SPOILER FÖR ER SOM INTE FÅTT!

Denna månads innehåll i glossyboxen, hur mycket fint är det inte? Ska inviga facemasken redan om en timme eller två, Zebbe och jag ska bada och ta hand om oss riktigt ordentligt ikväll så vi är rena och fina igen.

I morgon så ska Zebbe åka och busa med Amanda, fredagsmys! Och Micke och jag ska fara iväg på bio, föräldramys. Väääääldigt behövligt. Vi ska se Fifty shades darker, tycker ettan är jättebra och har hööööga förväntningar på den här med.

Likes

Comments

Godkväll.
Jag har funderat till och från på mamma-barn träning. Det känns som en spännande sak att testa på, och taggande att träna med flera människor. Och människor i samma läge som jag själv.

Det finns ETT problem bara, vet att det finns på träningslagret här i stan. Men jag har väldigt dålig erfarenhet av det gymmet här, några av de anställda framför allt.

Men värt och testa ändå... Någon som har testat och kan berätta om det är tummen upp eller tummen ner?

Likes

Comments

... Plånböcker?
Jag har två, som alltid hängt med. Den lilla på bilderna nedan är den äldsta, den är säkert... Runt... Kanske... Sju-åtta år? Så den börjar ju vara lite för sliten nu på utsidan, men insidan är fortfarande i riktigt bra skick. Många fack och allt man kan tänkas vilja ha! Liten och smidig, gillar den och hur den är ''uppbyggd.''

För runt fyra år sedan köpte jag min svarta stora här på bilderna. Älskar den, den är klockren. Många fack, rymmer mycket och har ett axelband man kan sätta på. Vad mer begär man? Jo, att den vore lite mindre. Nu när vi har barn och allt så är den på tok för stor. Den går inte ner i jackfickan och det går inte bära den i handen längre för där är antigen en skötväska eller en bebis i bilstolen. Så fick ta tillbaka min lilla gamla igen, för den får (oftast) plats i jackfickan.

Men nu tänker ni säkert - Lägg den i skötväskan då? Och ja, det kan jag göra. Men den är till och med för stor för att vara där i. Alla med barn kommer förstå att de där väskorna är överfulla varenda gång och man gör allt i värden för att ha så små grejer som möjligt till en själv. Därav plånboks bekymret.

Så till frågan, Vart köper ni era plånböcker? För min lilla är lite för sliten på utsidan för att jag ska vilja använda den. Eller kanske finns det någon med tips på hur man lätt pimpar upp den?

Och för att förtydliga lite, det gråa på plånboken, texten alltså var glitter, silvrigt glitter när den var ny...

Vad ljuset hann ändra sig på bilderna haha... Men där är en bild.

Likes

Comments

Och så var det jul igen höll jag på att säga men riktigt så är det ju inte tack och lov. Men ja, vi har fortfarande julstjärnorna hängande uppe, lamporna som brukar vara där har hamnat i andra fönster och jag är på jakt efter nya lite större som går att ha i vardagsrummet istället.


Men, dålig uppdatering under helgen och starten på veckan men det har varit fullt upp, bättrar mig till veckan. det lovar jag! Ha en fortsatt trevlig tisdag, kram.

Likes

Comments

Vi har börjat få en oinbjuden gäst... En främmande katt som bara klamsar in... Vi har inte en chippstyrd kattlucka för vi har inte chippat våra små tjejer ännu.

Så det har kommit en katt som bara går in hos oss. Och våra katter tycker inte om den här katten så mycket så väntar på att någon av dom kommer skada sig för att de ryker ihop.

Tycker det är lite obehagligt. Men det är. tydligen fler i området där vi bor som har haft besök av den katten...

Någon som har tips på hur man blir av med sådana händelser?

Likes

Comments

Godkväll mina underbara läsare. Klockan närmar sig elva och Zebbe och jag har precis klivit ur duschen.

Dagen för min del började på Manpower, och det var början på slutet så det var sista dagen. Himla skönt faktiskt då jag kände att det inte gav så mycket.
Väl hemma igen möttes jag av ett gäng "z:an" från sovrummet. Mina älsklingskillar sussade fortfarande.

Passade på med lite egentid då, lite mammatid med ansiktsmask och en ordentlig rengöring av ansiktet samt en liten handkur. Är så sjukt torr om händerna, minsta lilla rörelse svider som sjutton. (Tips på hur jag blir av med det asap!?)
I varje fall så får man passa på att ta vara på dessa stunder då man är ensam, de är ju inte så ofta längre!

Vädret förresten, hur underbart är inte det?! Vi hade elva grader i solen och näst intill vindstilla. Underbart, snälla fortsätt vara så!

Tog en fika med mor och syster på stan förut, självklart var Zebbe också med. Var riktigt mysigt!

Likes

Comments

Vi alla, killar som tjejer känner igen oss i de stunder då sjävkänslan är på botten. Och det kan ofta vara om utseendet.

Och så kände jag för ett tag sen, hittade bara fel med mig själv i allt jag gjorde, hur jag såg ut och hur jag betedde mig. Med andra ord lite små tufft när man är ett enda stort fel.
Och för min del så sätter det sig väldigt lätt på utseendet. Så då kan det hjälpa för mig att klä upp mig lite (alltså lämna tjocktröjan och mjukisarna i garderoben) fixa håret och dra på lite smink. Det kan göra otroligt mycket!

I förra veckan när jag tog en fika med min syster så pratade vi lite halvt runt det här.
Hon berättade att några bekanta till henne tycker om mitt utseende, och mitt i all den där missären om att ogilla allt med mig själv så höjde det min vecka. Det gjorde att hela min vecka gick uppåt och uppåt och uppåt. Den slutade på bästa möjliga sätt, den lilla boosten lyfte allt och motivationen med mig själv.

Så tack till min syster och hennes bekanta. Det var riktigt kul. Jag hoppas att ni har någon i er närhet som berättar detta för er.

För hur klyshigt det än är att säga - men ni alla är vackra.

Och för att snatta ett citat från KICKS silverschampoo och conditioner "Life is to short not to have gorgous hair every day." Och med det sagt, varför inte vara gorgous varje dag? Fixad som ofixad.

Likes

Comments