Om knappa två veckor kommer min mammi till New York för att hälsa på mig!! Längtar grymt mycket. Saknar alla i Sverige så mycket så ska bli skönt att få se ett välbekant ansikte igen.

Sen.. lite news till er alla:

Jag kommer nog hem till Jul. Tanken var att jag skulle stanna över jul lovet för min bror skulle hit och hälsa på. Men tack vare lite förhindringar kommer han sig inte iväg förns efter jul. Så... som det ser ut nu kommer jag hem i två veckor sedan tillbaka till NY för att fira nyårs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag saknar verkligen mina och Julias ute kvällar förra året. Då vi siktade in oss mer på att ta coola bilder än att festa. Vi fick ju ändå några bra resultat.. eller? Jo jag tycker det!Klubbarna är Up&Down, 1oak, Beauty&Essex, goldbar

Likes

Comments

Natural Beauty

Hejhej allihopa! Som några av er kanske sett på min Facebook så har jag hoppat på en egen business där jag jobbar med att rekommendera världs ledande anti-aging produkter och näringstillskott.

När jag först fick reda på dom här produkterna tänkte jag, som säkert många andra, att resultat bilderna måste vara redigerade. Men efter att ha testat produkterna själv och fått veta att bilderna kommer från andra säljare som jag nu har kontakt med så tror jag på produkterna till 100%. Och dom är verkligen helt AMAZING!

Mitt första inlägg handlade om den helt otroliga mudmask-en som har visat helt sjuka resultat för så många olika människor. Kolla bara på bilderna här nedan!!

Detta är vad masken gör mot dig:

≫Removes dead skin cells
≫Reduces acne
≫Rejuvenates damaged skin
≫Absorbs excess oil
≫Can be used on face and body
≫Suitable for all skin types

.. och eftersom det inte är några utfyllningsämnen i den räcker den länge!

Är det här något DU eller någon i din närhet skulle vara intresserade av så hör av er!

Smsa: 5163439458
Eller
E-maila: naturalbeautybyalice@gmail.com

Likes

Comments

Citytrip, Fotboll

Varför kan inte alla dagar se ut som den här dagen gjorde? Mys i parken, mat med utsikt över Manhattan, galet bra sällskap.. ja det fanns absolut ingenting att klaga över. Eller jo, jag blev övermätt men det var en smäll jag fick ta. Nej men istället för att lalla på i city så är det skola som gäller och fy så tråkiga kurser jag tar. Eller ja några enstaka klasser kan väl vara intressanta men det mesta går rakt in och rakt ut ur skallen. Förhoppningsvis kommer det se bättre ut på proven än kaoset i skallen just nu.
Imorgon är det i varje fall match igen och beroende på hur den här matchen går kan vi lista ut vår "seating" i ncaa(tror jag). En annan fun fact är att vi är rankade 6a(!!!!!!!) i Unites Soccer Coaches Ranking. Alltså rankade 6 bästa av alla div 2 skolor i USA. Inte så pjåkigt vaaa.

Likes

Comments

Även om jag bor långt ifrån Skellefteå just nu så är det svårt att missa saker som händer där hemma. I helgen har min instagram strömmat av fotbolls bilder och min mobil har ringt från olika håll. William och FF har vunnit division 2 och är bästa herrlaget i stan. Mitt Skellefteå lag Morön kom tvåa i div 1 Norrland damer och är därmed bästa damlaget i stan. Grattis till er båda!! Grymt jobbat! Och Morön tjejer, vi ses i sommar för ännu en grym säsong.

Likes

Comments

Citytrip, Foton

Att man aldrig kan tröttna av den här bron. Bodde jag närmre hade jag nog traskat över den varje dag för den är så otroligt vacker. Dock är det sjukt irriterande när så mycke folk är på den, dom är bara i vägen när man ska ta kort hehe.

Vad är nytt i mitt liv då? Inte så mycket faktiskt. Skolan rullar på och vi fortsätter vinna i fotbollen. Har gjort 4 mål hittills, vilket inte är allt för dåligt med tanke på min position. Förhoppningsvis blir det ännu fler!

Det var allt jag hade att säga idag. Hejhopp.

Likes

Comments

Sam Heughan. James Fraser. Trodde bara det var i Outlander han var fräsch men herre jösses så snygg han var på plats!

Sam Heughan hade nämligen ett appearance på Madison Ave idag och jag var på plats för att få se honom utanför tv skärmen. För er som inte vet är han en av skådespelarna från tv serien Outlander. Den "kvinnliga" varianten av Game of Thrones enligt vissa. Jag är iallafall lite obsessed med honom så när jag fick veta att han skulle vara på Manhattan idag kunde jag inte låta bli att svänga förbi. Och jag tror slutresultatet av att se honom face to face ökade min obsessed het. O-M-G är nog det bästa uttrycket för detta.

Likes

Comments

Då var man tillbaka till Niagara fallen. Denna gång klädd i jordens fulaste färg på tröjan. Så i princip ingen bild blev fin menmen..

Imorgon är det match igen men vi får se om jag är på planen eller bänken. Mina ben mår allt utom bra om man säger så. En lårkaka på ena benet och en sträckning i det andra som irriterar bara då jag går. Min coach har inte bestämt ännu vad han vill göra med mig så.. vi får la se!

Likes

Comments

Så igår åkte jag och några andra tjejer in till city för att fira Andrea på hennes 21 års dag. Vi började med att åka till en bar sedan vidare till sockerbit där dom har svenskt lösviktsgodis och till sist till en restaurang som heter spotted pig. Gryyyyymt god burgare vill jag lova. Dock det sjukaste som hände under kvällen var att Leo DiCaprio också åt på The Spotted Pig men vi missade honom... Hillevi har sett honom ute flera gånger på klubbar så jag kommer förhoppningsvis se honom någon gång här i city men jag hade gärna sagt jag träffade honom igår. Hehe
Så tågresan hem blev det att tröst äta typ 20 godisar för mycke och somna med jordens magvärk. Men det var så värt det! Tack för igår tjejer!

Likes

Comments