Mitt fel jag läser inte min egen blogg, så jag hade missat att Elsas inlägg inte kom upp på grund av massa fel så jag försökte innan idag att ladda upp inlägget igen men det funkade inte så Elsa har inte gjort en takeover😢

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!!!!!!

Jag vet att det har varit längesedan som jag bloggade men Elsa gjorde ju en takeover så jah....

Men jag mår bara bra, eller nä det gör jag inte, jag ska till doktorn på fredag för att jag har börjat må jätteilla varje dag när jag ska äta eller när jag vaknar och ska gå och lägga mig, så jag ska kolla upp det då. Nästa fredag ska jag skugga på en gymnasieskola som jag vill gå på så det ska bli kul.

Är det någon som vet ett bra, tyst och billigt hamsterhjul till en dvärghamster för jag har äntligen fått en!!!!!!!!!!

Ha en bra kväll/ dag XOXO

Random bild <3456

Likes

Comments

​God morgon alla!!!!!

Det här är ju mitt första inlägg så förvänta er inte för mycket, det blir nog bättre med tiden... Fråga inte ens om namnet "flamingon"😂 Jag och min kompis Elsa (shoutout till dig😂) satt på lunchen i fredags tror jag att det var... vi satt i alla fall i skolan på något och jag sa att jag ska börja blogga igen, och som hon har tjatat om det, men jaja och så skulle jag komma på det här med namn och det ända som kom upp i våra huvuden var flamingon efter en "kul" bild Elsa hade tagit så där har ni historian bakom det namnet, väldigt flummigt, jag vet men det är roligt enligt oss.

Idag har jag inte planerat något speciellt, okej, jag MÅSTE tvätta så det är väll prio ett men annars vet jag inte vad jag ska göra.

Hur ofta ska man blogga eller hur ofta vill ni att jag ska blogga? Vissa dagar kanske jag inte kan för då har jag lite mycket efter skolan med läxor, träning och aktiviteter (ridning och gymnastik)

XOXO

Likes

Comments