Hej världen. 
Jag vet att det var år och dar sedan jag uppdaterade här, men jag har varit galet busy med annat!
Kan ju meddela att jag, i skrivandets stund, är rätt bakis och att gårdagen var kaos. Vaknade upp i ett dike.
Sant, men nåväl.

Var ju, som ni vet, i Barcelona och chillade.
Överlag var väl resan rätt skoj, i varje fall om man har mitt lilla krabbhysteri i baktanken.
Aldrig mer levande krabbor. Aldrig mer. 
Badade förövrigt i havet också. Jag var den enda, men jisses vad härligt det var. Tänk er hur gigantiska saltvattensvågor sveper över dig och nästintill får dig att drunkna. Ja, för så var det. (Var faktiskt mysigare än vad det låter, HE-HE).

Efter Spanienäventyren flög vi hem och landade i Sverige vid 01:00 på fredagsnatten. FIck därefter skjuts hem och hamnade således i mitt alldeles för fula radhus runt 02:30. Pigg, som den lärka jag var, satte jag mig genast vid datorn, tillsammans med allt vad kylskåpet hade att förtära och engagerade mig i såväl skype som bloggar och diverse hemsidor. Efter mycket ugglande och säreget många tuggor, beslutade jag mig för att bada lite badkar sådär på kvällskvisten. Skönt, indeed. 

Nu kommer jag till själva grejen. Jag skulle upp vid 04:45, för att sedan ta tåget till en mycket fin krabat uppe i Nordpolen* (Läs Sundsvall/Härnösand). Kruxet var bara att jag inte hade så värst många timmar att sova på, men det gjorde inte mig någonting.

Oh Snap.
Vaknade av att mamma stod i dörröppningen och konfronterade mig med att:
"Skulle inte du åka tåg? Skulle inte mormor skjutsa dig till tåget?" 
- VAD ÄR KLOCKAN MAMMA?!
"Halv sex."

Bajsianus. Tåget gick visserligen vid halv sju, men jag hade varken packat, tagit fram biljetterna eller gjort mig allmänt redo för avfärd. Mormor kom ju trots allt med bilen tio minuter senare. Nåväl. Jag fixade det. Hamnade på tåget i tid och for min kos, upp till Sveriges tjockaste och kallaste skogar, där älgar lägger ägg och gummor odlar skägg. Kanske inte, men visst lät det rätt fränt ändå?

Hade 4 väldigt fina dagar däruppe och förutom att det var otroligt kallt och vintrigt (fast i deras ögon tydligen senvår/försommar), så tror jag nog att jag ska dra upp dit snart igen. När jag nu får tid. Student och sommarjobb kommer ju i vägen, men snart är allt slut.
Åh. vore det inte galet underbart att göra en "Sverige-runt"? Tåga/bila/båta (you name it) runt i landet, träffa nya människor och bara låta ödet bestämma vad som kommer till att hända härnäst! Ja, men lite som Filip och Fredriks program: "Får vi följa med?"

Finally, I've become the hunter. 
OKEJ, DEN LÅTEN ÄR JU RÄTT.......TJILL. 

Avrundning.

Hur som kalven gnäggar, over and out.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments