Hur länge efter att du blivit dumpad är det lagligt att fortfarande vilja dö? Några månader kanske, du vet inte. Men då handlar det om ett förhållande. Inrotade vanor, lakan som luktar som honom, ditt netflix konto som han fortfarande använder. Men hur länge är det okej att må dåligt om det aldrig var ett förhållande? Om du aldrig ens kände personen? Två veckor, en dusch och ett avsnitt sex and the city? Nej, jag tror nog att några månader är mera rimligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Du hatar hans nervösa skratt. Du hatar att han är så lång att han alltid kollar över dig och aldrig in i dina ögon. Det får dig att känna dig liten, förminskad. Egentligen älskar du långa killar.

Likes

Comments

Ont, ont, ont. Det gjorde så jävla satans ont. Det är inte som att du inte har blivit avvisad förut, klart du har, men aldrig av honom. Vad var det för fel på dig? Sen när hade du börjat bry dig? Sen när började du gråta över att en pojke som inte förstår bättre inte vill ha dig? Kanske var det dom 8 ölen du fick i dig som grät. Kanske dom rann gråtandes genom hela din kropp, hela ditt nervsystem, genom blodet och ut ur dina ögon. Jamen varför blir du tårögd av att tänka på honom en vanlig söndag klockan 16:11 då? Fan alltså, ta dig samman!!

Likes

Comments

Han såg normal ut, söt. Antar att vissa saker inte syns på utsidan. Hon såg oss och kom glatt fram för att krama om oss. Hon ville presentera honom för oss, så gärna. Det gjorde hon också. Allt du kunde tänka var, fuck dom är båda olyckliga men lyckliga tillsammans. Sedan tänkte du på hur du hade strulat med den olyckliga kompisens ex och då mittiallt var det, fuck jag är ju olycklig.

Likes

Comments

Det var fel. Han var fel. Det visste du från förr, ingen tvekan om saken. Men det spelade ingen roll. För fel smakade så jävla gott på din tunga. Är det så med oss människor? Att fel alltid smakar bättre?

Likes

Comments

Ibland vill du berätta allt för någon. Hur du vill bo i en liten lägenhet var som helst förutom här och skriva kolumner om sex, som Carrie Bradshaw. Du vill ha kaktusar i guldiga krukor, som du inte kommer döda. Du vill köpa nya gråa lakan. Sy dina egna kläder. Skriva en bok. Plocka blommor varje dag. Läsa ut tjocka böcker. En Jesaja vill du kanske ha, Samuel är också ganska fint. My. Då kunde du kalla henne för lilla My. Du vill samla stenar från stränder i hela världen. Krossa speglar. Gå på rockkonserter. Kunna fläta hår. Bli kär. Dricka bubbel och hamna i trubbel. Du vill så mycket och ibland vill du bara berätta för någon allt som du vill. Och du vill att den personen ska nicka, förstå och vara fascinerad. Du vill hitta en sån person. Du vill hitta din person.

Likes

Comments

Han var två år yngre än dig. Det kändes lite fel men när han kysste dig kändes det alldeles för rätt.

Likes

Comments

Och du önskar dig kunna säga att det var den sommaren. Just den sommaren som ni kom varandra nära. Jävlit nära. Långt innanför skinnet, djupt på själen, in bakom alla uppbyggda murar kring hjärtat. Att det var den sommaren som murar skulle rivas, staket skulle nermonteras och ni skulle klättra över barrikaderna. Släpp in dom då. Dom knackar ju. Vafan väntar du ens på?

Likes

Comments

Och du måste lova dig själv, lova. Att inte bli en sån som stannar kvar. Lova dig själv att inte bli en sån som köper audi för lärarlönen, eller läkarlönen. Och som i misstag får en liten Amanda, eller en liten Simon. Du måste lova dig själv att leva först. Dricka dyrt vin i Paris och ragga på skäggiga fransmän med ditt perfekta franska uttal. Surfa på korallvågor i Sydney. Blanda rosa och gröna drinkar med parasoll och limeskivor åt festande ungdomar i Phuket. Du måste lova dig själv, lova. Att du är så mycket mer än dom andra.

Likes

Comments