Header
View tracker

Jag har grafisk design atm i skolan och det är så kul! Igår satt jag med en läxa vi fått i ungefär 6 timmar, men resultatet blir bra. Vet dock inte ifall jag borde ändra bakgrunden eller typsnitt osv... Ni får gärna hjälpa mig och säga om det ser dumt ut haha

Förlåt för att jag inte gjort ett inlägg på länge btw. Har inte riktigt haft något att prata om, mitt liv är inte så kul liksom. Men Linus har fått körkort och vi kanske ska åka någonstans idag så vi får se om jag skriver något då :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

The 1975 kommer ju släppa en ny skiva den 26 Februari och de har gett små typ teasers på deras instagram med låttexter etc. Och jag insåg för några dagar sen att några nya låtar faktiskt finns på Youtube! JAG DÖR SÅ BRA DOM ÄR.

Jag älskar hur de har lagt in små textbitar från deras gamla låtar. ​ Min favorit är helt klart She's American. När de släppte Love Me så var jag lite skeptisk, men detta är ju faktiskt så äckligt bra så jag orkar inte. Nu blir det till att beställa vinylen så den är här så snart fort den kan!

Likes

Comments

View tracker

Åkte in till Svenska Mässan idag vid 2 med Linus för att kolla på eSport. Han var där igår och sa att det var lite CS turneringar, men idag var det Fifa och jag grätade lite men vad ska man göra. Vi såg dock att några stod och sålde Pokémon gosedjur och jag kunde inte låta bli. Det blev Bulbasaur och Blastoise som fick följa med mig hem. ♥

Det var ungefär 99% killar där och många kollade på mig som om jag var en utomjording. Tycker det är så kul att se hur många ser jättenervösa ut när en tjej närmar sig xD

På scenen fick man komma upp och utmana Delpan. Jag hade velat testa men övervägde att inte göra det då jag hade sugit ganska grovt. Men att kolla på och se hur många faktiskt var riktigt bra var ändå roligt, så det fick räcka.

Är iallfall hemma hos Linus nu och vi har upptäckt en ny kärlek, Oreoglass. Så otroligt gott! Funderar på om jag ska fråga Linus om han kan övningsköra ner till Maxi så vi kan köpa lite mer.

​Här är mina små sötisar som kommer få bo med mig och Linus i fortsättningen.

Likes

Comments

Vi har gått på fotopromenader runt om i Göteborg idag och igår för att försöka få några bilder till fotouppgiften. Det har varit svinkallt och att fota i detta vädret är verkligen inte roligt, så det har inte varit så länge vi har fotat.

Det var jättesvårt att få till bra bilder som nådde kriterierna på uppgiften, men här är det jag fick ihop som var hyfsat bra!

1/125, 2.0, ISO 100

1/160, 2.0, ISO 100

1/2500, 1.4, ISO 100

Likes

Comments

Idag började vi med foto i skolan ♥︎

Har längtat så otroligt mycket till detta. Innan har vi haft grafisk design och interaktiv media, efter foto kommer vi ha film. Den första uppgiften vi har fått är att ta två bilder som ska se ut som vykort typ. Tänkte göra vykort för min "fina" lilla hem"stad". Ska nog gå ut och fota lite imorgon ifall det inte har hunnit bli för mörkt. 

Jag älskar verkligen när det är mörkt när jag ska gå till skolan på morgonen. Så otroligt mysigt att jag bara blir glad. De flesta är ju inte alls taggade på att vakna etc när det är mörkt men jag älskar det verkligen. Nu blev jag sugen på något varmt att dricka så jag ska gå och fixa det. Ha de bra så länge!

Det mysiga med hösten ♥︎

Övre bilden: 1/100, 3.2, ISO 800


Nedre bilden: 2"5, 11, ISO 100, blixt

Likes

Comments

Likes

Comments

Ärligt, hur kommer det hjälpa att alla byter profilbild och loggor till franska flaggan?

