Idag har jag fyllt mycket tid på en av alla saker jag älskar att göra.

Först hjälpte jag mor att fixa bilder.

Sen skrev jag ut redan färdiga alster men jag satte mig även för att skapa mera.

Så underbart att vara igång igen. Och mer kommer det bli under helgen. 💕

Här ska det spridas positiv energi. 💕

#myprints

Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll mumsade vi på detta goda. Kycklingsallad.

Sallad är såå gott och man kan göra så många olika varianter.


Puss & Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ingen har väl missat att det är black Friday nu? Man får erbjudanden både högt och lågt. På mail, i tv och som sms. Jag har iallafall inte undgått det. Men inte lagt så mycket vikt till det då min tanke inte var att handla idag.

Men så fick jag ett sms från Refunder att de hade höjt många återbäringar. Klart man blir nyfiken då. 😉

Hoppar in där och ser att Bamba har både höjd återbäring och kampanj. Det blir julklappsköp i helgen. Just nu har dom 30-80% rabatt på många av sina sortiment. Detta gäller tom söndag 26/11. Så varför inte passa på och köpa julklappar hemifrån. Bara det är guld värt att slippa trängas i affärer med andra julstinna människor. 😝


Och som sagt är jag otroligt tacksam att jag gick med i Refunder . Där man får återbäring från över 700 butiker på nätet. Många bäckar små heter det ju. Jag börjar få till den där ån tack vare refunder. Inte nog med att du får återbäring från butikerna så ger refunder dig 50kr i bonus när du handlar för dina första 100 kronor.

Inlägget innehåller ad-links.

Puss & Kram

Likes

Comments

Vaknar upp. Lika grått ute som igår. Drar en suck. Snart December. De senaste åren har inte varit mycket för världen trots medias varningar om vargavinter och Rysskyla. Likaså detta år. Ja jag vet att det bara är November men jag vill ha vinter nu. Riktig vinter med massa snö. Tyvärr följer ju kylan med på köpet men det är värt att frysa om det är vitt överallt. Nu är det mer råkallt än kallt. Det kryper in ända in i porerna i huden.

Snälla snö. Jag ber dig. Kom med besked nu. Jag dansar snödansen, bara du kommer. 😉

Detta lilla som kom är ju redan borta efter regnskurar. 😒

Som ni kanske förstår så är det mer höst än vinter ute fortfarande. Det var tom så att jag stoppade ner de sista tulpanlökarna i jorden igår. Likaså så krattade jag bort lite löv. Sånt man ska göra på hösten. Det är inget jag vill göra nu. Jag vill se maken skotta snö. (Ja det får bli hans jobb) Nog för han har problem med ryggen, men det har jag också. (Haft mer eller mindre hela livet.) Nu vaknar jag varje dag med trötthet och värk i ryggen så måste nog tänka på vad jag gör på dagarna om jag ska hålla. 😞 Annars får vi väl stampa ner snön om ingen av oss kan skotta. 😉 bara den kunde komma.

Nu får det vara färdig yrat för denna gång. 😭 Slutsatsen med detta inlägg då.

JAG VILL HA SNÖ.

Så snälla kom.

Hoppas ni får en härlig Fredag. Och mysig helg. ❤

Puss & Kram

Likes

Comments