Header

be yourself, people will not like you anyway..

Jag vet, jag har varit skitdålig på att uppdatera, har vissa dagar funderat på att ta bort min blogg, men eftersom jag inte gjort det så finns det ju något som håller mig tillbaka.
Vaknade med världens nackspärr, va nära på att börja lipa, så jag låg och läste mina gamla inlägg (fy vad töntig jag var) och kände att jag vill så gärna börja skriva här igen. So here i am! 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igårkväll efter jobbet så kom min syster och lämnade hennes dotter som fått sova här inatt, det första hon frågade när hon vaknade var om vi kunde baka. Och man kan ju inte säga nej till en 4 årig liten tjej men så vackra bruna stora hundögon, så det fick bli chokladcupcakes med lime och chokladfrosting!


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Bara för jag skriver denna texten, betyder det inte att jag är rasist, håller på sd eller tänker rösta på dom, utan jag vill bara få ut mina åsikter.
Sverigedemokraterna är ett parti, som alla andra. Dom är inga rasister för att dom vill stoppa invandringen, det är något som blir så uppförstorat eftersom aftonbladet, expressen och andra nyhetskällor vrider på sanningen och folk väljer att tro på dom (trots att nyhetskällorna inte haft mycket ren fakta sen dom startade). Det är klart att det är bättre att hjälpa invandrarna härifrån i den mån det går och att alla länder ska hjälpa till, och det är ju det Jimmie Åkesson vill. Det har ju inte med rasism att göra, utan att Sverige helt enkelt har för lite jobb och inte har pengar till mer befolkning! Som när Åkesson fick frågan om hur invandrarpolitiken skulle bidra till mer jobb, han svarade något i stil med "Ja, det är ganska enkelt. Dom andra partierna skryter om att det har kommit 250 000 nya jobb, bara det att dom har glömt att säga att dom tog in 800 0000 mer invandrare än vanligt det året". Tycker ni det är rasistiskt att bry sig om de äldre som betalat skatt hela sitt liv och endå inte kan få ett bra på hemmet? Eller tycker ni det är rasistiskt och inte vilja klumpa ihop 10 invandrare i en liten lägenhet när vi egentligen inte har pengar till det? Eller tycker du det är rasistiskt att flera hundra tusen ungdomar ska stå utan jobb i Sverige, för att vi råkar vara för många människor i ett litet land? Fine, DÅ kan du kalla Sverigedemokraterna för rasister.

Likes

Comments

Eftersom mosters älskling fyller fyra år på måndag, så hade vi kalas för henne idag,  hon önskade sig regnbågstårta som jag gjorde till henne 💜💙💚💛❤

Likes

Comments

Dröm resa?
Vill åka till varenda land på jorden! haha nej, men hawaii och egyptern vill jag åka till innan jag dör :)

Favorit affär?
måste nog vara hm, där hittar man alltid nått! 

Bästa med sommaren? 
Värmen, sola, bada, marknader, flipflop, solglasögon, doften av solkräm, nyklippt gräs, öppna fönster, jag kan hålla på hur länge som helst! ;)

Vad brukar du göra på din vardag?
Förutom att jag jobbar, gör jag inte så supermycket. Umgås med nära och kära, film, ritar, syr, bakar, lite allmänt tråkigt smått & gott.

Har du några djur?
Jag har en egen hund, men hon bor hemma hos mamma.

Vem är din idol?
Kim Kardashian

Vad driver dig till att fortsätta blogga?
Dels för att jag tycker det det är kul, men även er läsare, så massa cred till er!

Vad är det värsta som hänt dig?
Det är tyvärr något jag inte kommer ta upp här!

när var du riktigt förälskad sist? :)
När jag blev tillsammans med min sambo :)

Likes

CommentsLikes

Comments

Om du skulle få vara en annan person för en dag, vem skulle du då vara?
Kim Kardashian

Drömjobb?
Vill öppna ett eget café och kanske bli författare

Någon förebild?
Min mamma, hennes styrka!

Favoritartist?
Bruno mars, Macklemore, Ed Sheeran

har du någonsin varit nära på att mista livet?
Kan jag väl inte påstå direkt, inte som att jag legat inför döden. Nä, men har faktiskt aldrig hänt allvarliga saker, har aldrig riktigt krockat osv.. Det närmsta jag kommit döden är väl när jag hade för lite vätska i hjärnan, var sjukt utmattad, lipade fast jag egentligen inte orkade lipa, skrek fast jag egentligen inte orkade skrika osv.

har du gjort något du verkligen ångrar?
Absolut! tex. att jag tatuerade mig på rhodos. 

Vad skulle du ta med sug på en öde ö? 3 saker.
En kniv, en tändare och en bag med burkmat, haha!

Vad skulle du göra om du vann en miljon? :)
Köpa ett hus, sen hade nog pengarna varit slut ;)

hur länge har du bloggat?
Till och från sen jag var 17, har inte haft denna bloggen under hela tiden, utan startade på blogg.se

Fördel och nackdel med att ha en blogg?

Fördel - man kan skriva vad man vill utan att någon egentligen har rätt att bry sig, förstå mig rätt då!
Nackdel - vissa skriver för privata saker som dom utan tvekan kommer att ångra om tre år. Men sen att man får ha lite press på sig själv också, för har man inga ideér att blogga om, så måste man hitta på ändå, för att inte förlora sina läsare.

Favorit film & serie?
Film - titanic, wanted, pitch perfect, limitless, easy a, när lammen tystnar
Serie - one tree hill, gossip girl, prison break
Sen är det ju keeping up with the kardashians också, men det är ju realityshow, så ;)

Din största dröm?
Bli med barn

Framtidsplaner? :)
uppfylla min största dröm om mitt drömjobb ;)

Likes

Comments