Idag har varit en riktig throwback dag..
Körde ner till Bökeberg efter jobbet, sjukt vad jag faktiskt saknat det stället believe it or not. Inte så att jag saknar Historian, Engelskan, matten, you name it. Saknar stället, alla sena kvällar med hästarna i stallet, gemenskapen.. Ångrar mig ofta att jag inte tog bättre vara på tiden där trots att åren där var bland dom värsta i mitt liv så var dom samtidigt dom bästa i mitt liv. Det stället har utvecklat mig som människa så extremt mycket.
Historien om dom där tre åren kan vi ta någon annan gång när jag har tid att skriva 5 A4 papper.
Var en sväng i Svedala också, ICA ❤❤ Alla som ätit en baguett på Ica i Svedala kan relatera!
Körde förbi favorit huset i Klågerup också, saknar mina ensamma kvällar där.. Trotts att jag var mörkrädd och bara vågade ha gardinerna nere så var det så skönt att få va ensam!

På återseende Bökis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en vecka med för mycket att göra framför mig.. Började 07:00 i morse, äntligen tillbaka hos mina fyrbenta favorit kollegor! Är alltså tillbaka där jag jobbade i vintras när jag slutade skolan (för att sedan börja igen), varför jag slutade skolan kan vi ta en dag då det är fint väder och solen står till höger på himlen.. Back to ämnet, jobbar alltså 07:00-16:00 tills lördag, ska efter 16:00 hinna hem och rida mina egna 7 hästar också.. Yay! Sen var det tävling på söndag med Drottningen och Guldhästen och sen var det måndag igen ja..
Ganska skönt att fixa stallet själv hela dagen dock, man hinner med en massa tänkande. Hälsade på i Försvarsmaktens monter uppe i Göteborg, militär är något jag funderat på ett tag att bli.. Kollade lite på dom olika utbildningarna, funderade först på Högvakten, det lät säkert och bra! Däremot tror jag marinen hade varit extremt spännande! Men där kommer mitt problem, vatten och båtar.. Hade antagligen dött av en panik attack eller något liknande om jag skulle leva på en båt.. Men men kan inte söka in för ens nästa år ändå så.

Fick lite ålders noja också.. 20 år? Om bara 5 månader? Vill fylla 18 år igen.. Time flies..

Ganska rörigt inlägg men ungefär så här rörig är min hjärna just nu så då har ni fått hälsa på i den med..

Likes

Comments

Klockan är 21:54 och här sitter jag, på näst sista hästen för idag och funderar över livet.. Am I dreaming? Eller är jag lyckligt lottad? Kanske både och? För jag drömmer ofta, inte någon dröm om ett bättre liv eller någon dyr sak.. För jag har allt jag behöver för att vara lycklig. Jag drömmer om framtiden, vad jag ska göra för att nå mina mål. Handlar inte bara om mina mål med hästarna, utan mig själv också. Hur ska jag gå tillväga för att vara den bästa versionen av just mig? Hur ska jag leva för att må riktigt bra! Jag är ganska självkritisk, kanske inte utåt men inom mig. Det är både till fördel och nackdel.
Så här sitter jag klockan tio på kvällen och funderar över vad jag har gjort för att förtjäna detta livet eller dessa hästar kanske jag ska säga. För det är dom som gör att jag tar mig upp ur sängen 07:00 på morgonen, och det är dom som gör att jag sitter här nu klockan 22:00 och fortfarande har en häst kvar att rida. För det är dom jag lever för och det är framför allt dom som får mig att vara den bästa versionen sv mig själv. Mina absolut bästa vänner som finns där för mig dag som natt, sommar som vinter, regn som sol i absolut tystnad, tystnaden som får en att känna sig så extremt trygg.
Dream big, work hard! What doesn't kill you makes you stronger!

Likes

Comments

Ensamma kvällsturer med min favorit kille.. Inte en vanlig kille då utan min guldhäst*!
Har kommit in i nått flow med att lyssna podcasts.. Tycker det är extremt intressant med typ psykologipodden eller Psyket.. Ovanligt att jag lyssnar på sånt..?!?! Haha nä inte riktigt..

Anyway lyckades ta ett silver på skånska mästerskapen idag.. Hade ju världens bästa häst som hjälpte mig såå..! Det gjorde dessutom mitt liv lite bättre just nu! Yay!!

Nu ska jag bara fixa 29 miljoner saker till i stallet.. See ya

Likes

Comments

Första hästen riden, har aaaalldeles för mycket att göra idag (as usually).. Jobbar till lunch ca sen ska jag vidare och fika med mormor! Och sen måste jag såklart till emporia och köpa lite nya kläder inför Europa road tripen, åker på tisdag!! (SEMESTER!!!). Ja och sen måste jag inom banken + rida några hästar till..

Likes

Comments

...men det hjälper sällan dom som blivit våta.
Sverige, säg mig! När bjuder du på sommar? Ser mörkt ut just nu måste jag säga..

