Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 503 readers

Likes

Comments

I helgen såg jag för första gången en häst polo match. Jag har alltid trott att se på polo skulle vara jätte tråkigt. Men jag hade verkligen fel. Det var skit kul och såg skit kul ut att spela det. Dom knuffade varandra och var sjukt fysiska sen

  • 513 readers

Likes

Comments

Citytrip

I helgen var jag på konsert inne i Madison Square Garden. Jag, Julia, Andrea, Oliver och Harry for och såg the Lumineers spela och herregud vad bra det var! Sjukt bra stämning i hela lokalen och han som sjöng var briljant. Han berättade väldigt många personliga saker som inspirerat honom till hans låt texter, vilket gjorde att man verkligen kunde leva sig in i låtarna.

Nä riktigt bra torsdagskväll, om jag kunde så skulle jag fara på konserter varje dag!

  • Citytrip
  • 517 readers

Likes

Comments

Citytrip

Snart bär det av tillbaka till denna mäktiga plats. Jag saknar dig New York.

Jag har nu varit hemma i Sverige ett tag och det har varit riktigt skönt att få komma hem till lugnet lite. Jag har fått träffat min familj, mina vänner osv. Dock är det inte så himla kul att komma till Norrland den här tiden på året för att det är så himla mörkt hela tiden. Känner mig trött konstant. Men alla högtidsfiranden och alla människorna i denna lilla by gör resan hem så otroligt värd. Ser redan fram emot sommarens återbesök.

Likes

Comments

Best friend? Nah.. she's my sister.

Tusen grattis kramar till dig, bästa du!

Likes

Comments

Sommarstugan

Vi fortsätter bygga på vår nya dan-före-dopparedan tradition. Jonnis och kusinerna samlade i Brännis för att spela spel, leka lekar, spela bingo, bada bastu, bada isvak och äta tills magarna spricker. Jag gillar verkligen denna tradition!

Likes

Comments