Header

imorgon är det dax!!! Det första roliga denna sommaren. Tåget går imorgon 12 och jag är så galet taggad. Hoppas verkligen på fint väder!!


Likes

Comments

Tankar

brukar ni använda brun utan sol? (BUS) Det gör jag, ungefär en gång i veckan. Anledningen till det är att jag inte kan bli brun naturligt hehe eller jo men det tar för mycket tid och jag orkar inte sola varje dag.

Men eftersom att jag använder det såpass ofta så blir det näst intill aldrig dåligt längre, vissa gånger kan det bli lite fläckigt men jag har lärt mig att fixa till det.

För att få till en bra BUS så måste du ha en bra produkt och du måste förbereda dig. Jag har testar både St Tropez, Nivea, Apotekets, Lorals och ännu fler. Men jag gillar bäst den som heter Cocabrown. Den finns att köpa på Coop och kostar bara 99kr, riktigt bra pris för en såpass bra produkt.

Förberedelser: Innan du skall smörja in dig så är det viktigt att du skrubbar hela kroppen NOGA. Jag skrubbar alltid lite extra på knän, armbågar och händer. Jag brukar använda mig utav en vanlig skrubbhandske och sedan även en skurbbtvå l((Eller vad det heter)).

Ett dygn efter att du har skrubbat kroppen börjar det roliga, in smörjningen.

Återfukta: Du skall nu smörja in dom partier som du ofta blir torr på. Dessa ställen är oftast armbågar, knänn och händer. Efter att man har hållit på ett tag så inser man vart man är torr då din brun utan sol kommer att fastna bättre där. Låt din kräm sjuka in riktigt ordentligt.

Applicering: När du skall börja applicera din BUS börjar du på benen, och när du är klar med benen så tar du det som är kvar på handsken/handen och smörjer in fötterna. ((GLÖM INTE TÅRNA))

Efter benen och fötterna är det armarna, bröstet och sedan ryggen. Du smörjer bara in detta som en vanlig kräm. Ett tips är att inte använda för lite produkt. Detta gör att du lätt kan bli flammig, så ta hellre för mycket. Till sist är det dax för händerna. Då gör du som på fötterna och tar det som är kvar i handsken och smörjer överallt!! (glöm inte mellan fingrarna)

Låt det torka: Nu är det dax för din BUS att fastna ordentligt på huden. Det kan skillja på tiden som den skall vara på din kropp. Visa skall vara på över natten medans vissa, som Coca brown, bara har en timme. När den sedan är klar så tvättar du bort det överflödiga och kvar blir du med en perfekt BUS. När du har duschat kan det vara bra om du inte skrubbar dig torr utan att du baddar på kroppen. Avsluta detta med en bodylotion och din BUS kommer hålla mycket längre.

Före och efter. Tycker verkligen denna BUSEN ger en så fin färg!!

Lycka till!!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag är så trött just nu, känns verkligen inte som att jag kommer orka ända fram till sommarlovet. Vill verkligen bara sluta skolan nu!! Dock känns det skönt för de är mycket roligt som händer just nu och jag har många saker att långt efter!

Det är 3 dagar till Summerburst, 17 dagar till sommarlov, 18 dagar till Cypern och sedan efter de jobbar jag heltid hela sommaren för att sedan avsluta lovet i Bulgarien! När man läser det så känns de ju en aning bättre men ändå, har då mycket kvar och så lite ork.

Men denna vecka hoppas jag går kanske fort, idag ska jag fika med summerburstgänget och imorgon ska jag tatuera mig!!! Spännande värre!!

Likes

Comments

Här kommer en bild bomb från balen. Toppen kväll som slutade på Trädgårn.

((Esther har tagit dom flesta bilderna. Sedan har Kimberly tagit några också. visst är dom fina?!?)))

Likes

Comments

Tankar

Hej!
Fick lite tid över efterskolan och åkte till Esther så hon fick färgat mitt hår! Det blev superfint!

((Det är mer lila i verkligheten))

Likes

Comments

View tracker

​Hur fin är inte min syster?? värdensfinaste tycker jag. Både på insidan och utsidan.

Likes

Comments

Tankar

Jag har verkligen fastnat för en hårfärg som heter Live, tycker verkligen den har så mycket fina färger och tycker dom ger riktigt bra resultat. Jag brukar använda en färg som är snäppet mörkare än den nedanför. Men förra gången hade jag hittat den ljusa billigt på Ullared så fick passa på att testa den och det blev verklien så fint och så synlig lila.

Tänkte att jag kanske kommer hinna färga mitt hår imorgon så då ska ni få förre och efter bilder. Så behövligt med en färgning nu, känns som att mitt hår är rött/orange och de passar mig inte så bra heheh.

Likes

Comments

Tankar

hej!

En lika tråkig dag som igår att skriva om, förutom att jag har fått mina naglar fixade hemma hos @fannykroon . Efter skolan så åkte vi till henne och fixade naglarna och snackade skit. Jag är supernöjd och dom kommer bli super fina till balen på lördag

​vist är dom fina! älskar färgen så mycket. 

Likes

Comments

Jag bara måste tipsa er om en produkt som jag nyss har börjat använda och älskar så mycket. Det är en leave-in produkt som luktar så extremt gott. UNIQ ONE hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och härligt doftande, skriver Eleven.se om produkten och det är verkligen sant. Har aldrig haft såhär friskt och återfuktat hår. Hur prisvärt är det inte att ha en produkt som är allt ifrån ett värme skydd till att den ger håret fukt och volym. Jag rekommenderar den och ger den helt klart 10/10.

På eleven.se så skriver dom att de är alla nedanstående denna produkt hjälper till med.

- Återuppbygger torrt och skadat hår.

-Tillför glans och eliminerar frissighet

-Skyddar vid värmestyling Gör håret silkeslent och ger jämnhet.

-Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.

-Lättare att styla och slätar ut.

-Gör håret medgörligt.

-Ger en hållbar frisyr.

-Förebygger kluvna toppar.

-Ger mer volym.

Du hittar denHÄR för endast 118kr.

Likes

Comments