Header

nu äre så att dä ä sömmer löv , ha dä
görgött nu ;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Thjoo !
Jag har varit sjuk sen i måndags , åkte hem mitt på dagen då för jag mådde inte sådär super bra .. Men nu börjar det gå mot bättringsvägen . Jag har inte feber idag , som jag hade igår , jag hostar bara slem nu och har ont i min hals , så jag ska försöka gå till skolan imorrn , även fast jag vet att dom i klassen kommer tycka jag är konstig och dryg , dör jag kommer typ hosta , en gång per minut . Men jag känner att jag måste gå till skolan imorrn oxå försatt antagligen så ska vi på rally Sweden i Karlstad imorrn kväll , och titta på när dom kör nån bana där , sen så spelar även Panetoz live , så det ska bli spännande och kul .

Ska försöka att lägga upp lite bilder från helgen , då vi var på picknick typ på vassjön (:

Vi ses , hejdå !


Likes

Comments

Igår var jag i Karlstad och handla lite julklappar och ,, lite grejer till mig själv .. Så nu har jag typ inga pengar kvar på mitt konto :'-D Kände mig så rik när jag kom dit , nu är jag fattig .

nu har ju jullovet äntligen börjat och det känns gött ;)
under lover har ja inga speciella planer på vad som ska göras eller så , men jag ska ju självklart fira jul . Och då sover jag hos pappa tisdag till onsdag och firar hos honom på morgonen , sen så åker jag till mamma och firar resten av julafton hos henne , då mormor , morfar och ena moster även kommer , det ska bli super nice;)
Sen om det blir snö , ska jag väl antagligen åka skoter , men ska även till Branäs nästa år men bli nog inte under jullovet , vann ju Branäs kort i skolan i fredags ;)

God jul och gott nytt år om vi inte hörs mer (:

Likes

Comments

Jo ja vet att jag är dålig på uppdatering ... Men jag har typ glömt bort att jag äger en blogg , hah . :/ :p men aja , ni får stå ut med det ..

Nu är ja påväg till Karlstad , men eftersom det är söndag är det inte så mycket öppet , men pappa skulle iallafall in på Biltema , så det blir väl Biltema iallafall :)

Ha det så bra , så får ja väl hoppas att vi ses snart igen :)

Likes

Comments

Slutat skolan 3 idag , gick hem te mormor tsm med Julia . Sen så kom Julia med en bra ide .. Att vi skulle gå te kinan . Åå Gud va länge sen det va ja åt här , dä ska bli smaskens ;)
Kraam

Likes

Comments

Tänkte bara säga att jag kommer bara lägga upp inlägg sådär ibland , när jag har lust och så :) ja men de va väl de :)


Likes

Comments

Sorry för dåligt uppdaterande :/

Nu är vi påväg mot Hova - Mariestad , vi ska hälsa på Gustafs mamma , låtsas pappa å hans mormor å morfar :) Just nu är vi snart i Kristinehamn , så det är en bit kvar :)

När jag kommer hem idag tänkte jag att jag ska färga mig ,, o det blir som vanligt rött :) Eller som vanligt o vanligt vet ja nt , eftersom jag aldrig färgat mig tidigare , jag har ju bara tonat mig innan , men när jag tonat mig har jag tonat mig röd :) men eftersom toning går ut efter några tvättar , så tänkte jag att jag skulle ->FÄRGA<- mig röd istället , eftersom det sitter i lite längre :))
Så ni får bilder på håret nån dag ..

Ha dä gött 👊

Likes

Comments

Idag var det skolval , då vi röstar på vilket parti vi vill ska styra Sverige .. Men rösterna går ju självklart inte till riksdagen eftersom vi är för små för att rösta ännu .

Vi sluta 3 idag , och efter det gick jag på Torsby med Jennifer :)
Imorrn är det Márten och vi slutar typ halv fyra - fyra :/ inte så roligt att sluta så sent på Márten :/
Aja men det ska iallafall bli sketa rolun ;))

Bye , byeHaha Jennifer prova klackskor 😁

Likes

Comments

Glömde lägga upp bilder som jag tänkt jag skulle göra efter jag varit i Mariebergsskogen med Nathalie å mamma :/ :) men här kommer dom :-)
Likes

Comments

Påväg te Mariebergsskogen nu ;)
Tror vi får skynda oss lite , kl är mycket och själva djurparken stänger 4 :/ haha
Det är väldigt socialt här inne i bilen tycker ja ;')
Nathalie sover , mamma sitter med mobilen , Gustaf är för koncentrerad på att köra bil och ja sitter här forever alone ;) så ja får väl oxå ta mobilen min då .
Åå förresten ,, det kanske kommer upp bilder sen ..

Jaja , men ha dä :) kram


Likes

Comments