Återigen måndag, kvällspass idag 14-20, gick riktigt bra! Inte vidare händelserikt men vad gör det en måndag. Perfekt start på veckan. Även om jag funderade till 100% varför jag ens gick upp i morse.


Men här sitter jag nu med en halvt nystädad undervåning och ren övervåning med en välförtjänt kopp te i handen. (Tredje koppen idag.) Jag tänkte alldeles strax gå och lägga mig så jag får sova lite tills i morgon då jag jobbar dagpass då.


Men ska ta en snabb vända genom duschen först bara och sköja av mig. Och få upp värme i kroppen. Körde nyss in bilen i garaget så batteriet får ladda och upptäckte att det snöade. TJOHO hoppas det blir så pass att Mini får testa sin nya pulka i helgen.


I helgen förresten kommer stora tjejen (minis storasyster) det blev inte av nu i helgen som var då hon dragit på sig någon sjukdom. Krya krya!


Men ja, mot duschen, hoppas på minusgrader, och slänga in ved i kaminen en sista gång!


Godnatt och sov gott kära ni. Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så skönt på kvällen att släcka ner överallt, ha någon liten lampa här och var eller ett litet ljus brinnande. För att sedan bara slappna av, det ihop med en kopp te och lite musik är nog bland det bästa som finns.

Lilleman somnade tidigt idag då han varit en riktig vilde hela dagen, så pass att han knappt hade tid att vila på eftermiddagen. Annars så har det varit en ganska lugn dag. Vilket har varit behövligt och avslappnande. I morgon bär det av till örebro för att hämta storasyster. (Zebastians syster alltså)

Men nu är det helg igen, underbart. Lite jobbrelaterade grejer i morgon på morgonen bara men annars så, underbart!

Likes

Comments

nej usch. Orken och motivationen ligger pp minus. Har fåtr lite av det jag viljat gjort iallafall. Resten får vänta till morgondagen. Ska börja med att ringa karlskoga och örebro runt och boka massa möten om det ena och det andra. Ska bli spännande. Hoppas allt löser sig smidigt bara.

Men jag ska ta mig i kragen och göra någonting iallafall, sen får det bli natten. Lite oljebyte på stora bilen först bara, sen sova! 😍

Likes

Comments

Som sagt, tur snapchat finns så jag vet vilken glasögonform som passar och inte... Slipper jag stå hos optikern och vela haha
..

Men borde ta mig iväg till optikern för ett syntest så att jag vet om det behövs, börjar kännas annorlunda när jag tittar. Börjar uppleva en ansträngning av ögonen. Men vi får se, ska försöka ta mig iväg snart.

Likes

Comments

Ja nu är allvaret igång på riktigt igen. Första arbetsdagen 2018 avklarad. Sitter här med lilleman och äter en liten kvällsmacka och sen ska han få ta natten.

Första arbetsdagen var riktigt rolig faktiskt. Vilka goa arbetskamrater, eller kollegor. Ser fram emot att gå till jobbet i morgon!

Jag är trött som bara den också, blev inte mycket sova inatt. Sov oroligt och hade massor med underliga drömmar?
Men så är det, så hoppas att det blir bättre inatt. Men nu ska mini få äta upp. Jag ska ta mig en kopp te och sen städa lite nere när han somnat. Sov gott kära ni.

Likes

Comments

Hur sjukt fort går inte tiden? Första veckan i Januari 2018 (2018, hallå redan!?) är avklarad om ett par timmar. 

Här hemma lagas det mat för full rulle, ikväll blir det köttfärsgryta och sen bara massa mys. Lite storstädning behövs i hela huset. Så började lite smått men får ta resten i morgon.

Har även lyckats införskaffa oss lite nya möbler som så sakta flyttar in och tar plats. Hittills riktigt bra måste jag säga. Trivs riktigt bra med allt just nu med möbler och sånt.

Här till nyår så försökte jag mig på att göra kalkon och måste faktiskt skryta lite. Det blev riktigt gott.

Lite mitt i nattenbak och en blomma som jag trodde skulle leva max en vecka. Inne på sin tredje månad nu! (IIIIIIH)

Sen har jag fått dille på klockor, har köpt (jag vet inte hur många senaste tiden) men det kommer nya klockor mest hela tiden. Hittills har alla fungerat och jag är super nöjd!

Likes

Comments

varför och åter varför är motivationen som starkast mitt i natten? Nästan 04 på morgonen? Då ska man minsann vara den bästa fästmön som gör allt och lite till, städa hela huset, renovera ALLT, betala alla räkningar, se ut som en gudinna för att sedan gå ner och snuttigulla med sambon.

Varför äe inte det klockan 08 på morgonen? Jag förstår verkligen inte varför... Haha... önskar verkligen jag hade ett sånt driv på dagarna också bara. Satsa på det i morgon? Oh yes, men nu sova, ha det!

Likes

Comments

"Hur han kysser mig ner från munnen ner på halsen, sakta och sensuellt samtidigt som hans hand går från min rumpa, upp över bröstet för att smeka hela min arm fram tills han greppar min hand. Och tar ett ordentligt tag för att visa, det här är äkta kärlek."

Idag är en sån där dag där jag ens funderar på varför jag gick upp.

"When it was good,
It was to good to be true,
What can I say,
Sometimes life gets in the way,
Sometimes life gets in the way.

All of these tears fill up a river around me,
I'm pushing harder when the water gets heavy,
Cause I ain't letting go,
Fighting to stay afloat,
All of these tears fill up a river,
But no more treading water,
No more trading water"

Likes

Comments