är så himla sugen på att göra något sånt här med mitt hår. Tänkte för en gångs skull gå till frisör direkt, är annars den som "jo men jag gör hemma, hur svårt kan det va?"

Men den här gången ska faktiskt en utbildad få göra det, vet inte hur långt fram i tiden det ligger då jag känner att jag varken har tid eller ekonomi att unna mig ett vackert hår. Hur mycket jag än vill och skulle nog få en boost att ta tag i allt igen.

Senaste dagarna så har all motivation och ork varit på botten. Har lämnat sängen av en enda anledning varje dag, att Zebastian vill upp och inte klarar sig själv än. Det är motivatorn till att lämna sängen och inte bara sova bort hela dagarna.

Tack och lov så har vi ingen tv i sovrummet, den hade ju gjort det så enkelt att stanna där och glo på tv hela dagen.
Någon mer som har så? alltså känner blöööö på allt just nu? vad brukar ni göra när ni får såhär? Har ni några superknep får ni gärna berätta!

Men men, sov så gott inatt och vakna upp och äg måndagen och ha en riktigt fin vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

.... Jobbet... Och jag börjar 06.00. Känns väldigt kämpigt om jag ska vara ärlig. Men jag ser fram emot det, ska bli kul och se vad det blir av dagen. Om jag lyckas komma till ro och sova. Har massor med saker att göra nu innan. Plus att jag är nervös som bara den... Är det bara jag som blir tok nervös när man ska göra nya saker?😅

bild från weheartit

Likes

Comments

Godkväll kära ni, idag har jag spenderat ett par timmar i husvagnen. Yes vi har en husvagn, men den står bara. Och när vi drog hem den från norge åkte en av luckorna upp så den är dränkt i mjöl invändigt haha... Mjöl sitter mer än vad man kan tro.

Men iallafall, den har bara stått på gården ända sen vi drog hem den. Så vi har beslutat oss för att sälja den. Någon som är intresserad av en lite större cabby? Tror den är tillverkad någonstans mellan 1995-2000. I orginalskick.

Men iallafall, fortsatte städa lite här inne i hallen. Måste se till att få upp hyllorna i hallen så att vi kan börja nyttja den som det är tänkt.
Ska fortsätta nu och sen se det okända och bara mysa med lillgrabben i väntan på pappa💜

Likes

Comments

Det fick jag höra för ett par veckor sen, att mitt hår är livlöst. Och tur var väl det! Hade gått ner mig ganska regält haha. Har haft håret i en boll eller svans ganska mycket vilket gjort att jag inte märkt hur mycket det har slitits under tiden.


Men så var jag på fika för ett tag sen och vi kom in på hår. Och det var en riktig ögonöppnare för mig. Måste ta tag i mitt hår haha. #vilkavärldsbekymmer


Så idag toppade jag håret lite snabbt oxh körde en ordentlig hårkur igår samt hade i silver schampoo för att ljusa upp lite.


Skulle så gärna gå till en frisör och låta dom göra iordning det. Men kruxet är att jag inte vet hur jag vill ha det. Och jag vet inte vilken frisör jag ska gå till, då jag tröttnat på min gamla. :(

Likes

Comments

Godkväll. Sitter och har en mini paus i soffan med en kopp te. Städade husvagnen lite lätt förut, ser inte ut som jag gjort ett skit haha.... Men det var otroligt mycket att plocka med och så vaknade lilleman. Så då hann jag inte mer. Får ta mer i morgon. Den ska ju fixas iordning och sen säljas iväg då den bara stått på uppfarten här hemma i ett och ett halvt år ungefär.

Lilleman är jätte jätte glad idag och det är verkligen jätte skönt. Så då kan vi leka och härja här hemma och varva lite med städning och plock inne i huset. Kanonbra!

Vi håller ju på och renoverar rum här hemma också, vardagsrummet blev "klart" och sen började vi tänka på annat och då ändrade vi om lite till. Och i helgen som var så byggde vi en liten lekhage till Zebastian. Han kryper runt så mycket att det inte finns lugn och ro någonstans när han kan ta sig överallt.

För ett tag sen fick vi ett infall att vi behövde fler fiskar. Så två nya sötnosar har flyttat hem till oss för en, en och en halv vecka sen ungefär.

Den ena var lätt att fota men inte den andra. Men de är röda och vita Guldfiskar med lite större stjärtfenor än normalt. Tycker de är så fina!

Likes

Comments

Sådana här mornar är ju hur underbara som helst. Varför är inte alla så?

Men detta inlägg är tidsinställt för till 99% chans ligger jag och sover nu, lite sovmorgon hihi. Men jag ville vara ute i god tid med att önska er en fantastisk tisdag!

Likes

Comments

... det var måndag idag. Tuff måndag dessutom så jag återkommer i morgon. Har varit otroligt mycket senaste veckan därav uteblivet bloggande. Men som sagt, tillbaka i morgon and fit for blogging!💪

Likes

Comments

Både vill och behöver inhandla dessa. Är så sugen på att skaffa en liknande sänghimmel och göra en koja i Zebastians rum när vi gör iordning det.

Sen ska vi någon dag fixa hans första par skor! Han är så intresserad av att stå på fötterna och åla runt. När man är ute då så är det ju inga problem att ta upp han och låta stå på marken om han har skor.

Men nu ska vi äta och se Nascar. Sen skruva sängar, sängbyte pågår här hemma så och lite renovering. Efter det får det bli natten, är toooook trött.

Likes

Comments