Trips

Förra veckan reste både herr och dam soccer laget till Buffalo för att spela match. Match först fredag sedan söndag. Dagen där emellan åkte vi till Niagara fallen. Sjukt häftigt faktiskt! Det blåste storm för trycket från vattnet var så högt så att ta bild utan att ansiktet var täckt av hår var en ordentlig struggle. Men iallafall, nu kan man bocka av det från sin bucket-list.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Trips
  • 55 readers

Likes

Comments

Andrea härmar mig och använder sig av världens bäst ord: he.

  • 171 readers

Likes

Comments

Citytrip

Detta är några av väääldigt många bilder som blev tagna förra året då mamma och pappa var på besök i New York. I år kommer inte pappa över hit däremot kommer mamma och ska bo med mig några dagar. Längtar! Det sjuka är dock att min äldsta kusin tillsammans med min morbror har bokat en tripp hit för att se hockey och de fann av exakt det datumet mamma kommer vara här. Så nu är det bara för mig att försöka planera in någonting vi kan göra allihopa tillsammans. Tror Andrea kommer få agera reseledare inriktad på mat, med det med tanke på att hon vet typ allt om alla restauranger i City.

Likes

Comments

Beachen, LIU Post

Några bilder från då skolans fotbollslag var i South Hamton för att först coacha några småttingar sedan dra vidare till stranden för att bada och till sist hamna hos men's soccer coachen Andreas. Älskar Hamptons, sjukt fint fullt med helt brutalt stora och lyxiga hus! Andreas hus är inte det största men han har ändå pool på baksidan. Skulle inte tacka nej till att bo så alltså..

Likes

Comments

The night this picture was taken was absolutely perfect. A lot of cheese, crackers, salami, bread, strawberries, grapes... and of course a bottle of wine. Wish we had time for more nights like this. Maybe when soccer season is over.

  • 222 readers

Likes

Comments

Fotboll, LIU Post

I looove these pictures. Julia and I have said several times that there are no good pictures of us playing soccer. So we decided that we should take some ourselves. Now these aren't really action pictures from the field or anything but I think they are pretty cool and yes, I love them! Andrea got the honor to be in on them too. Worth mentioning: Julia got her IG-likes record on one of these photos;).

Likes

Comments

Festival, Citytrip

Några bilder från The Meadows Music & Arts Festival.

I söndags blev jag, Julia, Morten och Mike up- hookade med biljetter till the Meadows i Queens. Där spelade bland annat Chance the rapper, Kanye W, Kygo... ja massor med artister. Området var helt över packat då Kanye och Kygo spelade men det gjorde väl egentligen ingenting då stämningen bara blev bättre.
På området fanns massor med mat och annat man kunde köpa så jag och julia passade på att testa en corndog. Har sett folk äta sånna i väldigt många filmer, bland annat en prinsessans dagbok, så jag har längtat till att testa en. Och den var sviiiiin go!!

Nä alltså jag är sjukt nöjd med den kvällen, hade gärna sett Kygo och Kanye 10 gånger till.

Tack för en sjukt bra kväll mina svenska och norska vänner!!

Likes

Comments