Header

Hej och godmorgon!
Det blev ingen mer uppdatering igår då jag kände att det blev väldigt sent och vi var ute i stället till nästan 10.
Jag red ut Rinaldo igår och det fick bli en liten längre tur där jag också försökte att jobba lite mer med honom så att han bara inte sprang. Jag bestämde mig för att rida på fullcheeket och det var kanske inte det smartaste valet men jag tycker ändå att det gick väldigt bra även om han stack några gånger. Han blev lite svettigt och mitt mål var väl att han skulle bli det så att det verkligen syns att han har fått jobba lite. Idag får han välförtjänt vila och jag har faktiskt ingen häst att rida idag. Lite skönt med tanke på att jag ändå bara kan rida ut vilket jag verkligen har tröttnat på vid det här laget.

Efter Rinaldo stod Cassie näst på tur och vi tog en lite kortare tur då mörkret hade börjat komma. Hon skötte sig exemplariskt och det är fortfarande ovant med hennes stora steg men allt gick bra. Även om det var lite mörkt och läskigt. Vi red i alla 3 gångarterna och jag tror hon kommer vara fin ikväll när pappa ska hoppa henne.
Så båda gårdagens pass gick väldigt bra och Rinaldo stannade inte en enda gång. Väldigt glad över det. Nu måste jag plugga lite inför ett prov vi har senare idag. Hoppas att ni får en bra torsdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, nu har det äntligen blivit dags för mig att berätta hemlisen som jag har hållit osagt för er i några dagar.

Det är nämligen så att jag ska börja hjälpa pappa med Cassie och om allt går som det ska så ska vi försöka att komma ut på någon tävling nästa år. Jag är såå taggad och självklart så ska ni få följa med på resan dit.

Rinaldo kommer vara mitt prio-1 och jag hoppas även på att hitta en lite yngre C eller D-ponny att utbilda så snart som möjligt.
Men jag är inte riktigt klar där.

Vi har även några hästar över och jag ska försöka utbilda några utav dem för försäljning. Då vi har lite för många storhästar så ska vi försöka sälja några utav dem och då ska jag försöka att utbilda dem lite så det är något mer än bara en outbildad häst som ska säljas.

Så jag ska försöka utbilda dem till en viss grad och så får vi se vad det blir utav dem. Jag kommer dock satsa mest på Rinaldo och våra mål. Så det var den lilla hemlisen som jag höll för er. Jag hoppas att ni vill hänga med på denna resa och förmodligen så blir det lite mer variation i bloggen och ni kommer att få läsa om lite andra hästar än bara Rinaldo och Surprise.

Likes

Comments

Godmorgon ! Hoppas att ni har haft en bra natt med mycket sömn. Detta inlägg kommer att handla om rädslan för att misslyckas. Har du inte problem med det tycker jag att du ska vara väldigt glad.

För själv kan jag inte göra någonting utan att jag måste tänka efter en gång extra och fråga mig själv " är du säker på att du inte kommer att gör bort dig?", "Kommer du vara bäst?", " Är du säker på att du inte förlorar?". Detta är tankar som jag får jobba med varje dag.

Det är nämligen mitt största problem. Jag hade verkligen skräck för att tävla Rinaldo då jag har sådan skräck för att bli utesluten eller ramla av. Båda sakerna hände och jag kan säga att det var bland det värst jag har varit med om. Enligt mig finns det knappt något pinsammare och jag hade hellre dött.

Allting som jag gör ska vara 110% och jag har funderat fler än 1 gång på att inte starta då jag vet vad som kommer att hända och det är ju det värsta som finns.

Även i skolan måste allt var bra och nästan allt hänger på betygen. Får jag inte betygen som jag jobbat för eller som jag planerade är det som att allt är gjort förgäves. Så därför jobbar jag extra hårt just för att jag ska få det betyget jag satsar mot.

Jag ställer oftast inte upp i saker som jag aldrig har testat förut just för att jag har skräck för att misslyckas, göra bort mig eller förlora. Det är inte heller värt att testa eftersom att det kan gå åt skogen och ingen får ju se mig misslyckas.

Likes

Comments

Ja, det har gått några timmar sedan sist jag uppdaterade och nu har vi vart ute och ridit och även nattat hästarna. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen men tänkte föst berätta för er om hur det gick.

Först hade vi tänkt att hoppa lite lätt men då det blev för mörkt valde vi istället att rida lite dressyr. Målet med Rinaldo idag var att få honom avslappnad och mjuk inför imorgon då jag ska hoppa honom lite.
Han jobbade faktiskt på väldigt bra och var ganska lugn under hela passet. Jobbade länge med att värma upp honom. Likaså efter att jag hade ridit igenom honom. Så att han blir lugn både från början till slut.

Jag red även Surprise igen efter ett ganska långt uppehåll och om jag har saknat att sitta på hennes rygg. Min älskade ponny. Jag red inte henne så mycket utan travade mest igenom henne för att känna på hur hon kände och för att få henne att jobba lite. Efter det så skrittade vi av ganska länge innan vi gick upp till stallet igen.

