Jag har nu, för 6 timmar sedan exakt, kommit hem från sommarens resa. Första resan gjorde jag i Juni till Spanien, och nu andra gjordes den 16 Juli-23 Juli, liiiiivets rsa. Familjen fungerade så bra och maten var så god. Mitt psyke matas av de vindstilla klimatet och de regelbundna vågskvalpet, den strålande solen matar kropp och hy med både vitaminer och en dos av trötthet, vilket ibland kan vara just det jag behöver, en paus. En paus där det är okej att lägga sig ner och reflektera över saker, och ta en läsk och varva mellan den liggande solstols-positionen och bad-positionen.

Jag har också kommit till insikt med en sak, jag har en tendens att falla förälskat för människor jag inte känner. Detta hände denna resa, och har också förekommit i tidigare dagar, på mellanstadiet då min förälskelse bottnade i en sexuell dröm om hen. Sedan den drömmen var jag KÄR. samma händ denna resa, dock så utbyttes det några flörtiga blickar och leenden och en fråga hur en satte på joggingbandet på hotellgymmet. Jag hade tyvärr inte modet att gå fram, gå fram och fråga om instagram t.ex.

Varför var jag så rädd? Vi bor ju trots allt inte ens i samma land och kommer väl med största sannolikhet inte att träffas igen? Jag måste alltså börja CHANSA och VÅGA, har jag kommit fram till. våga satsa, för om en inte satsar, vad händer då? Jag kommer då att leva med en ovisshet "what if??????" Och den frågeställningen undviker jag MER än gärna i framtiden.

Mikaela

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Exempel på antiklimax:

Nymphomaniac 2

Orgasm

Tolv-slaget

Oss

Du och jag

Likes

Comments

På senaste tiden har jag ite riktigt varit mig själv. Min själ har liksom känts tom på något sätt och jag har inte kunnat vara där för mina vänner. Jag är så sjukt självupptagen och har ständigt fullt upp med mitt eget, Att också prata om mig själv har inte varit ett problem. Betygen är satta i skolan och nu är den stunde här då mitt nästa steg i livet är att börja gymnasiet. Fint på ett sätt då detta ögonblick har varit efterlängtat sen flera år tillbaka. Att jag ite riktigt nådde mitt slutgiltiga mål kännså andra sidan inte jättefränt, och är därefter inte säker på om jag kommer att komma i på mitt förstahandsval som jag vart inställd att gå på under nästa hela denna "hitta gymnasie-period" Har ärligt en så stor grov ångest över hela gymnaisegrejen, tror dock att allt löser sig, HOPPAS!

Vill i stort bara säga att jag just nu är rätt så instabil, är extremt osäker i mig själv och jämför mig med allt och alla, vet inte hur jag ska ta mig ur denna cirkel. Om någon eventuell läsare råkar läsa detta inlägg och vet vad jag går igenom och eventuellt gått igeom liknande, Skulle du isåfall kunna slänga iväg en kommentar hur du kom igenom det?

KRAM


Likes

Comments

Vill skicka tusen hjärtan

I sms

Till dig

Älskling

Likes

Comments

Har beställt en klänning

Allt jag kunde tänka på var

Dig


Hur fin jag skulle se ut framför dig ochHur du

häpnat och

gapande

skulle stirra efter mig


Herregud


Naiva jag

Skärp dig

han har gått vidare

Du borde också

Likes

Comments

Vi har blivit konstigt


När du går förbi kollar jag bara


Förbi


Samma sak gör

Du


Liksom varför?


Varför kan vi inte prata


När vi annars

Gjorde det


Hatar dina vänner som peppar dig till att


Glömma mig

Likes

Comments