Jag tycker det som har hänt är jättehemskt, MEN det är inte första gången det händer. Terroristattacker sker väldigt ofta runt om i världen. Dock är det inget som media upplyser så det får ingen attention. Det är nästan lite diskriminerande att bry sig om en händelse och land men inget annat. Jag förstår ju att det är omöjligt att skriva #prayfor... varje gång det händer något, men om man inte ska göra det för alla tänker inte jag göra det för någon. Det är som att ge en kaka till halva klassen och sen skita i resten.

Varför inte skriva #prayforpeace istället för att peka ut ett visst land varje gång det händer något? För än en gång, det är inte första gången. Men eftersom det existerar något som kallas för närhetsprincipen så bryr de flesta sig mer om länder nära oss, vilket jag verkligen hatar. Varför ska ett land vara "mer värt" än ett annat bara för att det ligger närmre oss? Jag tycker det i Paris är precis lika hemskt som allt annat som händer.

Jag får en känsla över att många byter profilbild för att må lite bättre över sig själva. Jag försöker inte prata för alla utan det är bara en känsla jag får. Bara för att det nu har blivit som en grej att alla ska göra det så känner många sig nog "taskiga" om de inte gör det. För mig är det tvärt om. Jag hade aldrig klarat av att göra det eftersom jag inte hade kunnat göra det varje gång det händer något i ett land lite längre bort.

Detta är såklart min åsikt och folk behöver absolut inte tycka likadant, men det kan vara värt att tänka på. Alla länder och händelser är precis lika viktiga, oavsett avstånd.


​Dennis Widehammar skrev ett inlägg på sig Facebook som verkligen är värt att läsa! https://www.facebook.com/denniswidehammar/posts/951281204939611

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2015

Likes

Comments

Jag fick ett litet ryck och kände för att skaffa en blogg. Men ingen vet nog vem jag är så jag tänkte svara på lite frågor så ni kan lära känna mig bättre!

Vad heter du? Saga
Smeknamn? Typ Swaga eller Sagis
Födelsedag? 11 juni
Stjärntecken? Tvilling
Yrke? Student atm haha
Längd? 173
Hårfärg? Blå \o/
Ögonfärg? Grå blå
Piercing? 9 hål i öronen, septum och industrial
Tatueringar? Nope men har massa planerade
Höger/vänster hänt? Höger hänt
Bästavän? Alla mina vänner är bästa vänner
Favoritfilm? Typ Child's Play, Saw, Maze Runner
Favoritserie? Under the Dome, AHS
Favoritlåt? Kill Everyone - Hollywood Undead
Favoritfärg? Svart
Favoritrestaurang? Subway hehe
Favoritaffär? Shock, men det är så dyrt ;_;
Favoritbok? Jag läser aldrig
favorit tidning? FOTO
Favorit skor? Converse
Favorit plats? Hemma och hos Linus
Vart befinner du dig om 10 år? Förhoppningsvis i London
Stationär eller bärbar dator? Stationär och bärbar xD
Känsla just nu? Glad typ
Idol? Matty Healy och St. Jimmy
Genre? Punk, Hardcore, Hardstyle, Grunge, Alternativ etc
Vad tänker du på just nu? Att chipsen jag äter smakar gammalt
Vad kollar du på? Datorn och serien Rita
Vad har du på dig?Mjukisbyxor och en baseball shirt
Vart vill du på när du blir stor? Wtf vad menar dom? xD
Hund eller Katt? Katt helt klart
Coca Cola eller Pepsi? Hatar kolsyrat
Vad köpte du senast? Antagligen godis
Språk? Svenska, Engelska, lite Franska och Danska
Smsa eller ringa? Hatar att både smsa och ringa xD

Yes det var det c: Hoppas ni fick reda på lite mer om mig och vill fortsätta följa min blogg!

Likes

Comments