View tracker
View tracker

Citytrip

Jag och min partypingla har äntligen fått gå ut i city igen och titta så coola bilder man kan ta där inne.

Imorgon är det sista skoldagen innan thanksgiving drar igång och ledighet tar jag emot med öppna armar sen skolan och fotbollen mer eller mindre tagit kol på mig. Thanksgiving kommer jag att spendera med Julia och Hillevi hemma hos V(Veronica), en tjej i laget. Kommer bli riktigt spännande att få vara med om ännu en thanksgiving och tillsammans med en familj som är såå trevliga.

Likes

Comments

View tracker

Efter en helt sjukt hektiskt och psykiskt jobbig vecka med migrän och massor med prov och "assignments" så kan morgondagen inte vara mer välkommen. Inte nog med att det är ECC-semi final på hemma plan, utan mamma kommer komma hit!
Kommer nog kännas konstigt att se henne imorgon på Hicksville stationen men som jag längtar!

  • 288 readers

Likes

Comments

Fotboll, LIU Post

I söndags var det senior day och vad som menas med det är att innan matchen startar ska man hylla alla seniors, ge dem lite blommor, gåvor och skryta upp dom över allt de åstadkommit under deras år på planen. Tanken är att ens föräldrar, syskon osv ska gå med en ut på planen men eftersom Julias(som är en senior) föräldrar och syster befann sig i Mörsil kom hennes andra familj till undsättning. Hela huset kom för att gå med henne, rätt gulligt faktiskt.
Iallafall, även om söndag var tänkt att vara en dag att fira tror jag de flesta på laget var rätt ledsna med tanke på att snart kommer våra seniors inte längre vara med oss. Jag var nog en av de mest deppade. Fy vad jag önskar att Julia hade fler år kvar alltså.. kommer inte vara lika utan henne.

Likes

Comments

  • 310 readers

Likes

Comments

Trips

Förra veckan reste både herr och dam soccer laget till Buffalo för att spela match. Match först fredag sedan söndag. Dagen där emellan åkte vi till Niagara fallen. Sjukt häftigt faktiskt! Det blåste storm för trycket från vattnet var så högt så att ta bild utan att ansiktet var täckt av hår var en ordentlig struggle. Men iallafall, nu kan man bocka av det från sin bucket-list.

  • Trips
  • 361 readers

Likes

Comments

Andrea härmar mig och använder sig av världens bäst ord: he.

  • 476 readers

Likes

Comments

Citytrip

Detta är några av väääldigt många bilder som blev tagna förra året då mamma och pappa var på besök i New York. I år kommer inte pappa över hit däremot kommer mamma och ska bo med mig några dagar. Längtar! Det sjuka är dock att min äldsta kusin tillsammans med min morbror har bokat en tripp hit för att se hockey och de fann av exakt det datumet mamma kommer vara här. Så nu är det bara för mig att försöka planera in någonting vi kan göra allihopa tillsammans. Tror Andrea kommer få agera reseledare inriktad på mat, med det med tanke på att hon vet typ allt om alla restauranger i City.

Likes

Comments