Fan det var inte igår man skrev här.. ojojoj.. tiden går långsamt när man har det förjävligt!


Har haft en ledig dag idag och det var välkommnat efter en lååång och jobbig helg på cyrano. En av dom värre faktiskt.

Började fredagen med att slå pannan i kylskåpsdörren. Det gjorde jävligt ont! Och ja, jag började gråta och tog mig en lång cigg med diskaren fast det var stor rush och full restaurang och kockarna stod och tisslade och tasslade på sitt fula språk (atmosfären på mitt jobb går att jämföra med grekiska föreningen) Fan vad grekiska är fult.
Tog mig iallafall i kragen och gick tillbaka in till dårhuset fastän mitt panna dunkade och mina nya skor skavde och jag lovade mig själv att säga upp mig dagen efter.

 

Lördagen kom och jag var sen som vanligt och slarvade med städet och kände att det värsta som kan hända va att jag får en utskällning, det bästa som kan hända är att jag får sparken!
Dagen fortsatte iallafall med att Robin segade sig som vanligt så jag fick göra all skit, skorna skavde, bråk med kockarna, chefen kom och skällde och jag lovade mig själv att nu fan säger jag upp mig!
Men när det kommer till kritan så är jag faktiskt ganska konflikt rädd, iallafall när det gäller min käre chef som jag inte riktigt vet var jag har och det känns inte helt 100 att ge sig in i en diskution med honom..
Så tyvärr gott folk är jag fortfarande inte arbetslös!

jag njuter iallafall av mina två lediga dagar och bävar inför uppköringen på fredag..

 

 

 

Men såhär glada va iallafall jag och einstein-oskar när vi klarade teorin i tisdags..

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

såå var man tillbaka från en alldelles för lång vistelse i sletna Bulgarien med såriga fötter och alldelles förstörd.

Dags att komma på fötter igen

Likes

Comments

Jaha men sa vr man har. heelt javla otoligt.

Kom ner till sunny beach forst och traffade alla (eller ja alla och alla bara jg och tva till som kommit ner an)(och danskar fortas) men nattklubben æppnar inte forens den 2 juni sa vi har verkligen ingenting att gra i sunny sa vi drog oss till Golden Sands sa lange och hjalper dom andra med deras bar. men sjuukt javla ball,

men det kommer nog bli heelt otroligt med den nya barn i sunny som har plats for typ 2000 manniksor. sa det blir att plugga in alla drinkarna innan den 2 juni.

hur som helst som kommer det bli den ballaste sommaren ever...

sa nu ska jg ner och sola lite innan jag borjar jobba ikvall..

 

ha det.........

Likes

Comments

Befinner mig just nu i utkanten av Danmark, nämligen Malmö. Är här och hälsar på min bror. Har med mig ett lexikon som jag tar med mig ett skånskt-svenskt lexikon som jag har med mig varje gång jag går ut. Så att jag kan förstå lite vad dom säger. Men det är inte lätt.

Va ute med söta Helena i Lördags och söp mig full på cider ( hur man nu kan lyckas med det) så hade helt sjukt äckliga bakfylle kväljningar på tåget hit igår. Aldrig mer cider asså:S

 

Likes

Comments

jag kan inte sova

Likes

Comments

En vecka kvar nu innan jag åker, heelt sjukt att jag har varit hemma nu i 5 veckor. Frankrike känns just nu sjuukt avlägset, som om det aldrig har hänt.

Har städat lite hemma, mamma och pappa har bröllopsdag så jag tänkte att det skulle vara lite fint hemma. 30 år är galet länge. Tänk att verkligen hitta någon som man äslakr så mycket i vått och torrt och verkligen vilja spendera resten av sitt liv med den människan.

Så har min älsklings mamma tagit ledigt imorgon så att vi kan göra något sista dan innan dom åker och jag åker. Sjukt mysigt.

Tog en kaffe med matsson igår också galet längesen, men det var kul att träffa dig vännen.

Nä, dags att avnjuta en kopp kaffe och en cigg i solen, någon mer än jag som tycker att det INTE är kallt ute idag?

Likes

Comments

Livet leker- Vad mer kan jag säga..

Likes

Comments

...för idag är det Johans födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Saknar dig bror min, väldans mycket men håller tummarna för att du fr ledigt i helgen så att du kan komma upp.

Idag är det dessutom den 29 April och jag har varit hemma i svergie i 12 hela dagar fast det känns ungefär som om jag aldrig har varit borta vilket visserligen är väldigt skönt. Jag får försöka förtränga dom senaste 4 månaderna. Det känns mindre jobbigt och gör mindre ont så.

Och som den tjockis som jag blivit har jag faktiskt börjat träna, oj kors i taket. Gick ju upp 7 kilo i äckel frankrike som jag verkligen måste få bort annars kommer jag flyta runt som en badboll i svarta havet och folk kommer skratta och försöka putta ut mig i havet, och jag kan ju inte hålla imot för har du ens verkligen sett en badboll med armar och ben? Nä det kommer sluta med att jag flyter bort enda till turkiet där dom kommer försöka sticka hål på mig så jag blir alldelles platt så att dom kan använda mig till en Turkisk matta..                       

Så lika bra att jag går ner dom där 7 kilona.

Jennie? Vart är du föresten?? jag läste din blogg precis och vill ju höra om söndagens bravader;)

Likes

Comments

varför varför varför ska det vara så här egentligen??

Varför kan du inte bara skriva nånting roligt i din blogg istället för att bara länka till din andra blogg?? Måste säga att jag är riktigt besviken på dig!

Skärpning, Jennie Margareta Olsson! Pronto!

Likes

Comments

Fick just ett mail att min nya chef som ville att jag skulle boka en flygbiljett så fort som möjligt. Shit asså, snabba puckor.. får nästan fjärilar i magen av att få åka ut ännu en gång och göra nånting som verkligen verkar roligt!!

Jag har visserligen aldrig jobbat som bartender och jag känner inte en enda jävel där nere men man måste ju våga ta chanser annars är det ju ingen mening med nånting.

Aja, nedrans jävla gött är det att vara hemma iallafall. Jag har saknat er alla riktigt mycket. Däremot har jag gått upp en jävla massa kilon i Frankrike så nu har jag lite mindre än en månad kvar att banta ner mig innan jag åker till bulgarien.

 

Livet leker som aldrig förr

Likes

Comments