Ni spelade beerpong i hennes pappas garage och du lät honom ta på dig. Fastän du tyckte han var sliskig och allt annat än attraktiv. Din gamla klasskompis från högstadiet sa att han helst skulle ligga med dig av alla i rummet men du skulle hellre ligga med hans muskulösa, brunhåriga kompis. Du kysste han du kysst förut, utan att veta hur det hände. Du svor att aldrig mera dricka vodka, för se vad det gjorde mot dig. Du somnade medans din kompis och en blond kille hånglade brevid dig, utan att du visste om det. Och du vaknade med ångest. Grov jävla ångest. Och du lovade dig ännu en gång att aldrig mer dricka vodka. För se, bara se, vad det gjorde mot dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur ska du kunna se honom varje dag och veta att han har kysst dig i nacken? Det går tre veckor och du glömmer bort hur det kändes när han höll om dig och nynnade på en låt av Per Gessle i ditt öra. Det är som att du blundar, som att tiden får dig att blunda. Och om du tänker efter riktigt ordentligt är det som att ögonen öppnas samtidigt. Men bara för några korta sekunder, sedan fortsätter du att blunda. Och allt småstadsprat fortsätter att eka i ditt huvud.

Likes

Comments

Och leendet han ger dig skrämmer skiten ur dig, för nu vet du att just det där leendet måste bli ditt.

Likes

Comments

Det är söndag och du känner dig ensam.

Likes

Comments

Hur länge efter att du blivit dumpad är det lagligt att fortfarande vilja dö? Några månader kanske, du vet inte. Men då handlar det om ett förhållande. Inrotade vanor, lakan som luktar som honom, ditt netflix konto som han fortfarande använder. Men hur länge är det okej att må dåligt om det aldrig var ett förhållande? Om du aldrig ens kände personen? Två veckor, en dusch och ett avsnitt sex and the city? Nej, jag tror nog att några månader är mera rimligt.

Likes

Comments

Du hatar hans nervösa skratt. Du hatar att han är så lång att han alltid kollar över dig och aldrig in i dina ögon. Det får dig att känna dig liten, förminskad. Egentligen älskar du långa killar.

Likes

Comments

Ont, ont, ont. Det gjorde så jävla satans ont. Det är inte som att du inte har blivit avvisad förut, klart du har, men aldrig av honom. Vad var det för fel på dig? Sen när hade du börjat bry dig? Sen när började du gråta över att en pojke som inte förstår bättre inte vill ha dig? Kanske var det dom 8 ölen du fick i dig som grät. Kanske dom rann gråtandes genom hela din kropp, hela ditt nervsystem, genom blodet och ut ur dina ögon. Jamen varför blir du tårögd av att tänka på honom en vanlig söndag klockan 16:11 då? Fan alltså, ta dig samman!!

Likes

Comments

Han såg normal ut, söt. Antar att vissa saker inte syns på utsidan. Hon såg oss och kom glatt fram för att krama om oss. Hon ville presentera honom för oss, så gärna. Det gjorde hon också. Allt du kunde tänka var, fuck dom är båda olyckliga men lyckliga tillsammans. Sedan tänkte du på hur du hade strulat med den olyckliga kompisens ex och då mittiallt var det, fuck jag är ju olycklig.

Likes

Comments

Det var fel. Han var fel. Det visste du från förr, ingen tvekan om saken. Men det spelade ingen roll. För fel smakade så jävla gott på din tunga. Är det så med oss människor? Att fel alltid smakar bättre?

Likes

Comments