När det blir bråk så är det tjejen som har sista ordet, vad än killen säger efter detta innebär att han startar ett nytt bråk.

En tjej gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten. En kille gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

Män vaknar lika snygga som när de lade sig. Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

Kvinnor vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål. Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

• flickor som röker är fult - killar som röker är coolt
När en tjej kommer hem till sina föräldrar och säger att hon röker så är de en stor sak. Tjejer har en större press på sig att inte få göra vissa saker.
Kommer en kille hem till sina föräldrar och berättar att dom röker eller framför allt snusar så är de vardag. Dom tar de enklare med killar för de är en kille.

• flickor som ligger är slampa - killar som ligger är kungar.
Tjejer som har legat med fler än 5 killar är så kallade slampor, äckel eller horor. Men är de en kille som har legat med flera stycken än 5 så är dom kungar och äger världen.
• pojkar får mer betalt än tjejer
Om ni kollar inlägget under så ser nu en väldigt bra jämförelse på killar och tjejer inom arbetslivet 👇🏽 ta en titt!

Likes

Comments