Nu är det äntligen sommar. Idag har jag solat o blitt brun. Vart på bibblan o lämnat tillbaka en film som skulle vart inne igår. Och nu måste ja betala 30 kronor asså va fan. En jävla dag. vad gör de för skillnad. Imorgon är de midsommar o då blir det fest. Om ja inte blir sjuk känner mig helt mosig efter träningen igår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det verkar som att oavsett vad jag gör om ja ljuger då blir folk sura. men de e ju klart, det skulle jag också bli men när man talar sanning. Då blir dom oxå sura. Förstår ni hur jag menar nu. Igår förlorade jag en kompis på grund av att jag var ärlig till en annan människa.
Solen lyser idag iallafall ger lite tröst men annars vet inte vad jag ska göra. följ mig på instagram jossanmu

Likes

Comments

Morning fan fortfarande trött eft igårkväll. Som om inte det vore nog så kom min mormor o min farbror på besök så var tvungen att gå upp. xD

Likes

Comments

Nu blir det film mys med en lite gammalfilm från 2011 heter kronjuvelerna. Älskar den filmen. sen blir det sova :)

ps hatar att datan dampar som ni ser ngn datakunnig ?


Likes

Comments

Som jag lovade igår så har jag varit på min morfars grav igen mot alla odds. Så nu får ni se tuvär så har gravstenen inte kommit men han blev bara 80 år.
Annars vad jag gjort idag är mest tagit det lugnt spelat Project Blackout i ngr timmar. Vem säger att vi tjejer inte kan skjuta ;).
Men iallafall snart sommarlov fan vad jag längtat!
ha det sött och sup inte för mkt de e ju Söndag imorgon. :)

Likes

Comments

Idag var en tuff dag. De va morfars begravning. Jag grät det var så sorgligt. När ja kom in där i rummet stog det en kista med blommor alla satte sig. De va en massa folk. Några ja inte kände. Men det brast totalt för mig när vi i släkten gick upp o skulle lägga en blomma. Det var så fint men ändå så hemskt. Vila i frid morfar <>

sen kommer en bild på graven men tar en någon annan dag de va för jobbigt känslomässigt. Hoppas ni alla har en fin fredag. och följ mig gärna på instagram heter jossanmu


Likes

Comments

 

Min morfar dog tis den 22 maj 2013 gråter nästan hela tiden. Du är saknad på jorden. Glöm inte morsdag imorgon. Här kommer en youtube video från en gammal komis.Likes

Comments

 

Jag och min älskade hund har suttit ute i solen hela dagen. Känns verkligen som att våren äntligen är här. Hoppas bara att det fortsätter såhär. Imorgon är det praktik igen. Jag längtar redan. Det e verkligen roligt. Okej fine kanske inte Världens grymmaste jobb men de ger mig en bra grund. Som ni kanske inte vet så är jag ganska blyg i olika sociala sammanhang. 

Här kommer lite bilder på mig och min underbara hund Alfons. Och om ja inte sagt de till er så ska jag om några veckor åka till Cypern ska bli sjukt kul o mysigt att åka med familjen. 

 Likes

Comments

 

Först och främst vill jag bara säga förlåt att ja inte har skrivit på länge, min data har spelat ur sen har jag inte mått så bra. Ni tänker väl att du kan väl skriva ändå, visst de kanske ja hade kunnat. Men de e inte så enkelt. Haft problem med mig själv och jag har det fortfarande. Jag ber inte om din förlåtelse bara din förståelse.

Jag är ingen ängel och de ska gudarna veta men jag är ingen djävul. Idag e de skola igen och bara så ni vet fyllde ja 18 för en vecka sedan firade den med min underbara mamma <3.

Jag mår inte bra haft stunder som ni kanske inte visste att ja har. Finns saker som ingen annan kan förstå. Om ja skulle berätta de skulle ni tycka fan vad fan ni vill.

Men de e för er som följer och läser min blogg som jag kan skriva vill bara säga tack till er <3 


Likes

Comments

efter allt som vart fick jag pshykbrott. var tvungen att samla mig och försöka må bra. vart svåra perioder men vill kämpa för er som läser min blogg ni betyder verkligen allt <3>

Likes

Comments