Vardagarna, Familjen, Filmtips

Vi tar tillvara på mina lediga nätter och har lite Filmmys. 💕

Hoppas ni haft en mysig dag och kväll och att ni får sova gott inatt. 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Familjen, Jag, Tankar

Förstå känslan när man kommit till insikt att man inte behöver ha saker att göra klippt hela tiden.

När man inser hur skönt och underbart det är att faktiskt ha en kravlös dag och bara umgås med familjen.

När man höjer sin självkänsla och inser att maken inte lämnar mig, om jag inte sliter ut mig hemma för att få kliniskt rent innan han kommer hem.

Jag njuter av livet ❤

Likes

Comments

Familjen, Jag, Vardagarna

Det har varit väldigt mycket neutrala inlägg ett tag på bloggen och fruktansvärt mycket vardag. Det är också trevligt att skriva och dela med sig av men jag själv tycker inte det är så personligt ändå även om det handlar om våran familj så har det känts opersonligt också.

Ni som följt denna blogg från start, verkligen från start innan jag provade alla olika bloggnamn. Hade även en annan blogg då eftersom jag gjorde nystart och då startade en helt ny blogg. Men i den andra bloggen skrev jag om min otroligt låga självkänsla. Men det är ett annat inlägg.

Låg självkänsla är i alla fall i stort att man är orolig och rädd att inte bli omtyckt av alla och att man tyvärr jämför sig med andra. Det är så mycket mer men just dessa två tecken har fått mig att må otroligt dåligt inombords ett tag. Men sen har mitt självförtroende som är väldigt högt hjälpt mig att dölja det, dock märker jag att det har synts i bloggen. Förlåt.

Men jag har kommit till insikt. Jag bearbetar allt nu och jobbar på den låga självkänslan. För mitt mående, för min familjs skull så jobbar jag på den. Jag själv tycker jag kommit en bra bit på väg.


Likes

Comments