Medans jag red Surprise skrittade Jasmine Rinaldo och jobbade lite med honom på långa tyglar och hon fick honom väldigt avslappnad och dem gjorde även halt upprepande gånger vilket är något han behöver träna mer på.

Båda två var väldigt fina och även om jag inte har ridit Surprise på ett bra tag så är hon lika fantastisk som sist. Känns även bra inför tävlingen med Rinaldo och hoppas även på att våran faster kanske kommer och kollar då hon ska flytta upp hit igen efter att ha bott många år nere i Stockholm.

Både jag och Jasmine är mycket nöjda över Surprise och Rinaldo och hoppas att dem tycker det samma.
Ska ta lite nya bilder som kommer komma upp här någon dag. Men nu måste jag duscha så att jag har lite tid över tills jag måste försöka sova. Morgondagen kommer att bli både rolig och långtråkigt. Mer får ni reda på imorgon. Sov så gott<3

Likes

Comments

Halloj, klockan har hunnit bli en del. Skolan slutade halv 4 med en håltimme på 2 timmar och 35 min.

Men nu har jag vart hemma ett tag och jag har fixat stallet och ska alldeles strax rida Rinaldo. Hoppas på att han är taggad på att få hoppa lite idag.

Ser ni att jag har en ny header. Är väldigt nöjd med resultatet ochdet är bästa Nathalie som har gjort den. Hon gör en aldrig besviken.
Är verkligen supernöjd och det är inte första eller sista gången hon hjälper mig med bloggens design.

Dessutom så ska jag få rida Surprise lite idag så uppdatering kommer så fort allt är klart jag lovar er.

Likes

Comments

I detta inlägg tänkte jag dela med mig utav lite vill-ha grejer just nu till hösten. Dem flesta saker kommer att vara icke-hästiga då jag just nu inte har så mycket jag vill ha i hästväg. Men det kommer att komma ett inlägg med saker jag vill ha i hästväg.

Marmor är ju verkligen inne just nu och något som jag verkligen älskar är grön marmor. Denna lampa finns för lite olika priser och jag har hittat ett ställe här i närheten där jag bor som inte kostar så mycket så denna tänker jag kanske till och med önska mig i julklapp. Sjukt snygg iallafall. Lampan är ju också snygg och kommer definitivt skaffa en sådan lampa om jag skaffar mig en sådan här lampa.

Som sagt så är jag just nu inne i en period då jag älskar allt som ha med marmor att göra och speciellt grönt då. Detta bord blir nog bara en dröm då det kostade runt 11 000 om jag inte har helt fel. Men sjukt snyggt iallafall.

Hur snygg är inte denna tröja, tycker kanske dock inte att det är värt att lägga över 1000 på en tröja men man kan alltid drömma.

Det kan ju inte vara bara jag som älskar stickade tröjor på hösten och vintern. Så stickade tröjor överlag både ser och är så sjukt mysiga och enligt mig kan man aldrig få för många utav dem.

Har ni några wanties ?

Likes

Comments

Godmorgon, hur mår ni? Är ni taggade på en ny vecka? Själv är jag både taggad och samtidigt väldigt otaggad. Men jag har några mål med denna vecka som jag tänkte dela med mig utav. Under helgen har jag varit lite off men äe nu tillbaks med ny kraft och energi och hoppas att det håller i sig.

Lösa lite problem
Just nu har jag lite privata problem att lösa och hoppas på att det blir bättre under denna vecka. Tänkte inte gå in mer detaljerat på vad det är för problem då det är för personligt. Men målet är att lösa det iallafall.

Komma igång ordentligt med träningen igen
Under förra veckan så började jag lite smått på att träna igen, men under denna vecka ska jag komma igång ordentligt med träningen. Så målet är att springa 4 gånger denna vecka och göra lite workouts också. Detta mål tror jag ändå att jag kommer klara då jag tycker om att röra på mig och har inga problem med att springa heller. Så det är mål, nr 2.

Komma runt en LC bana
På söndag är det dags för tävling igen och målet är att komma runt LC:n, vi kan ha fel med oss men vi ska iallafall komma över alla hinder. Det blir ju bra rutin för honom om han kommer runt banan och inte stannar ut sig på första hindret. Så vi ska verkligen jobba för att han ska komma runt. LD:n har han ju kommit runt men där ska vi nu försöka komma runt felfritt. Det är nog det största målet jag har med denna vecka.

Få igång bloggandet
Varje gång jag sätter upp detta som mål går det i några dagar fram tills helgen och då står bloggen tom. Denna helg kommer den förmodligen inte att stå tom då det faktiskt är dags för tävling igen men måste verkligen komma igång och ta tag i det. Ställer dessutom höga krav på att allt ska vara välskrivet och att alla inlägg ska vara över 100%. Så denna vecka ska jag verkligen försöka och så får vi se hur det går.

Det är faktiskt dem målen jag har för denna vecka och jag tycker också det är bra att inte sätta upp alldeles för många mål då det kan vara svårt att hinna med dem. För mig är det väldigt viktigt att hinna med alla mål annars förstörs min vecka.
Har ni några mål för denna vecka?

Likes

Comments