Dom här bilderna beskriver min senaste vecka väldigt bra. Den bestod av hemskt mycket plugg och prov i princip varje dag. Har ringar under ögonen på varje bild nästan haha. Sen så bland plugget har jag försökt röra lite på mig, för mig är träning en stress reliefer och speciellt då det är mycket i skolan är det så skönt att dra ut och springa av sig samt rensa tankarna lite.
Sen har jag även jobbat lite och tagit före bilder på mina då snustorra läppar.

Sista bilden är tagen av Hillevi, ibland går det verkligen inte hålla ögonen öppna då man läser strunt. Då blir det sådär, hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Business, Products, Selfie

Vad föregår i mitt liv? Jo jag pluggar, tränar och socialiserar(jobbar) i vanlig ordning. Snart är skolan äntligen över för den här terminen. Är så otroligt less vissa klasser så ska bli skönt att få avsluta det och påbörja något som förhoppningsvis är mer intressant nästa semester.

Sen då? Jo om en(!!!) vecka åker jag till Sverige och påbörjar riktiga julfirandet. Känns helt sjukt för att vara ärlig. Ofta det ens är december? Jag och Ida gör allt i vår makt för att skapa julstämning i huset med jule ljus, julsånger, julfilmer, julkalendern(obviously) och lite glögg då det passar. På fredag är det dags för årliga julbaket som vi svenskar alltid brukar ha tillsammans och denna gång kanske någon annan etnicitet vill vara med också. Så får vi visa hur ett riktigt julbak går till. Är iallafall riktigt taggad på det! Sen får vi se om det blir santacon på lördag eller inte.

Lovelovelove till dom här färgerna och ännu mera kärlek till hur länge färgen sitter kvar och att den återfuktar läpparna samtidigt! Dessutom har dessa lip-fluids inte lanserats ännu. Men det går att för beställa till Sverige den 11 december!! Så taggad hihi.

Bär breadwinner på bilderna

Likes

Comments

Så, har just varit på mitt första business möte i city. Shit så intressant och nyttigt av att höra andras historier om deras framgångar. Alla borde åka på ett sådant möte och inse vilka otroliga möjligheter det finns här i världen!

Annars så fick vi testa på powerlips, det nyaste av nyaste. Ett matt lip fluid som sitter hela dagen, kladdar inte... ja dom är sjukt bra och har så fina färger! Taggad!!!

Likes

Comments

Mina Patricias. Vad jag älskar er alltså!

Likes

Comments

Fotboll

Flying blueberry också kallad smurfninja

Ja.. då var vi i regional final. Top 16 lag i USA div 2 skolor och jag är så jäkla glad att få spela en vecka till! Till veckan är det regional final och om det går som det ska spelar vi söndag också. Och om vi vinner den matchen är vi topp 4 i hela USA!!! Hur sjukt?!!
Men en sak i taget! På fredag möter vi Mercy igen och jag är redo att döda. Aldrig att vi förlorar en till final mot dom, finns inte på kartan. Håll tummar och tår där hemma om att vi vinner i helgen nu. Behöver all support vi kan få.

Likes

Comments

Spa day everyday? Nästan. Ända sen jag och Ida skaffat oss den här grymma mudmasken så har vi haft spa kvällar minst en gång i veckan. Hur mysigt?? Jag är helt besatt av den haha. Men jag älskar även tandkrämen, har aldrig haft så rena tänder tidigare. Och fotkrämen(!!!) den perfekta lösningen för mina fotbollsfötter. Men också grym mot torra fläckar eller excem utslag, även om den inte är framtagen för att hjälpa just mot det.

För er som inte läst tidigare inlägg så har jag startat min egna business där jag säljer världs ledande anti-age produkter och kosttillskott. Det är så otroligt kul att jobba med det här då jag alltid varit grymt intresserad av hud och kroppsvård. Dessutom får jag jobba hemifrån på mobilen, hur drömmigt??

Iallafall så jag blir bara mer och mer fast i alla dessa produkter och jag försöker förmedla vidare hur awesome allt detta är så ni också kan få testa på det!

Hör av er om ni vill få in denna vardagslyx i er vardag!

💌 naturalbeautybyalice@gmail.com
👇🏼kommentera

Likes

Comments

Fotboll

Nu undrar ni säkert vad fasen är detta.. men det ska jag allt berätta.

Mitt lag här i USA har i år införskaffat sig något som kallas PlayerTek. En gps man har på ryggen som trackar massor av olika saker som distans, speed, antal sprinter, var på planen man varit... ja den har så många funktioner och jag vet knappt hälften. Men det är sjukt intressant att se och jämföra med andra spelare i laget!

På bilderna ser ni senaste matchen jag spelat, och ja jag är sjukt långsam, men fick då in en helt okej distans hehe.

Likes

Comments

Om knappa två veckor kommer min mammi till New York för att hälsa på mig!! Längtar grymt mycket. Saknar alla i Sverige så mycket så ska bli skönt att få se ett välbekant ansikte igen.

Sen.. lite news till er alla:

Jag kommer nog hem till Jul. Tanken var att jag skulle stanna över jul lovet för min bror skulle hit och hälsa på. Men tack vare lite förhindringar kommer han sig inte iväg förns efter jul. Så... som det ser ut nu kommer jag hem i två veckor sedan tillbaka till NY för att fira nyårs!

Likes

Comments

Jag saknar verkligen mina och Julias ute kvällar förra året. Då vi siktade in oss mer på att ta coola bilder än att festa. Vi fick ju ändå några bra resultat.. eller? Jo jag tycker det!Klubbarna är Up&Down, 1oak, Beauty&Essex, goldbar

Likes

Comments

Natural Beauty

Hejhej allihopa! Som några av er kanske sett på min Facebook så har jag hoppat på en egen business där jag jobbar med att rekommendera världs ledande anti-aging produkter och näringstillskott.

När jag först fick reda på dom här produkterna tänkte jag, som säkert många andra, att resultat bilderna måste vara redigerade. Men efter att ha testat produkterna själv och fått veta att bilderna kommer från andra säljare som jag nu har kontakt med så tror jag på produkterna till 100%. Och dom är verkligen helt AMAZING!

Mitt första inlägg handlade om den helt otroliga mudmask-en som har visat helt sjuka resultat för så många olika människor. Kolla bara på bilderna här nedan!!

Detta är vad masken gör mot dig:

≫Removes dead skin cells
≫Reduces acne
≫Rejuvenates damaged skin
≫Absorbs excess oil
≫Can be used on face and body
≫Suitable for all skin types

.. och eftersom det inte är några utfyllningsämnen i den räcker den länge!

Är det här något DU eller någon i din närhet skulle vara intresserade av så hör av er!

Smsa: 5163439458
Eller
E-maila: naturalbeautybyalice@gmail.com

Likes

Comments