Citytrip

Snart bär det av tillbaka till denna mäktiga plats. Jag saknar dig New York.

Jag har nu varit hemma i Sverige ett tag och det har varit riktigt skönt att få komma hem till lugnet lite. Jag har fått träffat min familj, mina vänner osv. Dock är det inte så himla kul att komma till Norrland den här tiden på året för att det är så himla mörkt hela tiden. Känner mig trött konstant. Men alla högtidsfiranden och alla människorna i denna lilla by gör resan hem så otroligt värd. Ser redan fram emot sommarens återbesök.

Likes

Comments

Best friend? Nah.. she's my sister.

Tusen grattis kramar till dig, bästa du!

Likes

Comments

Sommarstugan

Vi fortsätter bygga på vår nya dan-före-dopparedan tradition. Jonnis och kusinerna samlade i Brännis för att spela spel, leka lekar, spela bingo, bada bastu, bada isvak och äta tills magarna spricker. Jag gillar verkligen denna tradition!

Likes

Comments

Citytrip, santaCon

Lite bilder från santaCon som var något helt nytt för mig. Tomtar verkligen ööööverallt i city. Riktigt coolt. Jag och Jullan passade även på att ta kort på 5th avenue då vi lix var i city. De har dekorerat så juligt och fint där.

Nu mina kära vänner kan jag också meddela att det återstår enbart 1 vecka innan jag sitter på flyget hem till Sverige. Innan dess ska jag hinna ha 4 prov och gå på en Jets american football match. Så.. vi ses snart!

Likes

Comments

  • 331 readers

Likes

Comments