween!

Var väldigt trött på hur min förra design såg ut, så tog en liten paus från pluggandet och satt å fixade ny. Lär nog bli lite små förändringar till innan jag är helt nöjd. Men tycker ändå det känns gött med lite nytt!

Vill bara ha helg nuuuu. På fredag blir det att dra hem till Millan för lite party och sen på lördag blir det utgång! Ser framemot helgen som fasen.
Imorgon ska jag till skolan med, 08.30-12, skoj..

Likes

Comments

Idag har jag inte alls gjort mycket, har gått en sväng och bara spenderat dagen med en kompis! Behövde bara en dag att inte ha några måsten, har varit lite nere de senste dagarna.. Nu känns allt bättre iaf 😊

Likes

Comments

​Imorgon börjar en ny kurs och denna gången är det socialpedagogik. Även denna kursen verkar vara intressant så förhoppningsvis kommer det gå bra! Den enda nackdelen är att jag fått en helt ny lärare, men jag hoppas att det inte märks av allt för mycket. 

Helgen har varit väldigt bra, igår blev det vinkväll med Nadine och vi drog även en sväng till O'learys. :) Nu i veckan så ska jag komma igång igen med träningen och plugga.

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp Nadine för att käka lunch och sen gick vi runt lite i affärer. Så glad över att vi tagit upp kontakten igen❤
Sen igår så kollade jag på Jäkelskap i kikarn med hela familjen! En bra helg har det varit. :)

Likes

Comments

​De senaste veckorna har jag varit stressad. Jag har både vaknat och somnat stressad. Har verkligen försökt att ta det lugnt, att prata med folk och sånt. Men jag har inte haft någon annan fokus än på plugget eller praktiken. Jag vill bli klar med mina uppgifter och samtidigt ska jag verkligen visa framfötterna på praktiken. 
Har suttit varje dag med uppgifterna, antingen före eller efter praktiken. Bara för att jag ska kunna vara klar med det och att jag sen bara kan fokusera på praktiken och att efter praktiken på dagarna kunna träffa mina vänner. Men, jag har inte hunnit. Jag har sagt till vissa att jag har väldigt fullt upp, antar att till vissa var det sämre än till andra. ​Jag är bara människa. ​Jag gjorde fel, jag kunde sagt på ett bättre sätt att jag har fullt upp och att jag verkligen försöker. Jag mår dåligt över det, men vad ska jag göra? Jag är ingen robot.

Jag är trött på att försvara mig, jag är trött på att be om ursäkt. Jaa, jag vet att jag gjorde fel, jag vet att jag borde göra andra saker bättre. Men herregud, jag måste väl också få göra misstag? Alla gör vi fel, men jag tycker att vi ska kunna prata om det och lösa saker istället.
Jag gör ALLT för mina vänner, jag finns alltid där! Men nu det senaste så kände jag att jag själv skulle gå före allt, eftersom jag vill klara mina uppgifter och jag vill visa stora framfötter på praktiken. ​
Idag blev jag ÄNTLIGEN klar med min sista uppgift. Nu kan jag göra annat efter praktiken, nu kan jag äntligen träffa vännerna eftersom jag inte behöver åka hem för att plugga. Men ändå mår jag inte världs bäst. För jag har verkligen mått skit de senaste dagarna.. Jag har känt mig extremt jävla värdelös. Jag ber om ursäkt till alla mina vänner. Jag försöker verkligen, men just nu känns det som om att det kvittar.. Det känns som det inte spelar någon roll ifall jag verkligen skulle kämpa för att bevisa att jag finns där för er.

Jag ger snart upp, jag försöker verkligen det gör jag. Jag ber om ursäkt, jag känner mig så jävla liten och osäker. Jag blir osäker på minsta lilla sak som folk skriver, för jag får för mig helt fel saker. Men det är för att jag är osäker, jag vet inte allt de tänker..
Jag har gjort fel, jag erkänner det. Jag ber om ursäkt för allt fel jag skriver, för alla fel jag har gjort.

Förlåt.

Likes

Comments