En bild tagen för evigheter sen, han somnade och kramade om min arm. Mammas lilla hjärta❤

Men iallafall, Onsdag nyss va? Är helt dagvilsen... Veckan rullar på, köksrenoveringen har stannat upp då vi njuter lite av att ha stora tjejen här. Men golv, del av väggarna och stänkskydd. Milt sagt, lite skönhetsfix och övrigt dravel men sen är det bannemig klart!

Har lyckas få tapeten godkänd av ett gäng människor nu och det känns kanon. Nu är det bara sambon min kvar som tvekar lite fortfarande.

Valde ju en blommig tapet. En liten Sneak peak bild hihi. Men kommer bli så bra sen tror jag.

Men nu ska vi se nascar från Eldora (mitt i natten, hemskt) och se hur länge vi orkar vara vakna. Sov så gott ni och ladda upp för en super duper torsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh, alla ni som renoverat ett kök vet vad jag pratar om. När man plockat ut allt och ska mublera om så allt passar den nya köket. Och jag vet inte hur många gånger jag letat i fel lådor hittils för att rutinen sitter även i sömnen. Och det lär jag göra några veckor till!

Men nu börjar vi närma oss mål vid köksbänken iallafall, lite stänkskydd och hyllor så är det perfekt sen. Sen är det bara det förbannade golvet kvar. Men det löser sig, det är så kul att se det nya träda in och ta plats! Men det super att slita ut det gamla. Hopplöst... Speciellt när kyl o frys och allt som hör där till måste flyttas också men på resten av avställningsytan så ligger det nya golvet i förpackningar.

K-A-O-S men jag älskar hur köket börjar ta form, mitt nya favoritrum.

Vi var inne på Ikea också förut och kollade på lite inspiration för hyllor och öppen förvaring i köket.

Likes

Comments

Igår for vi till Nora en sväng, mest bara för att komma ifrån kaoset här hemma egentligen. Det har dragit ut på tiden ordentligt nu med köket och vi har nästan ingen tid kvar innan det MÅSTE vara klart... Haha åååh vad stressigt.

Men men, det får vi ta ikapp ikväll när vi kommer hem igen. Då ska vi bort en sväng, kommer nog vara totalt jävla tvärslut när vi kommer hem så det blir nog inget om jag känner oss rätt, men man kan ju alltid hoppas. För det behövs verkligen!

Likes

Comments

Alltså på riktigt. Vi köpte golv igår, för att kunna lägga det så tänkte vi ta bort det gamla taket först, då det också ska bytas snarast.

Varför tog vi bort taket för att kunna lägga golvet undrar ni då säkert, eller? Jo såhär är det, vi kom fram till att om takbräderna släpper med en snärt och ramlar ner är det bättre det blir skador i gamla golvet istället för nya golvet. Och en hel del brädor släppte med en snärt. Gud de får bra fart nedåt....

Men väl på sista plankan som då satt lite in bakom den övre raden köksskåp... Ja vi försökte benda loss den ganska lindrigt ändå, och inser att hela (ja, HELA) skåpraden rörde sig. Vi fick totalt panik o trodde att all porslin och glas och så skulle fara i backen när som helst. Så det skyndade vi att plocka ut (syns på köksön!) och började sen ta ner dom. (Never ever in life att jag ställer tillbaka grejer när jag sett vad löst de satt.) Och mycket riktigt, en tunn list under som stöttade dom och sen en tunn list uppe vid taket. Och sen kanske totalt 10 skruv som höll ihop dom med varandra... Och skruvarna som skulle ha suttit inne i skåpen och ut i väggen är spårlöst försvunna. Så två lister och någrq skruv höll dom.... Så nu ska vi göra om och göra rätt. NYTT KÖK TILL MIG❤❤

Faktiskt ganska glad för det ändå, kommer trivas 10000 gånger bättre sen! Vill ni se hur det blev sen!?

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder ville mini gå upp då. (!!!?????) Det har inte hänt sen j julas. Han vill aldrig upp innan 10annars. Vad är det som händer nu? Ska han ställa om allt bara för att man börjat få in några kvällsrutiner och någorlunda snurr på när han ska sova och när han vaknar.
Ja, vi får se, jag är verkligen tok trött idag på grund av detta. Så får se hur dagen blir. Vi har ju en del på schemat men är osäker på om jag kommer orka med allt då jag somnade strax efter 03 inatt.

Överväger att ta en promenad, trots att det spöregnar ute, men då kanske mini somnar om igen haha...

Likes

Comments

Idag är inte min dag, men tack gud att jag har min syster som bara pratade om sitt frisörproblem i morgon och det gjorde mig på bättre humör! Otroligt skönt, förlåt för detta negativa inlägg men hoppas verkligen ni har en bättre tisdag än mig.

och btw, har ni tips på hur man får bort lukten av instängd katt och kattbajs? damauga och skura hjälper inte :( 
(katterna bor i tvättstugan där är det svalast men luften rör sig dåligt där så därav lukten som blir...)

Likes

Comments

Igår var första gången på ganska precis fyra år som jag träffade Lollo och Yazzeh. Vi har inte setts sen jag bytte skola under gymnasiet.

Vi började med en kaffe på bara vara Lollo och jag. Sedan gick vi vidare till Satin och mötte Yazzeh. Där blev vi sittande ett bra tag innan mini och jag begav oss hemåt.
Men det var riktigt trevlig, som jag saknat dom två!

Likes

Comments

Nej men alltså på riktigt, gubben min är på bowlingkväll/utekväll med jobbet vilket jag totalt missat i min planering. Jag ska hämta han någon gång senare ikväll/inatt/imorgon. När de nu känner för att vara nöjda och glada.

Men här sitter jag, ensam hemma en fredagkväll med mini. Inga fel i det, ett av världens bästa sällskap men vi är inte sysselsatta nog att tiden går. Jag tänker bara på "undra när han hör av sig? Hinner jag göra ditt och datt?" Och det S-U-G-E-R. Men så är det när man planerar dåligt. Känner ingen direkt heller som är sådär spontan heller och vill göra något såhär på rak arm, den enda jag kan komma på har en myshelg med lugn och ro och det vill jag inte sabba bara sådär❤.

Var förbi mamma på en fika förut, det var hyfsat trevligt. Kände mig mest ivägen egentligen, men Zebastian hade kul och det var bra.

Men nu ska vi återgå till "The amazing spiderman" på trean. Trevlig kväll!

Likes

Comments