Hallå hej. Är ju fruktansvärt dåligt på att blogga men har faktiskt en ursäkt. Jobbat hela tiden och sen blev det kaos på jobbet som slutade i massor av blod och jag fick sitta i polisförhör, men idag är jag äntligen ledig o tänkte träna idag<3 kul. I morgon är det tillbaka till jobbet med nya tag <3kul

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skulle äntligen vara ledig två dagar efter 15 dagars arbete men icke, var ledig igår så hörde dom av sig från jobbet o behövde någon som kunde stänga idag och jag är så pengarkåt så jag tog på mig det. Fick i alla fall vara ledig en dag <3 håller på o fixar mig o lyssnar på ljudbok o ska röra mig mot jobbet om nån timme

Likes

Comments

Är förmodligen värdens sämsta på att uppdatera er men har verkligen inte orkat, jag har bara jobbat sen jag skrev sist. Jobbat 11 dagar i rad nu & jobbar tills måndag dvs 4 pass kvar sen är jag ledig 3 dagar. Eller juste var ledig i lördags på Pride. Gick paraden o de va kul men jobbigt, va skit trött efter o ville dö.

Idag var jag hos tandläkaren o fick reda på att jag måste operera ut min visdomstand. Måste dock vänta tills början på oktober vilket känns segt då den gör hor ont men det fanns ingen tidigare tid ledig. aja har ingeting mer o berätta för er.

Likes

Comments

Igår kom jag sent till jobbet, satt fast i bilkö. Gud som straffa mig lite till. På jobbet gick de bra, tiden gick ganska fort och vad jag minns inga sura kunder.

Vaknade idag och insåg att Gud inte var färdig med min bestraffning så jag blöder ur bröstet, förmodligen förgiftning o dör innan slutet på den här dagen, skön T. Har nästan kissat på mig flera gånger idag för jag har börjat dricka vatten i hopp om att min hy ska bli glad igen, jag brukar aldrig dricka vatten för att de e äckligt, så min kropp är nog i chock o kissar ut allt. Aja har precis duschat o ska åka o jobba om typ 2 timmar. De blir säkert kul. Slutar 22 ikväll.
OCH JUSTE idag är sista dagen på våran kampanj så ange koden 30%juli och få 30% avdrag på månadskonstaden om du tecknar ett årskort, SKYNDA FINDA! :-)) ;-)

Likes

Comments

Igår var de dop för min systerdotter, det var väldigt trevligt & roligt. Idag däremot känns det som jag har sjukaste bakfyllan. Helt död och huvudvärk från helvetet och så jobbar jag till 22:15 ikväll, kul. Det är Jesus som straffar mig för jag skrattade åt texter ur Bibeln igår i kyrkan + svor. Aja hit me hard lucyyy. Ska åka o jobba nu, vi hörs väl kanske. Ha en trevlig söndag era råttor

Likes

Comments

hej kompiz, läget? Glömde igen att jag hade en blogg. Inte hänt så intressanta saker i mitt liv dom senaste dagarna så de gör inget i alla fall. Ska snart klä på mig o dra till jobbet :-))) OJ VAD KUL. Slutar 19:15 då ska jag fixa mig o ut på klubben o fuck bitches get herpes.
jk ska baka inför dop på lördag hela natten lång till adinatoor på högsta volym :) ses

Senaste dagarna <333

Likes

Comments

"Muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget"
"Araberna drivs av hat, en önskan om döden"
"När någon grips så anser jag att vi bör köpa fängelseplatser i det land dom kommer ifrån, vare sig det är föra, andra eller tredje genirations invandrare. Och sedan anhörigutvisning naturligtvis. Ut med hela släkten."
"Flyktingar kallas det, men sanningen är den att nittio procent av dem är snyltare och parasiter"
"Jag blir förbannad när man slår på tvn och det är en icke svensk som leder programmet."
"Gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen"
"Det här är inte ditt land, det är mitt land"
Detta är alltså olika citat ur uttalande från olika personer inom SD, inte suporters utan personer som jobbar inom SD.
Jag får ont i magen, ont av tanken att vi lever i ett samhälle där inte alla är lika vädra, ett samhälle där vi ser fördomsfullt på folk som kommer från andra länder, ett samhälle där det är normalt att säga N ordet TROTS att det är rasistiskt, ett samhälle där folk bränner ner asylboenden, ett samhälle där vårt största politiska parti har rasistiska åsikter, ett samhälle där media upppmärksammar varje brott som begås av en invandrare och förmindskar varje brott av en etnisk svensk. Detta är alltså människor, människor som alla andra, människor med känslor, rättigheter, skyldigheter precis som du och jag. Människor som kanske flytt från krig, människor som flytt med sin familj för att överleva, många förlorade nån på vägen till ett bättre liv men ändå har ni samvete att spotta på dom här människorna. avskyvärda blickar, kränkande ord och slag är vardag för många. Detta är vidrigt. Detta måste få ett stop.

ännu en sak där samhället har skev syn på, kärlek.
Kärleken som ska vara så fri och öppen i Sverige, skit snack. Bättre än många andra länder men samhällets syn på homosexuella, bisexuella, transsexuella osv är ändå helt fruktansvärt.
Förr kunde du straffas med döden om du var homosexuell. Att vara homosexuell klassades som en sjukdom under en tid förr. År 2003 fick samkönade par börja adoptera, år 2009 fick homosexuella börja gifta sig i svenska kyrkan, år 2009 fick homosexuella män börja ge blod. Och även om detta var förr så lever det kvar hos många. Vi tar föregivet att alla vi möter är straight, för det finns inget annat i våra tankar. Att en person ens ska behöva "komma ut ur garderoben" är ett slag i magen. När ska det vara lika okej att ett samkönat par myser på stan som ett straight par utan att dom ska höra kommentarer, folk som stirrar ögonen ur sig osv? " Jag har inget emot homosexuella men jag vill inte behöva se det" DÅ ÄR DU EMOT DET, DÅ ÄR DU HOMOFOB OCH DÅ ÄR DU ÄCKLIG. När ska vi acceptera att vi alla gillar olika? du gillar rosa och jag gilla blå, du gillar tjejer och jag gillar killar. eller gör jag det, jag kanske gillar tjejer eller både tjejer och killar. Eller vad gillar jag? måste jag veta det, är det viktigt för dig. Kan jag inte bara få gilla vad jag vill ifred utan att det har en betydelse för dig. Tack. Låt oss älska fritt och öppet.
Likes

Comments

Jag tänkte ge det här med att blogga ett sista försök, hoppas ni kommer gilla det ni kommer få se och att ni stannar. 


Likes

Comments