Ett par riktigt mysa dagar med mina älskade syskon som fick följa med mig till jobb sedan massa mys hemma på kvällarna!!

Likes

Comments

Med en fot.. Har på något vänster lyckat skada hälsenan. Jag stod på tå för att städa en hylla då det smällde till i foten, smärta och haltande fram. Men det stoppar mig icke! Jag må vara långsammare, men jag gör mitt jobb. Trivs så bra här! Arbetar på ett boende för äldremänniskor och jobbar bara nätter. 10 timmar varje pass. Lång tid men blir faktiskt aldrig så trött..

Tycker jag är lite duktig också, cyklar hit och hem varje dag. Inte sån lång runda kanske, men känner sig duktig. Speciellt när man är trött klockan 7 på morgonen och man bara vill hem :P

Aja, nu har jag bara en timme kvar och allt "måste" är färdigt.

Så jag säger godnatt / god morgon till er!


Sådan här rolig humor har jag klockan 5 på morgonen!! Hahaha :)

Likes

Comments

Grattis till mig! Idag fyller jag år!!
Min älskling vet hur mycket jag älskar ljus så denna fick jag av honom!! Plus ett presentkort på väla!!! Tusen tack baby!!

I morgon fyller han år och då ska vi ha lite gäster, så resten av dagen kommer bestå av att jag ska göra smörgåstårta och jordgubbstårta :)


Likes

Comments

Är att jag precis kommit hem efter en vecka nere i ett mycket varmt Egypten!! Vi var i Hurghada på ett All- inclusive hotell. Så himla fint. Långa dagar med 30-35 grader och sol varje dag. Nu är man ju pepparkaka när man kommit hem, men fjällar redan :( tur här är sol nu! ☀️

Vilken härlig vecka vi hade! Åkte med min sambo och svärföräldrarna! Har alltid lika roligt och mysigt med dem! 👍

Var även på en båtutflykt en dag där vi badade med vilda delfiner! Vi snorklade och fiskade också. Helt underbart. Låg även och solade ett tag med kokosoljan på uppe på däck.

Nej, nu ska jag sova. Skriver mer i morgon!

💋










Likes

Comments

Hej!

Och grattis till mig och alla andra som heter Rebecca idag (lördag)

Idag har varit en lugn dag. Min älskling har jobbat hela dagen, så jag har städat, tvättat 4 maskiner och en massa mer.

Gick sedan hem till svärföräldrarna för att hämta min cykel. Blev några glas vin och lite mat också. Alltid lika trevligt med dem. :)

Nu ligger jag i sängen och är dödstrött..

Sov gott mina vänner, för det ska jag!


Likes

Comments



Jo jag lever!
Livet leker vetni! Haha
Har börjat på LCHF och hållt på i drygt 1,5 månad nu. Resultat? Ja!!! Gått ner 8,4 cm runt midjan!! Jag skiter i vad vågen säger! Jag vill SE resultat! Har till och med fått med fått med mamma och pappa på tåget!!!

Sitter just nu på balkongen och avnjuter ett glas vitt vin efter gomat!! Har varit och kollat min systers dansuppvisning ikväll på Helsingborgs arena!! Sååå duktiga!! Allt från 1-12 år gamla!!


Ska snart, mycket snart göra något super roligt och skönt, men får berätta om det senare!! Men jag kommer verkligen gilla det!! :)

Igår var vi på busfabriken med killen jag brukar passa. Gud va roligt! Tror nästan jag hade roligare än han! Haha!! Klättra, bollhav och rutschkanor! Haha!! Hade en super mysig dag, verkligen. Det resulterade med en väldigt trött pojke!! :)


Skriver mer i morgon!

Puss och trevlig helg




Bliss + funkykids show


Dagens mat! Broccoli, fisk, spenat, tomat och dillsås


Busfabriken in action!!!

Likes

Comments

Jag gör nu en liten undersökning.. Jag har frågat familj och vänner vad vi människor i hela världen har gemensamt. Exempel kollar på topsen efter man haft den i örat, sköljer tandborsten innan man tar på tandkräm, trycker hårdare på fjärrkontrollen när batteriet börjar ta slut...

Snälla hjälp mig. Vad gör vi människor som ALLA i hela världen gör...

Likes

Comments