Var ute och sprang en runda för mig själv ikväll (hela 9km?!?!). Svängde in om nya ute gymmet, stod mest och tittade som ett frågetecken (?) och undrade hur sakerna skulle användas..

Älskar att va själv (Ta inte illa upp kära vänner jag tycker om er ändå). Till skillnad från innan då jag kände ett måste att ha någon runt om hela tiden och jag var tvungen att veta att ingen skulle försvinna. Men i slut ändan måste man vara sin egen hjälte. Människor kommer inte alltid vara där för dig så stå upp och och lär dig ta hand om dig själv! Enjoy your own company! Jag säger inte att jag alltid "enjoying my own company" verkligen inte men jag försöker iallafall!

Gillar att utforska nya ställen så ni får en bild från när jag utforskade någon gammal kyrkoruin vid Prästaskogen!

Likes

Comments

Falsterboveckan..!! Du har varit efterlängtad dom senaste veckorna.. Jobbat 24/7 senaste två veckorna och det var nästan droppen när jag jobbade till 02 på natten och började 07 på morgonen denna helgen som var.. Men som sagt Falsterbo veckan är här! Även om det inte betyder mer sömn så är det iallafall en lugnare vecka! Har redan skämt bort mina fyrbenta vänner alldeles för mycket och det är bara onsdag..
Nästa år ska jag ha bättre flyt med mina oturs hästar och kunna rida in till fullsatta läktare! Wow säger jag bara!

Likes

Comments

Eller iallafall närmre en sommar kväll än vi haft senaste veckan.. Kanske Sverige kan bjuda på lite fint väder nu?
Dagen har rullat på ganska fint, provridning på New Forresten gick som en dans. Fått ihop lite jobb och hunnit vara en sväng på banken, råkade gå och köpa en sadel till Super snabba Måra..
Guess where you'll find me next week..? Hela veckan på Falsterbo! Where else?
Nu är jag sådär alldeles för trött och ska hinna rida innan jobb imorgon, varför slutar det alltid med att jag är uppe så sent när jag alltid går upp tidigt? Och varför finns det så många frågor men så lite svar..?
Never mind.. Sleep well cykelställ

Likes

Comments

... Men de hjälper sällan de som blivit våta.
Det sägs att ovan molnen är himmeln alltid blå, men det kan va svårt att tro när man inte ser den.

Jag vet inte om andra ser mig som en stark person. För ett halvår sedan var jag allt annat än stark som person fast ändå långt inne fanns styrkan även om jag inte trodde det. Men jag kan med handen på hjärtat säga att idag känner jag det. När jag säger att jag är stark menar jag inte att jag kan lyfta tyngst. Inte heller att jag aldrig gråter, eller att jag aldrig faller. Och inte att jag alltid förstår eller att jag vill mest. Stark för mig är att se livet som det är, att falla till botten, slå sig hårt men ta sig upp igen. Att våga hoppas när man är som svagast och att alltid se ljuset i mörkret hur svårt det än känns. Stark är att våga visa sig svag ibland.
Innan visste jag inte hur stark jag var för ens stark var det ända valet jag hade kvar.
Jag är klok för jag lärt mig av mina misstag.
Jag försöker vara lycklig eftersom livet gjort ont ibland.
Jag har medkänsla eftersom jag upplevt lidande.
Jag skrattar eftersom mitt liv har varit tufft ibland.
Jag lever för att livet inte är någon självklarhet.

Likes

Comments

Tänker på det där med Bucket listan.. Klippa håret kort..? Såå många gånger jag funderat på det? Skulle det bli bra? Eller skulle jag se ut som ett troll? Har aldrig vågat.. Men tänker att om jag bestämmer för att gå till frisören och färga det kommer jag ändå få klippa av halva håret (har alltså inte varit hos frisören på 3 år don't ask me why). När jag tänker kort hår tänker jag ju på Ruby Rose eller så som Miley Cyrus hade det innan, fast så lär det ju aldrig bli..
Nästa sak på listan var ju bli nyttig och sluta äta godis, tycker faktiskt inte att jag är så onyttig.. Visst godis är gott.. Tyvärr.. Fast jag tror faktiskt jag skulle klara mig utan lätt! Men har sagt nu en vecka att "imorgon börjar jag och ska inte äta mer godis".. Fortfarande inte hänt, men tänker att det är måndag imorgon!
Sen en annan sak jag ser framemot är faktiskt att vara utan min mobil i 5 dagar, är riktigt trött på den just nu.. Tänk att bara slippa svara allt och alla och ja bara slippa den..

Hittade en liten så här quotes of the day.. Väldigt sann tycker jag, för ett år sedan såg jag allt väldigt mycket mer annorlunda än idag. För ett halvår sedan också..
Nu ska jag hem och sova vilket jag inte gjort mycket senaste veckan.. Kommer stupa av sömnbrist.. Men vad gör det när man lever ett ganska så väldigt bra liv nu ändå! Keep it up - against my goals

Likes

Comments